Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 348
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Precious girl - подкрепям мнението на nomadgirl , още повече е жулнато и може да потъмнее , после ще ти вади очите.

Lileina видях я . Обърнах всички сайтове. 😁
И целия OLX. Видях я и там и точно това се чудя дали после ще я пуснат пак. Сега сякаш ми е рано . Влизам в 5 месец. Примерно в jysk  съм им хванала алгоритъма на намаленията. Редуват ги от една колекция в различни етапи. И се чудя дали и при количките и тези сайтове си имат техни схеми 😁. Не ми се е налагало да следя последните 8г.

Слънчево Зайче Благодаря много. Търсих такъв сайт! Сега ще го разгледам обстойно .
Много добри цени 😍
🌹

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 22:29 от Zajia

# 316
~Слънчево зайче~, гумите на вашата количка надуваеми ли са, че не мога да се ориентирам нещо. Ако може линк към вашата количка от сайта. Благодаря

Ние поръчахме Easywalker от ето този сайт

https://www.mypram.com/en/

Пристигна бързо и всичко изглежда наред. На количката си има номер и се регистрира за гаранция в официалния сайт. Все още има промоции.

# 317
И ние поръчахме от този сайт. Гумите са надуваеми 🤗 по принцип надуваемите возят по-меко.

# 318
Kactus, аз се притеснявам да не се спукат, че всички това ни предупреждават. Вие от колко време я ползвате и на какъв терен, на мен ми трябва за разбитите софийски тротоари Sad

И ние поръчахме от този сайт. Гумите са надуваеми 🤗 по принцип надуваемите возят по-меко.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 10:03 от ANN_with_E

# 319
Все още не съм родила, но вече няколко майки ми казват, че бутат колички с надуваеми гуми и нямат мърдане, дори по разбити пътища.

# 320
Моята количка не е с надуваеми гуми и нямам никакъв опит с такива, но в крайна сметка не мисля, че спукването на гума на бебешка количка ще е по-често случващо се събитие от спукването на гума на лек автомобил. При това количката надали ще измине тези хиляди километри, нужни за изтъркването на гума до степен да изтънее толкова, че да се спука. По-скоро се опитайте да прецените дали няма да има някакъв фактор, който да доведе до изпускане на налягане, че да не се налага често помпене - досадно е, не за друго.

# 321
~Слънчево зайче~, гумите на вашата количка надуваеми ли са, че не мога да се ориентирам нещо. Ако може линк към вашата количка от сайта. Благодаря

Ние поръчахме Easywalker от ето този сайт

https://www.mypram.com/en/

Пристигна бързо и всичко изглежда наред. На количката си има номер и се регистрира за гаранция в официалния сайт. Все още има промоции.

https://www.mypram.com/en/easywalker-harvey-5-premium-pram.html

Ето тази взехме. С надуваеми гуми е. Идва с мини помпа за гумите. Все още не сме я ползвали. В сайта на производителя се предлагат и само гуми, които не се помпат. Решихме, че ако има проблем ще ги сменим.

# 322
Здравейте, предстои ми закупуване на количка, може би Easywalker.

Виждам че ценово има по-добри предложения в сайта на производителя и в https://www.mypram.com/en/. Имате ли впечатления гаранционно как се обслужват тези колички? В Bebemax, до колкото разбрах, те извършват гаранционното обслужване. Притеснението ми е при евентуална нужда от ремонт дали количка закупена от чуждестранен сайт ще може да бъде обслужена навременно и дали поради тази причина не е по-добре да се закупи от местен търговец.

Ще съм благодарна, ако някой може да сподели опит или съвет.

# 323
Закупена от чужбина трябва да се прати отново до там.
По закон си е 30 дни в рамките на ЕС. Честно казано с колкото и голямо дете да сте, 30 дни без количка и време за пътуване в двете посоки ще видите зор, ако нямате оборотна.
В този ред бих похвалила Рая Тойс, които по време на моята рекламация ми дадоха оборотна и то за късмет същия модел като моята, просто друг цвят. Не знам дали Бебемакс, Айко, Хиполенд процедират по този начин.
Разбира се, в идеалния случай не ви се налага нито веднъж, но е добре да се помисли и от тази гледна точка. За Сайбекс специално Рая Тойс да официални представители, а не посредници и наистина съм видяла разлика в обслужването. Предполагам, че и за Изиуокър е така, когато се взимат от основния партньор.
Помпещи гуми ми се струва отживелица честно казано. Бебето ще усети главно първите 2-3 месеца осезаема разлика във возията и дали ще се подрусва повече, просто защото е много мъничко и леко. След това идва по-скоро удобството за родителя и лекотата на количката. От моето проучване, когато аз избирах - всички с помпещи гуми са тежки и със сигурност над 10кг. Както и по-горе е споделено, не ,че толкова се пукат, колкото е досадно, ако трябва да се припомпват заради температурните разлики в сезоните.

Всички колички имат промоции, масово край Великден, около средата на Май започват за първи юни и на черен петък (който е за всеки различен ден от ноември). Дори на платинум сайбекс имат често промоции, просто не за последните им колекции, където са по-осезаеми (над 10%). За нови платинум съм виждала максимално 10%, но доста рядко ги пускат точно тях на промо. На голд сериите до 25%. За останалите марки нямам наблюдения, но винаги има. Дали ще е последният им модел - не винаги.

# 324
https://kindermarket.bg/bebeshka-kolichka-2-v-1-kinderkraft-nea- … tinium-grey-14262

Момичета, попаднах на тази количка и на външен вид ми харесва. Някой някакво мнение за марката ?
От макси кози се отказах, тъй като самата количка, като модел Плаза плюс, която бях харесала е подходяща за по- високи хора, а аз съм 156см…

# 325
И от България да е закупена пак ги пращат в чужбина - гаранционно. За easywalker мога да кажа, че са толкова здрави колички, че шанса да се наложи да се предяви претенция е минимален. А шанса да ми дадат някаква смотана “оборотна” е голям. За един месец мога да взема от приятелка или под наем примерно. Или с раница/слинг да се действа. Не е задължително и да я задържат цял месец също така.

# 326
Аз взех моето Харви 3 от Бебино във Варна.
Малко отношение, но Дръжката на коша да новородено е изключително удобно при пренасянето му, а виждам че новите модели вече я нямат.

Погледни иначе и в този сайт дали няма количката, която искаш намалена.

За гаранционно обслужване също мисля като Фрея, че изиуолкър  са супер здрави и не биха имали проблеми.
Здравейте, предстои ми закупуване на количка, може би Easywalker.

Виждам че ценово има по-добри предложения в сайта на производителя и в https://www.mypram.com/en/. Имате ли впечатления гаранционно как се обслужват тези колички? В Bebemax, до колкото разбрах, те извършват гаранционното обслужване. Притеснението ми е при евентуална нужда от ремонт дали количка закупена от чуждестранен сайт ще може да бъде обслужена навременно и дали поради тази причина не е по-добре да се закупи от местен търговец.

Ще съм благодарна, ако някой може да сподели опит или съвет.

# 327
Здравейте! Предстои ни да започнем да пазаруваме за бебчо и ще се радвам да ми дадете мнение за количките на Чиполино, като конкретно съм си спряла на модел Инфинити 3в1. Тези дни ще отидем и в магазина да разгледаме, но искам да съм си спряла на нещо предварително.

# 328
Най-накрая успях да видя новия Jane muum swwet koos на живо. Така де, за мен е нов. Сенника е доста по-голям, има амортисьори,
много ми допада, че няма адаптери и че кошчето за кола се люля. Почнах да я сравнявам с Балиоса, та Балиоса определено има някои бонуси, заради което се замислям. Примерно, изглежда да има по-добра амортизация. Легналото положение е някак по-легнало. Плата е по-мек. И най-вече ми харесва как може да си регулираш коланите, доста по-просто е от на Муума. Но пък Муума я познавам и знам какво да очаквам от нея, та още се чудя.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 18:59 от AirplaneMode

# 329
Има ли сред вас собственици на Nuna ? Очевидно не е особено разпространена в България и не знам къде мога да в видя , освен в един магазин в младост където имат друг модел , мен ме интересува MIXX. Много ми се иска да чуя отзиви преди да я поръчам т.к. в България на поръчка цената е с около 700 лв. по-висока 😣  Ще се радвам също ако ми предложите европейски сайтове които доставят до България ( може и с превозвач ) . Също , ако има поръчвали от babyone.de , моля за мнение и как се случи доставката.

Общи условия

Активация на акаунт