Всякакви въпроси за хладилниците - тема 5

• 28 670
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • Къде ли не
Petiaivanov, ами да! Този хладилник напълно отговаря на търсенето ми! LG не съм ползвала до сега, но предвид цената сигурно не е от най - ниския клас.

# 721
Petiaivanov, ами да! Този хладилник напълно отговаря на търсенето ми! LG не съм ползвала до сега, но предвид цената сигурно не е от най - ниския клас.
LG са едни от най-добрите хладилници на българския пазар, наравно с повечето модели на Бош.

# 722
  • Къде ли не
Благодаря много за помощта и информацията! Аз от няколко дни гледам и този хладилник не го видях! Ще ми свърши чудесна работа!

# 723
Точно същия купихме на моята леля преди Коледа, все още отзиви не мога Да дам, освен че на външен вид изглежда хубаво. Не успяхме да де справим с настройките на фризера и хладилника, и писах тук във форума, но получих различни отговори.

# 724
Здравейте! И аз съм в търсене на хладилник от две части. Фризер - долу и отгоре - хладилната част. Мястото позволява до 186 см.

# 725
  • Къде ли не
Mileneira, точно принципа на настройването на градусите ни озадачи и нас вчера. Ходихме да го видим в Технополис. До сега сме нямали хладилник no frost, който да се настройва с въртящи копчета. Иначе действително с тези размери е най - добре изглеждащ.

# 726
Оставете го да се темперира раопакован една нощ, че сега е доста студено.
После настройте както е указано в упътването "копчетата" да попработи празен няколко часа. След това зареждайте с храна постепенно. Да знаете, че първите няколко дни ще е по-шумен отколкото ще бъде после. Това е защото ще работи по-интензивно, за да достине целевите температури, които сте задали от "копчтата".

# 727
Оставете го да се темперира раопакован една нощ, че сега е доста студено.
После настройте както е указано в упътването "копчетата" да попработи празен няколко часа. След това зареждайте с храна постепенно. Да знаете, че първите няколко дни ще е по-шумен отколкото ще бъде после. Това е защото ще работи по-интензивно, за да достине целевите температури, които сте задали от "копчтата".

Да, но аз не разбрах на колко да е врътнато копчето на фризера и на Колко на хладилника, за да работи оптимално.

# 728
Някъде по средата/средна степен. Ако хладилникът не  е много пълен, може да е малко под средната степен.
Написах го и предния път.

# 729
Здравейте! И аз съм в търсене на хладилник от две части. Фризер - долу и отгоре - хладилната част. Мястото позволява до 186 см.
Ние взехме https://www.technomarket.bg/hladilnitzi/lg-gbf3102dpy-09226359, много сме доволни засега, имаме го от два месеца приблизително. И моите изисквания бяха за долна камера, пълен no frost, а гаджето много искаше диспенсъра 😅. Но преди това бяхме с обикновен, та нямаме и много база за сравнение.

# 730
Здравейте.Може ли препоръки за модел хладилник на LG ,долен фризер с пълен No frost?Бях харесала един модел но беше изчерпан.Затова моля за мнения и препоръки.

# 731
Всичките хладилници на LG са с total no frost.

# 732
Здравейте, очаквам другата седмица да дойде изолацията на топлообменика и ме интересува, тиксото с което се захваща специално ли е и от къде мога да си закупя?

# 733
Здравейте, търси си нов хладилник и обикаляхме магазините.Искаме на по-висок енергиен клас, но няма много голям избор.Спряхме се на този модел LG- моля за мнение.
https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-dolen-frizer/Hladilni … V7280CMB/p/653023

# 734
Здравейте хладилника вече доста остаря и е за смяна. За момента съм се спрял на този. Някой ако може да даде мнение. LG GBV3100DPY
https://zora.bg/product/gbv3100dpy

Edit: Също така за този ако някой има мнение: HAIER HDPW 5618 DNPK
https://www.technopolis.bg/bg/Hladilnici-s-dolen-frizer/Hladilni … 618-DNPK/p/654017

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:10 от tito5455

Общи условия

Активация на акаунт