Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 321
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 350
Лин, ще ядеш
бой. Сложи се едни червени чорапи и идвай.😄

# 1 351
Лин, ще ядеш
бой. Сложи се едни червени чорапи и идвай.😄
Може и нещо, което не се вижда.
Никой не е казал, че червеното трябва да е дреха Simple Smile

# 1 352
Адаш, тази чанта ти трябва - срам, не срам, да не ни я беше показвала, много е хубава!

# 1 353
  • Sofia
Ако роклята на Мари е от коприна, имам същата и не я нося по същите причини - много ми е половината бедра и сиси да са отвън. За празник вкъщи с мм става обаче. Grinning
Къде е Мими с каскет, уж всичко четох?
Едит: видях, много си сладка!

# 1 354
Май от английско ще са ботушите Grinning
Много ми харесват

Бялото Кочинеле е много хубаво. За лято е прелест
и в цвят е още по-прекрасно Grinning
https://www.coccinelle.com/eu_en/coccinelle-sunup-medium-rosewoo … kf130201-486.html
аз затова не мога да си купя светла чанта вече втора година....все в цвят ми изглежда по-красиво
но за тази бих се метнала на мига

докато се чудим с госпожицата Анна Каренина или Великият Гетсби да гледаме и билетите за второто свършиха

# 1 355
Ето за петна от червило и грим

https://www.dr-beckmann.co.uk/products/stain-devils-mud-stain-remover/

Има цяла серия за всякакви видове петна, в София ги продават в магазина за препарати на Графа. Доста от видовете съм пробвала винаги перфектен резултат.

# 1 356
  • Бургас/Пз
Ох, пак ви изтървах, пак сте изписали 20 страници. Опитах се да навакса, ама много съм изтървала.
Видях Мими с каскета, супер е. И храната на Сънито не бих отказала. За Бургаска среща съм за с две ръце. 🥰
Много хубави чанти, ама гледам да подминавам. Обещала съм си поне 6 месеца  чанта и козметика да не купувам. Миналата година си обещах да не купувам парфюми докато не ми свърши някой , но не удържах на 100%. Чакам един Ван Клийф тези дни, а днес разбрах, че и нов е излязъл и като му чета пирамидата и с него няма да се размина 🤣
Ал, и на мен много ми харесаха ботушите. Особено цвета им.
Анджи, много се радвам , че бургаската група се увеличава. Страхотна си и имаш много хубаво чувство за хумор.
Сис, прелест си, винаги се чудя как може една уморена жена да изглежда толкова страхотно. 🥰
GB, аз понеже много нося колиета и съм пристрастна. При мен винаги ще се намери повод. Вземи това, което смяташ, че има шанс да носиш.
Клеми, честит пръстен, много е хубав. И моят не може да избира подаръци, но пък винаги дава мнение 🤣🤣🤣
Теди, изглеждаш прекрасно, а няма и една година от както си родила. Браво на теб.  🥰 Може ли да споделиш от къде са ботите на последната ти снимка. Страхотни са.

Днес и аз не знам как , поръчах тези боти. Много исках велурени и елегантни, но да не са с тънък ток и тези ми се сториха добре. Естествен велур са, дано да са хубави и наживо.

# 1 357
  • Велико Търново
Ако всичко върви по план на 21.03 съм втора смяна и събота, и неделя почивам.Ще се сменя и ще дойда на срещата.
Всички котки и мацки ми харесаха страшно много!
На Марунка и Мими им трябват тези чанти!
Отивам да спя, че ей сега ще стане 04.50 да ставам, а пък и Мими е казала да спим, че да няма бръчки.

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 22:06 от siska79

# 1 358
Аниииии, ботите са трепач, от най любимите ми! Обичам лачени и велурени боти и ботуши!
Боже, сърце нямате, ако купя и тази чанта вече ще ме изгонят от нас...пари за дрехи не останаха, ще ходя по ботуши, каскет, чанта и парфюм! 😁

# 1 359
Цитат
пари за дрехи не останаха, ще ходя по ботуши, каскет, чанта и парфюм!
И червило, Миме - червеното на Диор Simple Smile

# 1 360
Цитат
пари за дрехи не останаха, ще ходя по ботуши, каскет, чанта и парфюм!
И червило, Миме - червеното на Диор Simple Smile
Така, така, Света...нали 3 имам! 🤣

# 1 361
  • Велико Търново
Онази пола и риза забравихме ли ги!?
В тази тема никоя от нас няма да остане гола и бола/другите неща няма да ги изброявам/
По повода:

Съвет: При пожар първо спасявайте дизайнерските вещи. Личната карта винаги може да се преиздаде. Chanel нищо няма да ви преушие.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 05:17 от siska79

# 1 362
Ох, Сиси, ще ме умориш! 🤣

# 1 363
Боже, сърце нямате, ако купя и тази чанта вече ще ме изгонят от нас...пари за дрехи не останаха, ще ходя по ботуши, каскет, чанта и парфюм! 😁
ТМ няма да те върне Wink
Подшушни плийс къде да гледам за бялата чанта Simple Smile

Сиска, с глас се смея, ММ дойде да прочете
При природно бедствие първо изнасяте дрехите и аксесоарите, документи ще преиздадете, но Шанел нищо няма да ви преиздаде!

Ани, ботите са супер. Честити!
Черен велур е супер, ултра красиво

Света, това с червилото беше финалния щрих Grinning

# 1 364
🤣🤣🤣 Смея си се сама  аз тука…
Ани, и от мен “да” за обувките, мн яки, обичам велур.

Общи условия

Активация на акаунт