В Стамболийски пролетта рано, рано е дошла

• 8 368
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • София
        Привет от нас

Доста пустичко е било през уикенда  Peace. В събота ходихме до "Бонсови поляни", в планината "Люлин". Не далече от София. Поразходихме се по пътечката, която води до едно манастирче. Малко бавничко, но по разбираеми причини  Laughing. В неделя пък бяхме на детски рожден ден  Party.
  Я кажете, къде купонясвате вие  Thinking. Нещо за ресторанчета се говори, поп-фолк  newsm78

Слънчев ден 

# 76
  • София
    Честит Рожден Ден, Иве (Билянка)! (на патерички, защото се сетих токущо  Embarassed)
   Бъди жизнена, с най-чаровната усмивка, пълна отличничка и всички гаджета да ти се лепят!

Това е за мама и тати, затова, че са те създали и се грижат за теб!   

Билянче, разконспирирах защо си имала гости уикенда  Mr. Green. С какъв подарък изненадахте каката  Thinking

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 14:50 от Dori

# 77
Дори,мерси за пожеланията  Simple Smile Гледам майка ми не се е отчела и реших да я заместя  Mr. Green Дано не се натрапвам в темичката  Rolling Eyes Тортата,която майка направи беше много хубава(почти свърши,а още не съм я опитала smile3506Ето и снимка  Sunglasses Гостите останаха у нас цяла нощ и незнам наще как са ни изтърпяли  Joy А подаракът от майка и татко бяха пари  Laughing И да пишете  редовно,че да има какво да чета  Mr. Green

# 78
Честит рожден ден на Ивето на Билянка! Жива и здрава и много любов и късмет в живота!

Ама и аз съм една... Хем собственоръчно съм изписала на предна страница датите на раждане на дечицата ни, а забравих Embarassed Макар и със закъснение, надявам се, че поздравите са приети от малкото голямо момиче на Билянка, което май си ни шпионира от време на време Mr. Green А какво прави мама, че не се отчита?
И къде сте всички вие, мадами?

# 79
  • под тепетата
На компа съм , ама пиша даскалски работииииии ooooh!
От гости и писане нямах време за вас  Embarassed
 На щерката гости, сестра ми също бяха на гости- търсеха абитуриентски тоалет( не че намериха, щот и племенницата не знаеше какво иска Twisted Evil)
 Благодаря Дори и Марианка за поздравленията и пожеланията!Моето малко момиче порасна 16 годишна госпожица, а на майка и и се плаче  Cry кога отлетя детството и...Вече е с кичури, фон дьо тен, спирала, гримове...ша взема и аз да шпионирам в тийнските сайтове, ама пусто не им разбирам езика и съкращенията  Mr. Green
 Не можах да снимам мини рулата, но станаха много симпатични и вкусни.

# 80
Билянка, тортата изглежда великолепно! Кажи стана ли вкусна? От рецептата на Лео е, нали?

# 81
  • София
    Билянче, поздравления за тортата  bouquet. Твойта дъщеричка, май влиза като гост и честичко ни прочита  Wink. Относно времето, имам чувството, че направо лети  Cry. От една страна децата растят и стават самостоятелни, от друга и ние помъдряваме и се тревожим повечко  Laughing
  Днес беше голям купон  Whistling. Трябваше да вадим паспорт за Алексчо, при което на снимката се изисква да е само той  Rolling Eyes. Първоначално ревна, но след като се върнахме бяхме и с таткото и всичко мина добре. Ето и снимка. Разбира се, само с лицето му е необходима.
 http://www.bgphoto.net/photos/11965/o633100076225708673.jpg

# 82
bilqna_69    честит рожден ден на партерици на дъщеря ти  Peace
Да е жива и здрава и много, много щастлива !
Като си помисля на 16 години аз какви ги свърших Embarassed Не ми се иска да съм на твоето място  Confused

А за тортата ...... Направо ми потекоха лигите  Mr. Green

Е, момичета сега поне разбрахме кой влиза като гост в нашата темичка и няма да се чудим вече Grinning

Dori Алекс е много сладък на снимката  Hug Ще вадите паспорт ?  newsm78 Къде ще пътувате ?
Когато вадихме на Рени първия международен паспорт беше точно на 1 г и 3 м. и понеже той си е още валиден и досега си пътува с него, нищо, че вече е доста по-голяма.
Миналата година когато пътувахме за Гърция като стигнахме на границата ни питаха: "Бебето къде е ?" И ние сочим Рени  Mr. Green
При което опулваха ей такива очи  #Crazy

mari_anka стискам палци да оздравяваш по-бързичко. 

# 83
  • под тепетата
Благодаря, Дими и Дори!
 Марианка, по рецептата на Лео е тортата и мноооого вкусна eat Не гоних кръглата форма, а вкуса и ефекта от шарките на рулата.Важното е , че стана супер бързо и свеки много я хареса  Mr. Green.
 Дори,много голям изглежда Алекс на снимката!Ива каза, че е сладък малък мъж.
 Относно шпионката - извинявам се от нейно име за правописните грешки  Embarassed , но на гости не е разрешено да си редактират постингите.
 Аз да си кажа честно, на 16 г. бях много задръстена  Thinking като се сравнявам с днешната младеж ( ей тук вече звуча като пенсионерка   ooooh!)
 Лека вечер !

# 84
  • Карлово
Моля всички с добри сърца да разгледат двете теми за инициативите на Сдружение на българските майки и фотошопската дружина:

По-различният конкурс: "Работилница за Великденски чудеса" - ГЛАСУВАНЕ!!!

ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ ЩЕ ВИ СЪЗДАДЕ ФОТОШОПСКОТО "СДРУЖЕНИЕ"!

# 85
Здравейте, сладурки!
Днес съм много доволна от вашата активност. Grinning Направо си бях помислила, че темичката ни замира Confused.
Тази торта и на мен ми се иска да я приготвя, че отдавна я заглеждам в Готварския. Но трябва само аз да си я ям, мъжа ми не обича сладко, а Мими трябва да я ограничааваме. Пък аз съм на диета  Mr. Green.
Dori снимката на Алекс е супер! Много ми хареса. Я, сега издай за къде ще пътувате?
Билянка и аз на 16 бях същата. Тогава за първи път отидох на дискотека. Shocked Изобщо при мен всичко вървеше със закъснение. Mr. Green Ама днешната младеж не си губи времето Laughing
dimi, благодаря за загрижеността. Надявам се бързо да оздравея, че болката е неописуема. Утре пак ще те посетя, че ми е много приятно. Даже, когато просто си пушим и мълчим, пак се чувствам супер в твоята компания. Hug
Verdad и Надя се губят... Thinking
До утре. Много целувки на всички!  bouquet

# 86
Добро утро, момичета-кокичета!  bouquet
Къде сте в този дъждовен и мрачен ден?
Сложила съм Веси да спинка, но май още не е заспала. Обаче си кротува и се чувствам спокойна. И цистита сякаш отшумява... Имам още леки болки, но не е като вчера.
Ех, ами сега, като сме свикнали да вървим по разходки, какво ще правим цял ден у дома? Thinking Така ми се излиза... Като знам каква съм луда глава, като нищо по някое време ще сложа дъждобрана на количката, а аз с чадърчето и на кафенце.
Пожелавам на всички ви ползотворен ден!  bouquet

# 87
  • София
     Добро утро, маминки-сладинки

Снощи ви прочетох, но нещо ме домързя да пиша  Tired.

Дими, Билянка, Марианка, благодаря за милите думи относно Алексчо
  Дими, много ме развесели случката на границата  hahaha. Може ли да ми кажеш, как са таксите попътищата  Thinking. Намерихме сайт, но не зная колко е актуално.
  Билянка, благодари на Ивето от името на Алекс за хубавото изказване . Макар, че е малък, се заглежда по какичките  Joy
  Марианка, радвам се, че болежките ти минават  Heart Eyes. Дано имате късмет с разходката  Hug. Доволни ли сте от новата лекарка, която работи с Мими  newsm78
  Поздрави на Вердад и Надето и по една извинителна бележка  Wink

Сега за пътуването. Ще ходим неделята до Солун. Та се оказа, че за Алексчо трябва паспорт. Добре, че цената за бързата поръчка е малка  Peace. Не знам какво точно ще видим за 1 ден, ама да се разходим. Мъжът ми е намерил подробна карта с улиците на Солун и на мониторчето ще ги гледаме. Малко за Алексчо се притеснявам как ще издържи дългия път  Thinking. Хубавото е, че таткото ни е сложил компютър в колата и ще гледаме детските филмчета  Hug..

Днес няма да има разходка. Вали си качествено

# 88
Виждам Надето, ехо-о-о wavey
Dori, супер е, че ще ходите до Солун! Grinning Как ми се ходи и на мен, макар и само за ден. Да не забравиш да пуснеш снимки после, че и ние да се насладим на красотата там.
Новата лекарка на Мими, всъщност е психоложка. Много сме доволни и много разчитаме на нея. Какво ли не опитваме да си спасим детенце... Всички сте мами тук и знам, че разбирате болката ми.
И тук си вали яко Thinking. Може и да се разминем с разходката, а аз имам работа и на пощата.

# 89
Наде, и да драснеш някой ред Wink

Общи условия

Активация на акаунт