Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 41 299
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Аз бих се свързала с магазина да питам заради това ли е такава цената или заради опаковката, за да знам как да процедирам. Аз също бих я върнала заради тази дупка. Все пак е отпред и се вижда достатъчно.

# 181
Дефекта е нарушена опаковка (кашон), поне така пишеше, но количката вътре си беше очевидно нова. Иначе е ясно, че няма да е вечно нова, но като я купувам и разопаковам е редно да е в перфектен вид. Ако беше написано за този дефект и я бях купила знаейки разбира се, че не бих правила проблем. Както и да е. Няма нужда да се дискутира за кой е значителна и за кой незначителна забележката. Написах го, защото скоро обсъждахме количката и няколко мами бяха писали, че са се спрели на нея. Да имат едно наум ако поръчват този цвят.

# 182
Не останах с добро впечатление от този магазин, аз определено бих я върнала. Не разбрах, какво точно значи нарушена опаковка - отварян или смачкан кашон или отварян продукт. Вашата как пристигна?

# 183
С леко надран кашон. Количката не беше отваряна. С всички предпазни опаковки си беше, просто като тръгнах да я вадя от плика това беше първото, което видях и дори не я извадих.

# 184
  • София
Не съм влизала и чела от както родих.
11м ползвах Cybex Easy S Twist 2+ и идвам да оставя своя отзив. Ползвах я с кош за новородено Cot S, столче за кола и после като лятна.

Плюсове:
- Много маневрена количка;
- Хубаво окачване;
- Минава навсякъде, почти не се е случвало да запъне;
- Въртенето, което мислех, че няма да ползвам, се оказа изключително добра опция;
- Лека количка;
- Компактна в сгънато състояние;

Минуси:
- Няма мрежесто прозорче, за проветрение /не е драма/;
- Като поотрасне детето, малко по-трудно се върти /необходимо е да свие крачета/;
- Дръжката е слабо място и много бързо стана голям луфт, 2 пъти я връщах за ремонт;
- В легнало положение, сенникът не е достатъчно голям;
- Седалката е тясна и по-едро дете изглежда леко като "наказано";

Ако трябва да обобщя. Количката е хубава и въпреки недостатъците си, ако имам второ дете пак бих я ползвала. Вече търся по-лека количка, до 6кг, защото моето момиченце е на 11м и тежи почти 10кг.
Отново търся маневреност, лекота и по-комфортна седалка. Загледала съм се по Cybex Coya, Anex Air Z и Cybex Orfeo, ако може някой да сподели как е "возията" би било хубаво.

ПП. Изрично попитах за нарушената опаковка, оглеждайки за лятна. Казаха, че това не са ползвани колички, но може да са излагани някъде, без да са мостри.

# 185
Взимала съм с нарушена опаковка от Рая Тойс - нямаше нищо нарушено, ни в кашона, ни в количката. По-скоро сте имала лош късмет, върнете я в срок до 14 дни. Правят само замяна, не връщат пари (май под форма на ваучер за бъдещо пазаруване).
Аз бих я върнала, ако нещо е дефектно.
Моите впечатления са много добри за там, супер коректни при рекламация.

# 186
Предложиха ми и двата варианта, както и ваучер за 10% ако искам същия цвят с не нарушена опаковка.

# 187
  • Варна
Не съм влизала и чела от както родих.
11м ползвах Cybex Easy S Twist 2+ и идвам да оставя своя отзив. Ползвах я с кош за новородено Cot S, столче за кола и после като лятна.

Плюсове:
- Много маневрена количка;
- Хубаво окачване;
- Минава навсякъде, почти не се е случвало да запъне;
- Въртенето, което мислех, че няма да ползвам, се оказа изключително добра опция;
- Лека количка;
- Компактна в сгънато състояние;

Минуси:
- Няма мрежесто прозорче, за проветрение /не е драма/;
- Като поотрасне детето, малко по-трудно се върти /необходимо е да свие крачета/;
- Дръжката е слабо място и много бързо стана голям луфт, 2 пъти я връщах за ремонт;
- В легнало положение, сенникът не е достатъчно голям;
- Седалката е тясна и по-едро дете изглежда леко като "наказано";

Ако трябва да обобщя. Количката е хубава и въпреки недостатъците си, ако имам второ дете пак бих я ползвала. Вече търся по-лека количка, до 6кг, защото моето момиченце е на 11м и тежи почти 10кг.
Отново търся маневреност, лекота и по-комфортна седалка. Загледала съм се по Cybex Coya, Anex Air Z и Cybex Orfeo, ако може някой да сподели как е "возията" би било хубаво.

ПП. Изрично попитах за нарушената опаковка, оглеждайки за лятна. Казаха, че това не са ползвани колички, но може да са излагани някъде, без да са мостри.
По- назад се върни няколко страници имаше едно момиче беше написала за Коя- та мнение и не само де. За Сайбекс няколко модела.

# 188
Здравейте, моля за препоръки за лятна количка. В момента съм с Cybex Bailos S и няма толкова удобна количка (сравнявам с предното дете). Искам да имам и лятна, по-лека и удобна за път, но все пак да “върви” добре Simple Smile насочила съм се към Cybex Coya, Melio или Easy?? Моля, който ги ползва да сподели мнение. Благодаря!
Здравейте!И аз съм с Балиос, но ми идва тежка. Избрахте ли вече друга. В чуденка съм. Бебка е на 7+++ сега. Клоня към Мелио или нещо по евтино.

# 189
Здравейте, моля за препоръки за лятна количка. В момента съм с Cybex Bailos S и няма толкова удобна количка (сравнявам с предното дете). Искам да имам и лятна, по-лека и удобна за път, но все пак да “върви” добре Simple Smile насочила съм се към Cybex Coya, Melio или Easy?? Моля, който ги ползва да сподели мнение. Благодаря!
Здравейте!И аз съм с Балиос, но ми идва тежка. Избрахте ли вече друга. В чуденка съм. Бебка е на 7+++ сега. Клоня към Мелио или нещо по евтино.
Здравейте! Не сме взели все още, в чуденка съм. Планирам да ги пробвам в някой магазин, за сега само Изи съм виждала на живо и бутала в магазин. Не мога да направя ставнение. Ще пиша задължително след посещението в магазин.

# 190
В магазина всички се движат много добре. Аз разпитвам майките в парка, обикновено ми предлагам и да пробвам как се движи. 😄

# 191
Здравейте! Ако някоя е ползвала и може да сподели мнение за някоя от тези две колички, ще съм благодарна:

https://dundio.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D … een-84777545.html

https://visvitalis.bg/product/venicci-kombinirana-kolichka-2-v-1-claro-forest

# 192
  • София / Виена
Случайно видях темата, но като се сетя какво ми беше в главата при избора на количка, ще споделя и моя опит с количките и детенце на вече 3 годинки.
- Първата ни количка беше на Foppapedretti iwood 3 в 1, тогава я закупихме от Bebemax за около 1600лв. по спомен. Наскоро разбрах, че вече не предлагат марката.
Много любима количка! Здрава, маневрена, стабилна, много елегантна - никакви забележки нямам към нея. Именно затова я запазихме и за бебе номер 2 - реално не личи да е използвана въобще.

- Втората количка беше Cybex twist - търсихме завъртаща се в двете посоки, защото по онова време дребосъкът искаше да спи само към нас, а летните на 98% са с гръб към родителите. Хубава количка, в която обаче нашият отказа да се вози и така и си я продадохме почти като нова.

- Третата и моя фаворит, защото "изяде бая бой" - Maxi Cosi Lara 2. Наистина страхотна количка - супер компактна, маневрена, сгъва/разгъва се с една ръка, издържа до 22кг., хубав сенник и т.н.
Летели сме с нея, пътували сме - количката е като нова, а повече от година е използвана интензивно.
Надявам се да съм помогнала с моя опит.

Като съвет - ако намерите втора ръка, но много запазена или нова, не се колебайте да вземете. Моя приятелка си взе почти чисто нова Easywalker Harvey 2 в 1 за 350лв.

# 193
След дълго обикаляне и чудене поръчах Чиполино Престиж. Особено ме впечатли кошът за новородено. Намирам го перфектен едновременно и за зимата и за лятото. Седалката има секция за вентилация и включено покривало. Количката е лека и маневрена. Мн ми допада и багажника. Освен това се предлага в цели 6 цвята. Не мога да си обясня влечението на някой хора към черни бебешки колички. Най-небебешкия цвят според мен, а и за лятото ще е страшно наказание за бебчето.
Та така. Като започна да си ползвам количката на полеви условия, ще споделя мнение. Желая ви успех в намирането на най-подходящата за вас и бебчетата ви количка.

# 194
Аз също за сега най-много харесах Чиполино Дуо Смарт. Още не съм я поръчала. Ще разгледаме и някоя друга марка на живо. Но май накрая на нея ще се спра.

Общи условия

Активация на акаунт