Всякакви въпроси за хладилниците - тема 5

• 23 633
  • 605
  •   2
Отговори
# 600
Нещата от село са за отделен фризер-ракла.Simple Smile

В хлад.с долен:
В двете чекмеджета, защото третото е половинка заради компресора отзад...та две риби и наколко пържоли като сложиш, и едното е пълно. В другото до 5 кутии сладолед се събират.
В трето някоя зеления като сложиш и ето ти запълнен фризера и без село.

Камерата /горната визирам/, е ужасно малка и неудобна за мен. Тъпчеш, то ледясва...ужасно ми е.

Ако бюджета позволява защо не вземете с долен фризер тотал ноу фрост? На външен вид си го харесайте, на разпределение вътре...не се ограничавайте от височината чаак толкова. Някой Бош, или ЛГ...или трети...

# 601
Има хладилници с камери, които също са пълен но фрост. За мен е по-важно хладилната част да има по-голям обем, а забелязах, че.тези с долен фризер са по-тесни.

# 602
Скрит текст:
Здравейте, моля за съвет за избор на хладилник. До сега съм с едно убито Веко, което даже не исках, но така се с рекоха о обстоятелствата.. Той е 145см.понеже слагах микровълнова отгоре. Сега я няма и искам за знам какъв размер е добре кухнята е малка. Шири ата да е стандартна. Фризер не използваме повече от необходимото, нямаме село, да пълни с месо и такива неща. Всичко се купува слага де в камерата да има за определен период от време. Та да се знае че имам нужда повече от хладилна част. Нкщека има no frost, чета че е добре. Та 190 или 203 см? Другото което е да е инокс с цвета подобен на съдомиялна  BOSCH SMS4EMC06E

Тук важи максимата "колкото повече, толкова повече" Simple Smile
Ако имаш място вземай най-големия възможен. Не се връзвай на аргументи, че не стигаш горния рафт. Там се държат неща, които се ползват рядко.
ЧС, ти като си висока, ти е широко около врата и лесно даваш съвети за високи уреди Grinning, ама аз наистина с удоволствие разкарах един висок хладилник, защото не само най-горния не стигах,  ами и рафта под него стигах само до половината. В крайна сметка за тези рафтове все виках ММ или се качвах на столче, ама то шета ли се така? Колкото и рядко да се ползва нещо, все е храна и или ще изостава, респ. ще забравяш въобще, че го има или ще се катериш, ако си като мен.
Вярно, че принципно почти за всяко нещо е валидна максимата "колкото повече, толкова повече", ама на мен специално за хладилника никак не ми пасна.

# 603
ЧС, ти като си висока, ти е широко около врата и лесно даваш съвети за високи уреди Grinning, ама аз наистина с удоволствие разкарах един висок хладилник, защото не само най-горния не стигах,  ами и рафта под него стигах само до половината. В крайна сметка за тези рафтове все виках ММ или се качвах на столче, ама то шета ли се така? Колкото и рядко да се ползва нещо, все е храна и или ще изостава, респ. ще забравяш въобще, че го има или ще се катериш, ако си като мен.
Вярно, че принципно почти за всяко нещо е валидна максимата "колкото повече, толкова повече", ама на мен специално за хладилника никак не ми пасна.

Е, аз на най-горния рафт държа тетрапак с бяло вино и още някакво питие, плюс резервни тенекиени кутии сирене. И доколкото вино пия само вечер, когато сме заедно с половинката, пък и той отговаря за сипването, не ми е проблем. Отварянето на тенекиите също е негова работа. И така аз проблеми с горния ред нямам, но ако го нямах тези неща щяха да ми се пречкат на долния ред.
Същото е и с кухненските шкафове - на горния рафт са всички "местоубийки", които се ползват от дъжд на вятър (някои никога) и така долните рафтове ми остават свободни за оперативни неща.

# 604
Мдааа, всяко домакинство си е за себе си, наистина, ние нямаме алкохол в хладилника или дълбоки резерви, а всичко е в оборот и ме затруднява. Шкафовете вече са друго нещо, там наистина си има неща, които се ползват сезонно или някой по-голям по обем съд, но не може без тях.   

# 605
Има хладилници с камери, които също са пълен но фрост. За мен е по-важно хладилната част да има по-голям обем, а забелязах, че.тези с долен фризер са по-тесни.
Това не е вярно. Има хладилници 60 см стандартно, и такива 70 см. Без значение горе или долу е фризерната част.

Общи условия

Активация на акаунт