Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Ноември '24

• 121 288
  • 1 508
  •   1
Отговори
# 1 470
Аз пък си потропвам с новите боти и са ми супер удобни. Както и дънките, от които поръчах още два броя - за щерката и за колежка. Направо ги зачислих към униформата. 😂

Скрит текст:
...

И днес си купих червено червило на мейбълин. Анджела се оказа права - страхотно е - цвят текстура, издръжливост.
Обаче ще ви го снимам утре защото го забравих в магазина 😊

Хубавия маникюр е на Деси. Но очаквам включване от Копче също.
Ани е мацка в късо. 😍
Пепси, кралица си на цветни комбинации.
Аааа докато пиша и Копче се появи. Знаех си! 😘

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 08:32 от MagniМ

# 1 471
Малеее, колко изненади в темата, Анджи, Съни, Пепси и Ани, страхотни сте! Деси маникюр мечта..! Ал и твоя цвят е готин!
Аз днес цял ден като халеевата комета...по едно време се мернах в огледалото...червеното ми червило - грозна картина! В късния следобед го поднових заради колегите от София.
До края на седмицата ще съм на пълни обороти, но и това ще мине! Wink
ПП Аааа и на Копче е убийствен!

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 19:05 от mimi.7299

# 1 472
  • Burgas, Bulgaria
Ехооо, момичета страхотни сте, видях Съни, Пепси, Ани и Магни М - кукли, млади и стилни. Flowers Hibiscus Маникюрите на Деси и Ал и те ми харесаха много, не видях само на Копче, но съм сигурна, че е перфектен. Flowers Strawberry Макадамия, обожавам червенокоски, както Изабел Юпер, прекрасен е цветът ти! Flowers RoseМими, явно в града ни върлува епидемия от работохолизъм, и аз съм много заета служебно от доста време. Не знам, но напоследък се "счупвам" от работа и не само аз, всички в службата с ръководството заедно. Ноооо, идват празници, ще разпуснем. CakeЛека вечер на всички ви желая от Heart Heartpulse

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 19:37 от kolevaangela

# 1 473
  • Берлин
Фб ми припомни днес как съм с бретон и сега едва държа да не го отрежа. А поддръжката зимата е много кофти. Ще се почудя още

Ииии...какви сте хубави /само Анджи изпуснах/

# 1 474
Оооо, Магни дългия бедър...родена за дънки! 😍
Папурче, много те харесвам с бретон! Heart Eyes

# 1 475
  • Burgas, Bulgaria
Прекрасна си, Папурче и с бретон! Heartpulse

# 1 476
  • В полите на Пирин планина
Чудни сте всички 💖
Ето и моят маникюр:

Абсолютно домашен.

# 1 477
  • Бургас
Ани, тази блузка я видях в сайта, но никакво впечатление не ми направи. Ти си я съчетала много добре.
Маникюрите на ДХЗ и Копче много красиви, взимам идеи! Имам малка забележка за различната форма на ноктите на различните пръсти на Копче, но в крайна сметка важен е цялостната картина, а и тя да се харесва.
На Ал и Лейди Брине цветовете също много ми харесват, а домашния маникюр може да е в пъти по-добре изпълнен от "професионалния".
Папурче всякак е хубава, с усмивка най-вече.
Магни Heart

# 1 478
  • тук-там
Много ми хареса червената Съни - и червило, и маникюра. Гел лак нещо ме дразни - дебел ми е и наслоен. По тази причина и аз като Марджи си ходя само по заздравител. Лейди, адмирации! Страхотно си се справила с домашния маникюр! Аз напоследък ходя в стила на Магни - 1 към 1.

# 1 479
Аа, Копче, супер е, днес да питам моята маникюристка има ли такива лакове и забравих.
Папурче, хубава си на бретон, ама знам колко трудно се поддържа.Ако ти расте бързо косата си направи и пак го пусни.
Бях на пилатес, голям
смях падна с лявото ми коляно, което пука при всяко сгъване( откак се помня).Та…днес правихме упражнения на земя и много с колянната става, в залата лека музика, но на всяка секунда моето коляно-пук, пук…умрях от срам.😅

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 22:09 от ДХ3

# 1 480
Е, какъв срам ДХЗ. При загрявка повечето стави пукат.

# 1 481
mtz, от ден първи съм се припознала в твоя стил. Ти понякога си повече дама от мен, но като цяло имаме сходни предпочитания. 😘
Утре към мен тръгват камел красотичките ми. Нямам търпение да ги разходя с всичките си налични дънки. 😍

# 1 482
Е, какъв срам ДХЗ. При загрявка повечето стави пукат.
Песи, моето не спира да пука, като метроном съм.То винаги пука😀.При всяко сгъване.Дясното не.Понеже съм нова в групата и по едно време хората почнаха да се обръщат да видят какво се случва. 🤣

# 1 483
Много ми хареса червената Съни - и червило, и маникюра.
+1. Секси Съни!

# 1 484
Съни с тези красиви устни с всякакъв цвят ще е чудна. Това видях аз.

Общи условия

Активация на акаунт