Всякакви въпроси за хладилниците - тема 5

• 29 294
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,

Моля ви за съвет,  преди 3 години купихме за вилата комбиниран хладилник с фризер Snage. Първоначално работеше добре, но от началото на тази година започна да замразява продуктите в хладилната част, като е оставен да работи на първа степен. Ако го настроя на степен 0, то размразява фризерната част. Трудно мога да заведа техник на вилата. Моля ви за съвет какво да правя

# 301
Да го изхвърлиш и да си купиш свестен хладилник. Ще ти излезе най-евтино.

Здравейте,

Моля ви за съвет,  преди 3 години купихме за вилата комбиниран хладилник с фризер Snage. Първоначално работеше добре, но от началото на тази година започна да замразява продуктите в хладилната част, като е оставен да работи на първа степен. Ако го настроя на степен 0, то размразява фризерната част. Трудно мога да заведа техник на вилата. Моля ви за съвет какво да правя

# 302
Здравейте,

Трябва да му се смени термостата.

# 303
Аз с подобно питане - пак за хладилната част, ама не охлажда. Фризерът долу работи.
Пак ли е термостат?
То трябва да го сменя със Сайд-бай-сайд, ама за вилата ми трябва нещо по-бюджетно. Идеи?

# 304
Няма да е лошо да кажеш какъв е хладилникът.
Не ти се разбира какво ще сменяш, кое да е бюджетно....

# 305
Сегашния е Индезит... Той е 15+ годишен и е на изживяване.
Оставили сме място за сайд бай сайд... И се чудя дали да го оправям тоз изобщо, щото и без това си е дал което има.... И направо да си взема новия.
Та за бюджетен сайд-бай-сайд питам по-скоро.

# 306
Тихубаво питаш за бюджетен, но нитобюджет давaш, нито размер...
За стария, освен марката е важна и системата за охлаждане.

# 307
Ноу Фрост е стария.
Размери на дупката 184 височина / 97 ширина. Дълбочината няма значение, до 90 см поема.

# 308
  • Deutschland/HE
Този Бош дали ти се вмества в бюджета?

# 309
Аз с подобно питане - пак за хладилната част, ама не охлажда. Фризерът долу работи.
Пак ли е термостат?
То трябва да го сменя със Сайд-бай-сайд, ама за вилата ми трябва нещо по-бюджетно. Идеи?
Не.Не е за термостат, а е пробит изпарител.Най-вероятно това е хладилник с автоматично разскрежаване.

# 310
  • София
Момичета чудя се между цвят инокс или черен (което е по скоро тъмно сив графит) на LG. Кое ще се почиства по лесно и как ще се държи във времето.
Черно:
https://www.technomarket.bg/hladilnitzi/lg-gbv7280dev-09226821
Инокс:
https://www.technomarket.bg/hladilnitzi/lg-gbv7280dpy-09226822
Цената не е определяща.

# 311
Този Бош дали ти се вмества в бюджета?
Хич никак даже 😊 като за вилата по-скоро нещо :2, нещо по-нисък клас - мидея, тсл, Нео, Деу?... Не знам някакво такова дали има читаво? Самсунг? Или Горение? ... И не е сайд-бай-сайд. Иначе нямаше да оставя такова място, щеше да си е нормален хладилник... Но така се намести плота на дължина и таз дупка остана за хладилник ..

# 312
Здравейте, гледам за малък 2ри хладилник да се постави на остъклен балкон. Имам ограничение само за височина - до 1 метър. По възможност едно 110-120 литра вместимост биха били добре.
Проблемът е, че тези малки хладилници не се произвеждат от повечето сериозни марки (лг, аег, електролукс, самсунг и т.н.) и остават само някакви смотани марки дето ни ги знам, ни искам да ги знам.
Някой да е взимал малък хладилник и да може да препоръча модел/марка? Търся среден/висок клас продукт

# 313
Това е висок клас уред, но цената е УАУ и се доставя по поръчка.
https://www.tehnomix.bg/vanshen-ohladitel-liebherr-okes-1750

# 314
е, нямах предвид супер висок клас Flushed

Под висок клас ми е около 1000 лева. Поне либхер като марка ок ли е?

Общи условия

Активация на акаунт