Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 53

• 43 208
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Аз си взех раница, която ми стои отдолу

# 391
  • до най-прекрасния мъж
Аз бих посъветвала да вземете раница. Към годинката, когато децата обикновено прохождат, е много по-удобно да са свободни и двете ръце. А често има ситуации детето да иска да върви в някаква посока, количката да остане без надзор, съответно и чантата също. Аз взех чанта на QPlay. Супер удобна, голяма, събираше много, много неща. Но около годинката я замених с раница. Сега също си я ползвам за разходките - нося вода, нещо за похапване, резервни дрехи+моите вещи. Понякога се налага да оставя раницата на баща ѝ или баба ѝ и аз да взема дамска чанта. Ами изобщо не ми е удобна вече.

# 392
  • Благоевград
Това е чудесна идея. Аз по принцип харесвам раници и често нося вместо дамска чанта. Харесвам и малки чанти, които се носят по диагонал. Не се бях замисляла, че раницата може да свърши работа, но колкото трябва да е голяма, че да събира всичко? Шише, памперси, кърпички, крем, подложка, одеялце, резервна дреха за бебето, нямам представа какво друго е необходимо.

# 393
  • до най-прекрасния мъж
Моята е най-обикновена от Декатлон. Не от най-най-малките, но не е и супер голяма. В момента нося - два ката резервни дрехи (панталони, бельо, чорапи, блузи, суитчер 1 бр), голям пакет мокри кърпи, несесер с неща от първа необходимост (физиологичен разтвор, лепенки, кислородна вода, разни фиби, ластички, крем за ръце и бузки, огледало, четка за коса - тези са си мои и др. дреболии), две шишета с вода - за мен и детето, които стоят в два външни джоба, портфейл, сухи кърпи, ролка торбички (ако изпита нужда да 💩 навън и няма WC наблизо, да си го събера), голям портфейл. И половината е празна, тоест мога да ѝ прибера якето вътре или нещо друго обемисто.

# 394
Здравейте, този модел на Cybex, Balios S lux от АИКО ми казаха, че е 2024г., но релано не е ли последната версия 2025г.? Някой беше споменал, че е произведена 2024г., но се води 2025г. Grinning

# 395
Здравейте,
Вчера си поръчахме от mypram easywalker Jimmey Explore :

Преди малко осъзнах, че този модел Explore е нов и доколкото разбрах разликата със стандартния jimmey е единствено в това, че на този модел гумите са надуваеми... И сега се чудя много дали си струва да я връщаме, какво бихте ме посъветвали? Предвид огромната разлика в цената, за която се предлага тук и за която я взехме от Германия - близо 1500 лв.

# 396
  • Благоевград
Някой има ли опит с марка Muuvo? Гледах представяне в една от социалните мрежи, доста аксесоари има, лека е. Бях се спряла на Cybex и сега се чудя.

# 397
Здравейте! Имате ли опит с пазаруването от сайта Mypram.com? Има много големи намаления в сравнение с цените в България, чак ми е леко съмнително. Ако някой е поръчвал количка от там, бихте ли споделили за колко време пристигна, всичко ли беше наред с пратката, има ли гаранция? Налагало ли ви се е да ползвате гаранционното обслужване и как се случват нещата? Благодаря!

# 398
Два поста отгоре и едно момиче пише, че е поръчала количка.

Аз не знам дали бих взела надуваеми гуми, с оглед нашите условия по пътища.
Какви са предимствата пред напомпащите?

# 399
Амо не се включи лично някое момиче да коментира за правени поръчки от mypram - има търсачка във форума - лупичката горе, може да изберете "мнения" и излизат и предишни мнения, където е коментиран сайта. Като изберете конкретен пост и ще ви прехвърли директно към дискусията, ако някой е отговорил нещо и е коментирано допълнително.

За Айко - в сайта им това, което се води като 2024 мисля, че си е последният модел. Примерно:
https://aiko-bg.com/product-92465190068
Мисля, че правилно са си слагали снимките към количките, защото всички, които са с металната/алуминиева степенка са записани като 2024. Количките, които по снимките са с пластмасовата не са записани като 2024.

# 400
Ние поръчахме от Mypram. Пристигна за около седмица. Бяха разделили пратката на няколко части. Всичко си беше на място не сме имали проблеми със самата поръчка и доставка. Дори писах с въпрос до сайта и ми отговориха доста бързо и ясно.
За гаранцията не мога да дам мнение.
Ние поръчахме Harvey с помпащи се гуми с идеята да ги сменим ако са проблем. Специално за този модел се предлагат отделно и непомоащи се. Водещо за избора ни беше цената. Излезе ни 50% по евтино от колкото в България.

# 401
Ние поръчахме от Mypram. Пристигна за около седмица. Бяха разделили пратката на няколко части. Всичко си беше на място не сме имали проблеми със самата поръчка и доставка. Дори писах с въпрос до сайта и ми отговориха доста бързо и ясно.
За гаранцията не мога да дам мнение.
Ние поръчахме Harvey с помпащи се гуми с идеята да ги сменим ако са проблем. Специално за този модел се предлагат отделно и непомоащи се. Водещо за избора ни беше цената. Излезе ни 50% по евтино от колкото в България.
Здравейте, бихте ли споделили линк къде се предлагат и непомпащи се? Доколкото виждам частите за Harvey 5 и Jimmey в голяма част се припокриват.
Благодаря.

# 402
https://easywalker.com/collections/spare-parts/compatibility-har … y5?sort_by=manual

Това е от официалния сайт, но съм ги виждала и от други магазини предлагащи марката.  Мисля, че и в mypram имаше.
Според мъжа ми е по добре с помпащи. Ще върви по меко. Той пое отговорността да се занимава с тях. Ще видим до кога.

# 403
В този ред на мисли, момичета, освен mypram иbabymarkt, можете ли да препоръчате друг надежден чужд сайт, от който сте пазарували?

# 404
В този ред на мисли, момичета, освен mypram иbabymarkt, можете ли да препоръчате друг надежден чужд сайт, от който сте пазарували?

Ние поръчахме столчето за кола от румънците, babymatters. Имаше малко забавяне с доставката и трябваше да ги подсещам едва ли не, но със самото столче и база нямаше проблеми, монтирахме ги и всичко изглежда наред. Но и още чакаме бебчо за да кажа нещо повече. Чак да ги препоръчам обаче не знам, най-малкото ако все пак се окаже че има някакъв проблем тепърва ще се види доколко са ок с гаранционното обслужване.

Общи условия

Активация на акаунт