Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 122 180
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 230
Mometo, всички покупки са чудесни.
Магни,каква голяма и хубава е дъщеря ти, всеки път я гледам с умиление, ще кажеш, че е моя.🫣
Мими, бръсненето не променя  наличието на косми, нито вида им, хормоните са виновни винаги.

# 1 231
  • Берлин
Ми ще се светкам и ще докладвам. Ей сега се сетих какво все искам да напиша и все ми убягва от изфирясалия мозък - Харпи, видях те в нещо късо и червеникаво. Много, много ми хареса.

# 1 232
Деси, аз никога не съм си бръснала краката...до сега ходих на кола маска! Онзи ден ги обръснах, разкървих един хемангиом, кожната го замрази с азот. И сега докато не мине лазерната епилация ще почака!

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 21:29 от mimi.7299

# 1 233
Миме, а след замразяването ще изчезне ли?
За другото Мими го написах.

# 1 234
Миме, а след замразяването ще изчезне ли?
За другото Мими го написах.
Да, разбрах,, но имах пресвид, че сега заради лазера ми се наложи да ги обръсна!
Не знам дали ще изчезне, след десет дни трябва са повторим процедурата.

# 1 235
Поздрави за охранителя на G&B Hearts и Чернушка  на Деси Heartsот моята чистофайница - току що стана от сън да се измие и пак заспа.

Магни, щерка ти всякак е хубава. А ти спокойно можеш да вкараш малко /не зная как да го кажа - примерно фръц/ в стила на обувките ти. Ще ти ходи.

Днес ми откраднаха чадъра.
Скрит текст:
Оставих го до вратата на един магазин /луксозен/, да не влизам с мокър чадър, пазарувах, излизам - няма го. Попитах охранителя да не би да го е преместил някъде - не. Направо се изумих, на кой му трябва ползван, мокър чадър на това място - хубав беше, но все пак.

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 23:07 от Sweta

# 1 236
Мими, с какво се бръснеш?
Аз заради епилацията си купих тази джаджа, обработвам се цялата за има няма 10 минути и шанса за порязване е 0
https://www.technomarket.bg/damski-trimeri/philips-brl136-00-09210567
Магни, страхотна млада жена 😍
На GB пазача и на ДХЗ Чернушката искам да ги намачкам 🩷…. И на Света Чистофайницата също
Това с чадъра е много неприятно и ….странно….

# 1 237
  • София
Макадамия, прекрасна новина! Всичко друго е вятър и мъгла!
Фабианото всички ли имат този шев отпред? Не харесвам срязани обувки през носа.

Аз имам вече коледен подарък от любимия:

# 1 238
Ау, Клеми, прелестен е!Много мило от тввоя любим мъж!🥰

Миме, сега видях чантата-хубава е, твой стил и ще си я ползваш.

# 1 239
Клеми, чудесен подарък! Много красив и елегантен пръстен и много ти отива, честит! 😍
Ориентирах се към Фабианото, защото разбрах, че са за по- широко ходило….или пак нищо ме съм разбрала. Няма кой да ме осветли, 22 е и Мими вече спи…. 😉

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 22:07 от macadamia

# 1 240
  • София
Момичета, аз си го избрах! Моят Телец е неспособен да избира подаръци и това не е неговата романтика. За съжаление се налага да си избирам всичко аз, спрямо делегиран бюджет. Но никой не е съвършен. ❤️

# 1 241
Няма значение, важно е, че е имал желание.

# 1 242
  • Sofia
Макадамия, много се радвам за чудесната новина!!!
ММ ми купил маратонки и рокля, направо не знам какво да очаквам, не искаше да ги покаже, като си знам претенциите и неумението му да пазарува, оммм🤣🤣🤣

# 1 243
Весе, 🤣🤣🤣.Може да те изненада, какво!😅

# 1 244
  • Sofia
Весе, 🤣🤣🤣.Може да те изненада, какво!😅
Дано! Ще го похваля навред😂

Общи условия

Активация на акаунт