Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 286
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 425
Много моля дамите, които ще дойдат на срещата в София, да се си сложат този Диор глитър пуст, че само аз нямам и да видя, аджеба, какво толкоз му харесвате.😅

Деси и аз нямам. Цветът, който исках не беше наличен. Онлайн без тест няма да взема червило, не зная как ще ми застане. Мислех в Кико на място да пробвам от техните червила dupe, както писах препълнено е с деца и се отказах.

Аз по принцип много държа да тествам каквато и да е нова за мен козметика преди покупка. Даже с тест се колебая около 15 мин. минимум кой цвят, консистенция .... ми харесва повече, без тест - абсурд.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 21:13 от Sweta

# 1 426
  • Велико Търново

Я покажи тоз Герлен, нали знаеш, че съм им фенка!
Ще ти го покажа на Коледа като го извадя от резерва.

# 1 427

Я покажи тоз Герлен, нали знаеш, че съм им фенка!
Ще ти го покажа на Коледа като го извадя от резерва.
Как ще спя до тогава...! 🤣
Видях Богданина, ама по отблизо може ли?

# 1 428
И аз нося червено червило и през деня. Сега застудя при мен и ще вадя и тъмните в цвят бордо, слива, боровинка и други горски плодове. 😅

Света, къде тестваш? Аз и онлайн успявам да си налучкам цвят, но съм казвала и преди следя гримьорка като моят цветотип. Само фон дьо тен още тествам преди да купя всичко друго мацвам на ръка.
Дребната ми показа как си слагат прозрачно фолио и отгоре нанасят червило, за да преценят дали ще им отива цвета. Да не е директно на устата.
Света, питам те защото миналата година ходих на място да си избера цвят на фон дьо тена на Шисейдо и момичето за нула време се обърна и ми сложи и коректор. Разбирам я перфектно, че искаше завършена визия, но и аз не очаквах, че ще толкова бърза. Намаза под едното око, вече факт да кажа, че не искам и сложи и под другото.
Ами три месеца се влачих с конюктивит, през два часа капех нещо в очите. Някакъв ад беше. В този период никакъв грим на очите. Изхвърлих спирали, моливи острих много. Не бях сигурна кои сенки ползвах. Дезинфектирах всичко по няколко пъти. Сенки в бурканче заминаха в кофата, коректора под очите също.
Много болести може да си докара човек с такова тестване.
А в Кико си представям в какво състояние ще са тестерите след тези тийнове. То и тук е същото положение.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 00:33 от cloè

# 1 429
Аз тествам на ръката, отлично си знам кой цвят ще ми стои и кой не!
За глитерите не се колебах, цветът е същия като лаковото Диор 999, което си имах от преди!

# 1 430
За глитерите не се колебах, цветът е същия като лаковото Диор 999, което си имах от преди!

На мен глитерът 999 ми стои по- оранжавеещо, по- топло от лаковото.

Иначе и аз тествам върху ръка, близо до основата на палеца.

Чантите, които купувам обичам за си ги ползвам с години. Ако преди петата се прецакат, приемам, че съм се минала. Ако изкарат 8–10, съм доволна.

# 1 431
Чантите на Al и mtz много ми харесаха.
Може да е китайска, но е готина, да не забравяме колко чанти висок клас са made in china. Навсякъде в Азия има локални брандове с много високо качество, повечето са насочени към азиатския пазар, а тази по-глобално явно.

Asa, утре може би ще ходя до мол Парадайз, ще ти пиша, ако стигна да ми кажеш кое червило, не знаех, че вече и козметика има в магазините им.

ДХ и съм без диорски глитер и не смятам да купувам, нито имам червено червило и няма да си купя, колкото и да е модно. Не е моят цвят за червило.

Cloe,
И без тестване може да си докараш проблем, още влача от последиците от чисто нова спирала, на която аз съм махнала фолиото, за да я отворя.

# 1 432
Е, щом и български Фурли преживяхме с Ани тази година...сигурна съм, че качеството ще е добро, на тая цена няма как да е издънка!

# 1 433
Виждала съм уникални кожени чанти по разни държави в Азия в малки бутици и там на качествените неща цените са дебели. Имат си много техни брандове, което може да се превърне в тренд, стават все повече и не само чанти, а и облекло, какви шалове от коприна съм виждала и купувала, по Европа толкова ефирни така и не съм видяла. Да можеш да събереш шал в нещо с размерите на голям орех и като го пуснеш да се превърне в облак от коприна. Това за което четем по книгите, че най- доброто качество коприна може без усилие да мине през малък пръстен.

Grinning засега нещата тип магазин за левче и там имат превес, но хората стават по-заможни и т.н. знаете как работят икономиките.

# 1 434
cloe, това, което ти се е случило е много лошо. 🤗
Моят опит е друг - купувам крем за лице без тест, на втория ден получавам контактна алергия - силно зачервяване и подуване. Около три седмици продължава всичко това. Лекарства, маз, др... не помагат. Накрая една лекарка от старата школа ми написа рецепта за крем, който се прави в аптека. С него се излекувах. Този сценарии поне 6/7 пъти съм го минавала, може и повече.

Много ми е взискателна кожата, от неща, които други ползват без проблем, даже хвалят, аз се изприщвам. Получавала съм също от фон дьо тен, коректор, спирала, сенки за очи - купувани без тест - тогава нямаше тестери навсякъде.

С две думи след толкова страдания, просто никога няма да купя козметика без тест.
Да - има риск и при тестване, около очите нищо не слагам, но при мен има риск голям от нетествани продукти. Цветът на червилото си го зная от марките, които ползвам, там естествено не тествам, това важи и за другата козметика в моята рутина, познавам я мога и онлайн да купя.
Но за всеки нов продукт, рядко вкарвам такъв предвид склонността си към алергии, винаги тествам.
И да - както ти и дамите преди мен сте написали - повечето пъти на ръка.
Кико най вероятно ще го пропусна.

Цитат
Дребната ми показа как си слагат прозрачно фолио и отгоре нанасят червило, за да преценят дали ще им отива цвета. Да не е директно на устата
О, това не го знаех, мерси на теб и малката сладурана! Two Hearts

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:32 от Sweta

# 1 435
  • Велико Търново
Е, щом и български Фурли преживяхме с Ани тази година...сигурна съм, че качеството ще е добро, на тая цена няма как да е издънка!

Какво им е на българските Фурли?Имам 7-8 от пловдивския завод, имам от физически магазин и он лайн.Все пак съм виждала как и къде се шият ишлеметата висок клас.Още помня как ми продадоха роклята преди да експедират колекцията и трепераха да не стане гаф.

Аз си имам изграден вкус и не мога да се повлияя от каквото и да било.Тук се коментираха преди време диаманти, пръстени, обеци и т.н. ами никакъв интерес.Не се чудя, обаче защо други хора ги харесват и купуват.Радвам се щом има щастливи и доволни хора.Това казвам на моите момичета, че искам само да са щастливи!

# 1 436
  • София
Много моля дамите, които ще дойдат на срещата в София, да си сложат този Диор глитър пуст, че само аз нямам и да видя, аджеба, какво толкоз му харесвате.😅
Аз нямам също. Ще се подкрепяме! 😁

# 1 437
  • Burgas, Bulgaria
Мили, момичета, един ден да закъснее след работа човек и що да види: ами изписали сте света, не мога да сваря да се радвам на чантите на  Ал и на Сиска, на чантата и прекрасния солен кейк на Мимето, на лилавите ботички, на всички вас и всичките ви придобивки! Честито на всички ви! Heartpulse Колкото до червеното червило, уравнението е просто: аз = червено червило . Lips То си ми е запазена марка, всички ме разпознават по парфюма и по него, първо се носи шлейфа, а след него се появявам аз с червено червило. Задължително! Имало е дни в които при настинка или друго неразположение не го нося, тогава всички в недоумение започват да ми предлагат аспирин, нурофен и други аналгетици, сигурни, че съм болна. От форумните диорски червила поради лакомия се сдобих с 3 броя, естествено ще задържа 999, а останалите две 353 и 893 мога да харижа коледно тук в групата. Пробвани са върху прозрачно фолио - пишете ми само. С марките червени червила при мен е странно, имам и съм ползвала: Chanel daring red lipstick, Velvet Ribbon на liza Eldrdge, YSL, MAC, GUERLAIN KISSKISS TENDER и какво ли още не през живота си, но така както фиксира MAYBELLINE - НЯМА ДРУГО ТАКОВА /за мен естествено/, и да, знам за хилядите аргументи против него, че е евтино, че изсушава, но при мен не е така, просто е вечно. Трудно е да носиш червено червило, което се размазва, всички други освен него при мен буквално се разтичат, странно, но факт. Желая ви лека и уютна вечер от Бургас. Revolving Hearts

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:28 от kolevaangela

# 1 438
  • София
Влизам в дуел за 353 😅!

# 1 439
  • тук-там
Света, може да правиш алергия към някоя активна съставка. Аз например реагирам със зачервяване и чувство за горене на ниацинамид (В3)

Общи условия

Активация на акаунт