Всякакви въпроси за хладилниците - тема 5

• 29 259
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Те май са алтернативни - вместо стандартния сив, който си идва с хладилника. Но все пак е някаква пластмаса, може от това да е.

# 136
Той така или иначе го няма наличен, сега видях та чуденето отпада.
Друго чудене възникна. Видях LG на който в характеристики има две отметки за НО ФРОСТ. Едната е за но фрост тотал. Другата е за но фрост на фризерна част. На Боша е отметнато "Но фронт тотал". Да не би да има тука уловка. И това тотал да не означава че и фризерната част е но фрост? Защото ако включва и фризирната не би имало нужда отделна отметка за фризерната?

# 137
Аз гледах да има дупки..и горе и долу във фризера. За да се уверя че е ноу фрост и горе и долу. Въобще не им вярвам на писанията в сайтовете.
Та си гледах навремето.
И сега така бих процедирала Grinning

Или да търсиш инфо в сайта на марката..за конкретният модел.

# 138
Той така или иначе го няма наличен, сега видях та чуденето отпада.
Друго чудене възникна. Видях LG на който в характеристики има две отметки за НО ФРОСТ. Едната е за но фрост тотал. Другата е за но фрост на фризерна част. На Боша е отметнато "Но фронт тотал". Да не би да има тука уловка. И това тотал да не означава че и фризерната част е но фрост? Защото ако включва и фризирната не би имало нужда отделна отметка за фризерната?
Няма уловка. Писачът е писал едно към гьотере. Това представляват , това е нивото 😡
И двата са пълен no frost.

# 139
# 140
Той не е по-различен от останалите на марката, просто са му спестени някои чекмеджета/зони и затова е по-евтин.

# 141
На мен например не ми е удобно горе да има две чекмеджета едно над друго. Ниска съм 160 см и първият ми рафт ще ми дойде на високо и неудобно място.
Сегашният ми и с едно като показания в Зора..и такова разпред.ми е най-удобно за ръста ми.

# 142
LG тата са клас D обаче и този горе е с 5 г гаранция. Та сега се чудя Боша ли,   LG ли? Бях си решила Бош първоначално. Последно какво ще ми препоръчате?
Всъщност този с 5 г е клас Е като Боша, но в технополиса на тая цена бяха Д няколко LG- та.

# 143
LG тата са клас D обаче и този горе е с 5 г гаранция. Та сега се чудя Боша ли,   LG ли? Бях си решила Бош първоначално. Последно какво ще ми препоръчате?
Всъщност този с 5 г е клас Е като Боша, но в технополиса на тая цена бяха Д няколко LG- та.
Кой модел Бош, че там има с различни охлаждащи системи?

# 144
# 145
Ако се двоумиш между този Бош и онова  ЛГ с едното чекмедже, вземи този Бош.

# 146
Супер, и аз така смятах! Сърдечни благодарности на всички отзовали се и специални адмирации за теб Петя!

# 147
pandorina, в Техномикс цената на този Бош е със 170 лв. по-ниска https://www.tehnomix.bg/hladilnik-s-frizer-bosch-kgn39vleb

# 148
Благодаря!

# 149
Записвам се да следя. Обмисляме покупка на нов хладилник поради малък обем на камерата за замразяване. Пък и е старичък вече.

Общи условия

Активация на акаунт