Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 103
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 180
Ал, имах панталона от този костюм и ме е яд, че не го пазя- много красив.

# 181
Харпа, аз съм по работа в Лондон.
Мими, има и части от Лондон, които не бихме посетили иначе.
С цел да не пътувам 3 дена по 1.5 часа сутрин и вечер, се Наложи да остана в една по-източна част и хич не е уау, по-скоро мигрантската. Но и там хора живеят.

Аз не съм пленена също. Но пък сега съм за 2 дена у приятелите Midlands и ще се насладим на английската провинция ! Утре отиваме за откриването на Коледните празници в Chatworth https://www.chatsworth.org/?ved=2ahUKEwjcwYiF7c2JAxXn97sIHVrGBXEQgU96BAgrEAQ

# 182
Добро утро!
Мариетка знам, че е така, крайните квартали, предградията. Но аз отивам да разглеждам забележителностите и лъскавата част. Мизерията и тук си я имаме. Ще сме в центъра, на 5 мин. от Трафалгар, дори не искам да ползвам транспорт и да се блъскам с пакистанците. Километри на ден пеша/ по 15-20/ като предния път. Знам, че и не е цвете за живеене там, макар, че има много предимства. Днес ще чистя, ще чета книга и така...последните седмици са ми работа до спукване и забавления пак на макс и съм страшно изморена!

# 183
Кратък обзор от една от старите столици Аютая: Отново полегнал Буда. Имената на храмовете не съм в състояние да произнеса, още по - малко да напиша Simple Smile.
 Реката Чао Прая, която минава и през Банкок. На места дълбочината й е 20 м.
Освен тези костенурки имаше много риби, и някакви крокодилоподобни земноводни. Не е желателно да падаш от лодката Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 12:48 от pep_si

# 184
Пепси като гледам цвета на водата наистина е по добре да не падаш от лодката! Wink

# 185
Поздрав от английската провинция. Имението Chatsworth. Много ми допада тук!
Селото към имението

Имението

Днес беше откриването на Коледния базар в имението

Супер поддържано беше вътре в самото имение. Беше подредена и коледната украса
Сикурно 40 елхи имаше поне

# 186
  • София
Уаааууу! Мариета! Благодаря ти, че показа тази красота! Завид! Завид! Heart EyesHug
За Коледният базар  -на мен ми е малко рано, да не кажа -много, ноо....както знаем ...парите никога не спят и никога не е им е рано....Nerd
Много английско, много автентично- като по филмите! Харесва ми много такъв стил! Всяка уличка разказва!

# 187
А защо Буда е легнал?

Мушкатата ми цъфтят като полудели, жал ми е да ги прибера и окърша.

# 188
Мариетаааа благодаря разкош! Показвай още снимки...искам и аз да видя някой ден провинциална Англия!
Ал, и аз вчера си гледах цветята на балкона и се чудя дали да ги прибирам вече! И моите са цъфнали!
Много сме тихи тия дни, еуфорията покрай Диора премина. Аз второто червено с глитери го подарих на една дружка, скача до небето... Wink

Последна редакция: нд, 10 ное 2024, 11:20 от mimi.7299

# 189
Ужасно ме мързи днес. С оправдание, че пазя маникюра (обновен преди два дни), оставих ММ да мие пода и се зачетох в старите ни теми. Беше ми интересно и ми стана мило колко много сме споделяли през годините.
Спешно ми трябва нова кутийка крем за ръце. Малко се развали времето и отново са ужасно сухи.
Скрит текст:
От вчера ровя по сайтове за боти/кубинки и още повече се ядосвам, че не поръчах тези от Манго.

Скрит текст:

Отивам да пия кафе с щерката и понеже се е смръчкало и може да вали, ще обуя миналогодишните от Зара да ми мине мерака за нови.

# 190
Аз тръгвам до Сарафово - пеша! 18 км отиване и връщане...
Магни убиец цвят, по Коледа и аз ще сложа Бордо! Wink Аз съм се уговорила за кафе с щерката към 16. Wink

# 191
Счита се, че това е позата преди да изпадне в нирвана и преражданията да приключат.

# 192
Мерси Пепси 🙂

Магни, сложи си известяване, можа да се появят 🙂
Много хубав цвят за маникюр.

Мими, приятна разходка 🙂
Аз следобедно ще направя подобна.

# 193
И на мен като на Магни днес нищо не ми се прави, пия горещ бял шоколад, гледам коледен филм и умувам дали междувременно  да не врътна едни меденки. Даже получих факс за коледна украса, но като си помислих, че трябва да слизам до мазето и рязко ми премина мерака, за момента обаче….
Купихме си първите билети за концерт- спектакъл в НДК за 17.12
Получих си от Ангелчето Диорчето, сега умувам трябва ли ми диорски молив 999 ?!?
От намалението във Фешън Дейс взех два чифта от любимите дънки Liu, пристигнаха- жестоки!
От новата седмица с нов цвят ще съм

# 194
Лелле, каква коса. Макадамия, разкош, моя мечта, ама
нъцки.

Общи условия

Активация на акаунт