Къде в Бургас? Тема 63

• 36 111
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Положителен глас за Венета Колева. Може да разгледате фейсбук страницата ѝ. Прави страхотни снимки, мила и добра е.👍

# 196
  • Бургас
Здравейте! Има ли някъде в Бургас магазин за немски стоки, по-точно за дребни електроуреди?Макар да ми е ясно колко са немски
, но все пак! Тези за перални и хладилници в Славейков и до Младежкият дом ги знам.

# 197
И аз идвам с питане. На скоро падна шкафа в банята на майка ми. От тогава всеки ден ми намила кога ще й купя нов. Аз до сега нямах много време и гледах само онлайн. Днес успях да стигна то Аико, харесах един шкаф, но проблема ми е, че ми трябва и доставка, и монтаж. За тия допълнителни услиги ми поискаха още 180 лв, което е почти половината цена на шкафа, а самият шкаф не е голям и ми се вижда твърде много пари това. Та върпосът ми е някой скоро ако си е ремонтирал банята да препоръча от къде можем да вземем шкафче (става въпрос за горен шкаф с огледало) и доставката + монтажа да не режат глави. Майка ми е възрастна и нетърпелива като малко дете и искам възможно по-бързо да свършим с това. Нямам как да транспортирам с личен транспорт.

# 198
Айко нещо са изтрещели, това е цена за сглобяване на трикрилен гардероб или двойна спалня... А за шкафчето има да се пробият 4 дупки и половин-един час занимавка.
Предполагам, че на възрастна жена не и е нужно шкафче за 300-400 лв, затова вижте тези в Практикер, с безплатна доставка (променете си пощенския код на 8000 за Бургас).
https://praktiker.bg/bg/Banya/Mebeli-i-ogledala-za-banya/Mebeli/c/P13030401
Не монтират, но тази услуга от кой да е нормален майстор не би трябвало да струва повече от 40-50 лв.

# 199
Купувахте ли пуйка за Коледа и от къде взехте? Утре смятаме и пуйка да правим. Миналата година взех от Кауфланд но беше безвкусно месото. По миналата беше страхотно. Късно се сещам но непредвидено прекъснахме почивката и сега се чудя кое по напред

# 200
  • Бургас
Здравейте! Преди да съборят складовете на Пиргосплод имаше магазин за найлонови  торбички най-различни видове с дръжки.Знаете ли къде се премести или друг подобен магазин в Славейков или Изгрев.Търся  от големите черни торбички с дръжка,които са по 50 броя.

# 201
  • Бургас
Мегапорт е срещу ШЕЛ на Струга.

# 202
  • Бургас

Някъде до магазините за мебели ли?

# 203

Някъде до магазините за мебели ли?
Да, точно там е.

# 204
  • Бургас
В Изгрев в блока до училище Климент Охридски има едно магазинче за домашни потреби. Обособили са си част от апартамент във втори или трети вход, идвайки от училището. Няма табела, но редовно има някой стек стока пред стълбичките. Доста е претъпкано вътре, може би основно на едро продават, но със сигурност има различни видове найлонови и хартиени пликове.

# 205
В Метро също има доста видове торби.

# 206
  • Бургас
Здравейте. Знаете ли къде биха могли да ми изработят нещо като голям шкаф от ПВЦ дограма?

# 207
Привет, търся си някакво хоби, да посещавам. Нямам никаква идея какво да е, но предпочитам да е групово занятие. Идеята е да се разтоваря с нещо за час-два с хора със сходни интереси. Ако някой се сеща за нещо, каквото и да е, само без рисуване - с две леви ръце съм.

# 208
  • Бургас
Народни танци, спорт някакъв. Курсове по език.

# 209
А какви са ти интересите? Защото така много абстрактно звучи.

Общи условия

Активация на акаунт