Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 290
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Много моля дамите, които ще дойдат на срещата в София, да си сложат този Диор глитър пуст, че само аз нямам и да видя, аджеба, какво толкоз му харесвате.😅
Аз нямам също. Ще се подкрепяме! 😁
Три сме,много сме,силни сме!🤗
Аз имах запазен глитер в Сефора.Отидох да го пробвам,мисля,че 353 му беше номера.Не ми хареса на ръката как стои,не беше моят цвят.И се отказах.Никога не пробвам тестери върху устните ми.
Дори си помислих тогава да го купя и да го предложа тук,но не бях сигурна,че ще има кандидати.
Харесах 323 номер,но естествено нямаше.Здраве да е!

# 1 441
Света, може да правиш алергия към някоя активна съставка. Аз например реагирам със зачервяване и чувство за горене на ниацинамид (В3)
мтз, точно това е - получавам алергия от някоя от съставките. Изучих основните съставки, започнах да проверявам състава в INCI. В крайна сметка преминах към продукти с висок % натурални съставки 80%-90%. в бялата козметика. За цветната ползвам стандартни продукти, но винаги с тест както писах. Пробвах и там натурални, но не ми харесаха.

Аз имах този продукт на The Ordinary
Скрит текст:
Получих същите симптоми и се отказах да го ползвам.  По спомен бях чела похвали за него, затова го и купих, но на мен не ми понесе. В3 е доста непредвидим витамин.

Ползвах го и като хранителна добавка. Веднъж взех таблетка В3 под формата на никотинова киселина, че и  500 мг. щях да припадна - зачервяване, сърцебиене, лошо ми стана - ужас. Пих много вода /В3 е водоразтворим витамин/ и така се оправих.
Скрит текст:
После го купих под формата на Ниацин инозитол хексаникотинат.
Скрит текст:
Лично изпробвано и проверено. При тази форма няма странични ефекти.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 04:18 от Sweta

# 1 442
Здравейте, включвам се с релаксираща разходка от улицата в Милано с красиви витрините и стилни зимни аутфити ..

https://www.youtube.com/watch?v=kwY16_gEEbM

# 1 443
Здравейте, включвам се с релаксираща разходка от улицата в Милано с красиви витрините и стилни зимни аутфити ..

Хей, да не си там?
Белият костюм е убийствен, обличам го виднага! Wink

# 1 444

Хей, да не си там?
Белият костюм е убийствен, обличам го виднага! Wink

Виртуално се разхождам там, въздействат ми много вдъхновяващо и релаксиращо .. Абонирала съм за видеата им, черпя идеи и им се наслаждавам всеки ден.. Simple Smile

# 1 445
  • Sofia
Моята кожа е като на Света супер реактивна. Не съм изолирала алергена , но открих линия продукти,  от които не се изприщвам и спрях да експериментирам. Но най-често ходя по "голо" лице.
Върхът беше преди години с крем от аптека специално за много чувствителна кожа.  Два часа след като го нанесох лицето ми пламна на огромни плюски като нажилено от коприва.

# 1 446
  • тук-там
Света, аз също правя реакция от B3 на Нейчъръл факторс.

# 1 447
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро, мили момичета! Работно ми е.Heart

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 19:07 от kolevaangela

# 1 448
И аз без диорския глитър, но съм червилно доволна с бляскавата малина на Sisley.

В Прити Шоп и Леро от както се помня ти лепват скоч на ръката и така тестваш гримове, включително лак.

Сиска, и мен само това ме интересува Flowers Four Leaf Clover
...Това казвам на моите момичета, че искам само да са щастливи!

Angela, добро утро Simple Smile

# 1 449
Доста кожи се разхождат по улиците на Милано.
Босите крачета ме впечатлиха.

# 1 450
Амджела, много шик, много.Палтенцето и ризата са прекрасни.Чудесна си.
Добро утро.

# 1 451
Имам тракинг номер за пухестата чанта Sunglasses

# 1 452
Доста кожи се разхождат по улиците на Милано.
Босите крачета ме впечатлиха.

И мен кожите ме впечатлиха, както и разнообразието от стилове.

# 1 453
В София също виждам най-разнообразни стилове.
Миналата седмица бяхме на театър в Сфумато, ами да ти се напълни душата Simple Smile
Жени с най-различни палта, чанти, рокли, поли, панталони, дънки, в цвят, с шалове, с червило...

И в темата ни е супер - тези които се показват са супер.
Другите ..... само на описания и някоя и друга снимчица на парченце плат Joy

# 1 454
Върхът беше преди години с крем от аптека специално за много чувствителна кожа.  Два часа след като го нанесох лицето ми пламна на огромни плюски като нажилено от коприва.
Козметика с ниацинамид предизвикват такава реакция обикновено. По тази причина аз приключих с аптечната козметика.

Общи условия

Активация на акаунт