В Стамболийски пролетта рано, рано е дошла

• 8 334
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
  • София
    Привет, мамчета   bouquet

Вчера цял ден бяхме навън. Първо бяхме на Витоша, на "Алеко"- снегът взел да се топи и времето беше приятно, без вятър  Peace. Имаше "ден на зимните празници", което  разбрахме ня място. Както винаги за хубавите мероприятия медиите не дават много гласност  Wink. После ходихме на гости в едни приятели, за да видим новия апарт  Hug. Алексчо си поигра с детенцето им на 4г. Така до вечерта  Party.
  Вердад, после да се отчетеш от лова  Laughing
  Снимки от Витоша ще кача по-късно Heart Eyes

# 31
  • под тепетата
Ето ме и мен! Mr. Green
 Уморена, изтощена...как се пееше в онази песен  Wink
 Браво на Вердад,щом си я докарала до пердета, значи скоро ще режете лентата!
Дими, сигурно на работата съм по-хубава и затова не ме позна  Joy Аз пък се извинявам ,че в бъркотията не обърнах внимание на магазина.Следващия път ще го разгледам най-обстойно.
 Дори и Алекс са единствените тук, дето имаха щастието тази зима да помиришат сняг, та и да се попързалят даже!
Вердад ще ни донесе малко от Алпите за подарък!
 Надето нещо липсва   Thinking
 Марианка,очарована съм от грима ти онзи ден!Аз да се скъсам не мога да го докарам това опушване.Пък и не е сигурно дали ще ми отива.
Тук се сещам да питам Вердад какво стана с Ягодката или покрай ремонта не и е останало време за нея?
 Приятна вечер! 

# 32
Добро утро мами-сладурани!  bouquet
Снощи само ви изчетох и нямах грам силици да пиша. Нещо ме е лепнал един цистит, то са такива болки... Пия едни хапчета по препоръка на джипито. За капак съм и в цикъл. Както казва моят мъж, така ми се пада, като полите ми били дълги по една педя hahaha.
Вчера, след психолога заведох децата на "Маската", но беше късно, около 15.30ч. и нямаше никой. Мими добре си потърча, Веси постоя в количката, а аз си изпих кафенцето на спокойствие, изпуших няколко цигари Embarassed и хайде у дома. Че и без друго захладня.
Verdad, как обичам да ходя на лов за пердета... Направо ти завидях. Дано си намериш това, което търсиш. А кога заминавате на почивка?
dimi,  с теб днес ще се видим, така, че няма да изпадам в подробности тук. А с Марина успяхте ли да пиете кафе?
Билянка, благодаря за комплимента за грима ми в петък. bowuu Ами аз съм карала курсове по грим, преди 100години, когато бях манекенка. И сега, така да се каже, се занимавам професионално с това (грима имам предвид, че за другото съм вече старичка, пенсионерка ме водят Mr. Green. Гримирам от време на време булки, абитуриентки тук в Стамболийски. Имам си и клиенти от Три водици. Mr. Green Там имам голям фен клуб. Вече 2 булки и 2 абитуриентки от там са ми минали през ръцете. И още от сега имам заявка за 23-ти май, за абитуриентски бал. А на теб такъв грим ще ти стои прекрасно. Точно на руси мадами стои чудесно. Ако искаш ще опитаме някой ден.
Dori, чакам с нетърпение снежни снимки. Хубаво е, че си разпускате така от време на време. Ние не го правим и аз вече изпушвам на моменти. Mr. Green
Надя, какво става с теб?
Много усмивки днес!  love001

# 33
ЗДРАВЕЙТЕ! newsm47
Не мога още да се организирам .Ники е нещо суполив и ще го водя на д-р.Преди няколко седмици и ние видяхме сняг,а Тони се овъргаля и дивя през цялото време без да влиза в къщата.Бяхме на Равногор.Там е много хубаво и ако не сте ходили ви препоръчва да отидете.И зимата и лятото е страхотно.Зимата има денонощна писта и скивлек,ските поднаем са 5 или 10 лв за цял ден.Бяха писали някъде ,че там е едно от местата с най-чистия въздух на Бълканите.Лятото там е супер .
Verdad знам  къде има хубави пердета на сносни цени.(поне имаше преди 7месеца)На сточнагара точно на кръстовището.
Успех в търсенето  newsm10

# 34
Наде-е-е, wavey виждам те! И Веси е със сополки. В колко да те очакваме на кафето? Сигурно ще закъснееш, щом ще го водиш мъника на лекар.

# 35
Добър вечер, момичета!  bouquet
Ужасно съм разстроена и нямам с кого да споделя, а определено имам нужда от подкрепа. Благодарна съм, че ви има и сте винаги готови да ме изслушате. Седя пред копмютъра и плача... Днес ненадейно са сменили госпожица Мими и си имаме нова госпожа.
Ужасно ми е мъчно за този толкова млад, но истински човек.  smile3518 Смея да твърдя, че тя обикна Мими и се държеше като истински педагог, но и Човек. И съм сигурна, че ако моето момиченце можеше да облече чувствата си в думи, би и казала, че много я обича. Пиша и не спирам да плача, за това простете за хаотичните ми мисли.
Как ми се иска лично да и кажа едно огромно Благодаря, но не бих искала да я занимавам излишно. Зная, че никога няма да разбере колко много съм и благодарна за всичко което правеше за Мими. Но това не пречи да го изразя тук. Тя е невероятен човек! Винаги разбираща, винаги усмихната, винаги готова да помогне... Днес я видях набързичко, докато извеждаше децата навън и успях само да и кажа колко много съжалявам... Тя каза същото, а аз едва сдържайки сълзите си, хванах Мими за ръчичка и си отидохме у дома. Разплаках се, искрено и от сърце. Дължа и толкова много... Благодаря и за проявеното разбиране, за любовта, с която работеше с Мими, за подхода, който имаше към нея, за красивите очи, които гледаха с любов... А днес едно детенце от нашата групичка беше тръгнало с един сладкиш в раничката, който бил за госпожица Мими. Колко ли разочарован се е почувствал мъника...? Всички деца я обожаваха - ето това е признание. Обичат си я и в групичката, в която отиде.
Благодаря ти, Мими за всичко! bouquet
А новата госпожа се оказа моя добра позната. Беше продавачка в детския магазин "Мики и Мини", а нали знаете каква съм редовна клиентка Mr. Green Запозната е с проблемите на Мими. Може би преди седмица бях при нея в магазина, че нещо запалката ми отказваше да работи, а знаех, че тя пуши. Бях сама и отидох,а тя излезе с мен да изпушим по една цигара. И си поговорихме за първи път по-лично. Тогава и споделих. Радвам се, че е намерила начин да занимава Мими на обяд, защото не е искала да спи.
Е, повече няма да ви занимавам с моите истории. Имах нужда да споделя. Направих го. Благодаря, че ме изслушахте. Hug

# 36
  • София
 Марианка, радвам се, че ни чувстваш тъй близки и сподели тревогата си  Hug spoko. Хубавото е, че новата учителка е запозната с проблема на Мими и се отнася Човешки. За  г-жа Мими, може да направиш подаръче в знак на благодарност  Peace.
 Честит ти нов аватар  smile3501. С нова прическа си нещо  newsm78
 Жалко, че съм далечко и не мога да се възползвам от сръчните ти ръце  smile3518
Наде, браво за релакса и инфото  Nature Snowman

Днес си бях взела малко отпуск  Mr. Green. На обяд ходих до работата, после на козметичка и фризьорка  smile3553 newsm56
  Поздрави на всички ви  smile3525
 Сладки сънища   sleepuu

# 37
Здравейте момичета,

mari_anka Честит нов аватар !
И на мен ми е мъчно, че преместиха г-ца Мими в горната група. Но, да не се отказваме ! Crossing Arms
Аз доколкото разбрах, все още има шанс да ни я върнат в групата.
Днес леля Ани мина по обед през магазина и ми каза, че ако се организираме да отидем майките при директорката може и да ни я върнат в групата. И на нея много и се иска г-ца Мими да е в нашата група и каза, че ще ни подкрепи ако решим да предприемем нещо!   Wink
г-ца Мими е прекрасен човек !    bouquet
И аз искам да си позволя да и кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко (въпреки, че тя не ни чете)!    Hug
Ей, ако сте решили да правите нещо за да си я върнем в групата се обадете да дойда и аз в градината !  Mr. Green

Verdad знам  къде има хубави пердета на сносни цени.(поне имаше преди 7месеца)На сточнагара точно на кръстовището.

Точно от там си купих и аз моите преди време  Grinning

# 38
Момичета, простете, че няма да ви поздравя, а направо започвам с прекрасната новина! Госпожица Мими от утре е отново наша! newsm68 newsm44 Лично г-жа Лукинович ми го каза. Grinning Днес се изтупах при нея с двете деца Mr. Green, но по друг проблем, че днес цял ден имах ядове с градинката, за които не ми се разказва публично.
Иначе, dimi, за утре се бяхме организирали една агитка... И теб бяхме включили в списъка без да те питаме. Mr. Green Наложи се тази вечер да звънна на момичетата, за да потуша утрешния бунт Mr. Green
А тази сутрин Мими подари на госпожицата една малка иконка с Христос (осветена е в църква, забравих да кажа на Г-ца Мими). На гърба я надписах и тя милата толкова се трогна, или поне на мен така ми се стори. Толкова съм щастлива, че нямам думи...
Хайде, утре ще пиша, като ми поотмине вълнението.

# 39
Страхотна новина ! Браво на теб !  smile3501
Радвам се, че г-ца Мими ще е отново при нас .

# 40
  • под тепетата
Ха ,честито и от мен!
 Ма вие сте наистина голяма агитка!Поздравления!
Усещам,че война ще става за кака Мими! newsm78 

# 41
Марианка, много си хубава на тази снимка!

Аз пък тъкмо се зарадвах за г-ца Мими, защото и Рада много я обича  Grinning, но е хубаво, че се е върнала във вашата група. Особено за малката г-ца Мими.
Няма да организирам брожения от своя страна! Wink

Надето писа за Равногор. Ходили сме там през зимата, наистина е невероятно място.

# 42
Добро утро и от мен! smile3503
Благодаря, момичета, за комплиментите, които отнесох за снимката на аватара си  Blush. Тя е абсолютно професионална, за това е толкова хубава. Правена е преди 2-3г. за бука ми, когато се подвизавах като манекенка и модел (то май не е много за хвалене...), но после излязох в пенсия Mr. Green
Вили, специални благодарности за сайта за Равногор.  bouquet Бяхме седнали на кафе обичайната агитка майки, и Надето започна да разказва за Равногор, че съвсем на скоро бяха ходили там. Тя има късмета баща и да живее там и си ходят от време на време. Аз се поинтересувах, защото било съвсем на близо и е много удобно да си направим семейно един уикенд. Даде ми телефоните само на хотел "Равногор", на "Панорама" (който бил по-хубав) не ги знаеше. А за Рада, ами само след няколко месеца тя ще е в нашата група, така че г-ца Мими пак ще си бъде нейната учителка.
Билянка, благодаря за честитката, приемам всякакви! Grinning Толкова съм щастлива, че обичам целият свят! Тук от 2 дни (всъщност, от както я няма госпожицата при нас) ми отровиха живота в градинката. Нямах миг покой. Радвам се от сърце! И на теб благодаря за милите думи на ЛС.  bouquet
dimi, ти днес си необичайно кратка... Thinking Сигурно си бързала за работа. Днес няма да те пропуснем и ще минем да те видим. А новите дънки, които купих за Мими от теб и заспаха - точно по мярка. Вчера беше с тях. Много красиво стоят. Wink
Dori и Надето нещо ги е хванала липсата. newsm78
Усмихнат ден на всички. newsm51

# 43
  • София
     Добро утро, момиченца

Днес се очертава слънчево и ще има разходка

Браво за Г-ца Мими и да няма изненади  Peace. Ако можеше да надзърне в постингите ви, щеше да е най-щастливата учителка  Hug.
  Вердад, адмирации(както се казва в Music Idol  Laughing) за Равногор
 Какво стана с лова за перденца  newsm78

На работещите спорен ден, на разхождащите се сладкодумен ден

# 44
Дори, едни ей такива си харесахме. И корнизът ни е подобен.
Надявам се, че ще ги ушият добре.

Общи условия

Активация на акаунт