Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 083
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 165
Ей, къде е Агентката, сигурно не може да ни намери заради новата тема!
E, такава злостна обида дори не бях допускала, че мога да чуя в мой адрес Grinning

Mimi,  в този форум съм от 17 години и съм написала 14 525+1 мнения! Шансът да не мога да намеря тема(та) е по-малък от шанса да се загубя в собственото си мазе!

PS Не пиша, защото съм на диета/пост/детокс от соц. мрежи и съм си оставила минимално количество теми и платформи за периода на разтоварване. Това е практика, която прилагам и по отношение на храна и на алкохол и на кафе - реално всичко, към което изпитвам известно пристрастяване "лекувам" с периодични въздържания. Е, вярно е, че има ломка, но поне няма да ме боли глава брутално, както става като си спра кафето, a за капак си тренирам самодисциплината Wink

PS Папурче Hug да минава!
PS Дес, да си честита! Hug

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 18:09 от Agent Provocateur

# 166
  • Берлин
Момичета, благодаря от сърце за топлината и подкрепата Heart Decoration Имах нужда, дотежа ми, помогнахте ми Two Hearts
Скрит текст:
Не е осмокрак, него го преборих 2004-та. Сега е рядко автоимунно с експериментално лечение, което /ако не ме убие/, ще ме излекува хахаха

Агент,
срам нямаш ти. Stuck Out Tongue За да ме видиш каква съм цветотипната с черната коса, не си изтрих снимките и сега ще вися тук за вечни времена хахахаха.
Утре летя към БГ. Ако някоя от вас много е закъсала за нещо, което мога да открия на летището, пишете. Ще купя каквото трябва и ще го пратя от Бг.
Отивам да оправя багажа
Скрит текст:
и косъма

# 167
Папурче, пиши на модератор. Той ще изтрие снимката. Отиваш на поста със снимките и цъкаш на " ! ".

# 168
Лондон има страхотен дух и очарование. Колкото пъти и да съм го посещавала (а те са мноооого), винаги съм го преоткривала по нов начин. Във всяко едно нещо.
Също така, най- най- най- любимото ми коледно настроение е именно лондонското. Heart Eyes Няма грам сравнение с тези във Виена, Будапеща, Колмар, Страсбург, Копенхаген, Цюрих и още, и още.
Преди Коледа при възможност човек задължително трябва да се остави да се слее с тълпата (или тя да го повлече Blush) по Оксфорд стрийт. Heart
Тилииии, това беше и моята мечта Коледно по Оксфорд стрийт, но уви. Работааааа...! Sob Няма такъв град - величествен, цветен, лъскав, многолик...абе с една дума очарователен!!!
Агент, извинявай за обидата, но това да не се появиш в темата толкова време сериозно ме разтревожи! Kissing Heart Heart
А, аз от понеделник на хранителна диета - без бира, без сладкочи, без вино, без картофи и ориз... пет дни съм удържала! Дано Господ ми даде сили до Коледа!
Папурчееее, няма начин силна жена като теб да не се справи! Прегръщам те! Heart

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 17:19 от mimi.7299

# 169
Миналата година бях на Оксфорд стрийт навръх Коледа , пълно разочарование. Спирам по темата 🤭

Папурче, 🤗

# 170
Папурче, стискам палци!!!
И лек път!!!

Детоксът от социалки и устройства е много актуален и  за мен мен към момента. Справям се горе- долу, но може и по- добре. Ще работя върху това, като идеята е в бъдеще  да се превърне в ежедневие.
Алкохолът е минимизиран за консумация само навън или в компания; кафето, обаче,  не си го давам. ☕❤

И за да не е съвсем спам, да кажа, че тези дни съм влюбена в съчетанието тъмно синьо и светло сиво, които в комбинация с подходящо червило от червената гама стоят убийствено (и много френски). 🥰

Рокси, честит нов дом! Много щастие и спокойствие да намериш в него.

# 171
Папурче, само така, няма да се даваш! Стиснати палчета и лек път и от мен! Flowers Rose
От кафе не знам какво може да ме откаже, но и не чувствам по никакъв начин да ми вреди, та смятам да си го пия както досега с удоволствие и без мярка.
Детоксът от електронни устройства е чудесна идея, от шопинг също, но от утре, както пеят в онази песен. Grinning Иначе старателно го обмислям, че не ми достига времето.
Тили, много харесвам синьо със сиво, но още не съм си купила сив панталон, какъвто искам, а и нямам време да търся.

За такава комбинация ми липсва панталон, както споделих, а обмислях и обратната, но за нея май нямам тъмносин пуловер. Ужасно ми е студено тази година, пък и миналата - не е било досега. Извадих си пухенка.
Ал, търсих коя е Сузи Глас. Ще изгледам някой епизод при възможност. Имах и аз подобен панталон с метална нишка, много си го харесвах, но моя драскаше. Щях да пиша още неща, но темата върви и не успявам навреме да се включа само слагам палчета.
На Пепси и Зари благодаря за снимките - да си прекарате страхотно на тези хубави места! Nature Sunny

# 172
Еееее Agent, бива ли така? Шегувам се 🙃
По твое предложение си взех сива клош пола към блузката с жълти, черни, т.н. точки на С.Бьорг. Харесвам се 😎

Не ме притеснява че прекарвам време тук и в соц.мрежи, добре ми е ❤️
Защо да се въздържам 🙃

Silver, моя не драска, супер мек плат е. Момчетата отбелязаха че изглеждам супер в костюма и карето е много готино.
Казах на малкия, че костюма му е набор 🤣

Папурче, лек път към България. Ако имаш път към София може да направим форумна среща 🙂

Отивам на театър, Prima Facie ще гледаме

# 173
Папурче, много сме, силни сме - прегръщам те ❤🤗

# 174
  • Sofia
Папурче🙏🍀🫶

# 175
Тарти, кубинките заради дъжда и пърполетка щяха да ми вършат работа. А и 100% телешка кожа, ама докато се наумувам ( заради цвета), се изчерпаха. Много ме е яд.
Бия те по ценови клас червила Joy Аз и 15 евро плащам, но повече не 😊
Ал, кое е карираното палто? Показвай докато не е тръгнал поредния кашон подаръци от България към мен. Kissing Heart

# 176
  • София
Момичета, къде казвахте че има гумен чук, с който укротявате ръбати обувки?
Купих си пуловер с булдоче за вкъщи. Детски. Голяма радост са тази порода за детето и реших да го забавлявам. Сериозните покупки са за него и подарък за баща му. Често му подарявам пуловери, никаква фантазия нямам, но са пък хубави, топли и наложителни.
Гълъбово сиво и тъмно синьо и аз харесвам - леко дистанцираща, но много красива комбинация.

# 177
  • София
Имаме ли именици?Ако да,честити да бъдат!
И да се оплача.Дойде ми фурлата.Не знам какво съм гледала,но съм разочарована от размера и.Предложих я на щерката,но не и допадна и ще я връщам.

# 178
Папурче, Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

Магни, не се ядосвай. Аз харесах кубинките ти и цветът също много ми хареса. Но сега като писа, че са изчерпани ги разгледах и не ми хареса как застават горе, не са по крака, многo са широки горе около прасеца:
Скрит текст:
Кубинките застават хубаво когато са точно около прасеца и го обхващат:
Скрит текст:

Имам, нося кубинки и това е един от критериите ми - да са по крака ми горе.

Хареса ми показаната от Силвър комбинация
Аз имам сиво яке и със сива пола или панталон го нося
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 22:52 от Sweta

# 179
Харпа, по железариите има. Аз и с метален мъчих ръбовете на едни кожени гуменки Биркенщок, но нищо не стана, много скосени бяха на петата. Не пречи да опиташ. Сега като си разсъждавам е хубаво да се намажат с нещо омекотяващо преди да ги почнеш с чука. Grinning
Аз тогава не се сетих.
Магни, Али, не се ядосвайте, ще се появят нови желания, макар и кубинките, и чантата да ми харесаха на мен.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 22:41 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт