Къде в Бургас? Тема 63

• 36 223
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
В новата сграда до училище Васил Априлов.

# 316
Вчера и аз посетих новият Лидл, голям, просторен, доста добре зареден - ужасно много хора имаше! Според мен гнусният Тмаркет ще залезе !
 Супер е, облагородиха района, осветено е, улиците асфалтираха, абе готино стана Simple Smile!

# 317
  • Бургас
Ха,не знаех,че има Синсей на Трапезица. Ами така е, като не обичам да обикалям по магазините.

Ирен, гледам,че Рени ти е отговорила.
Да, на Демокрация, до училището.

# 318
  • Бургас
Благодаря. Сетих се коя е сградата. Тя дълги години седеше на груб строеж. Даже навремето като я започнаха беше предвидено да е Пикадили, но така и не се осъществи.

# 319
Търся човек с микробус за пренасяне на багаж. Трябва ми да отидем от Бургас до София, да вземем багажа и да се върнем в Бургас. За след 20ти Януари, до 31 трябва да е свършена работата. За един ден е пътуването. Багажа не е особено тежък или обемен. Най-голямото е офис стол и една лека маса.
Моля споделете контакти.

# 320
  • Бургас
Имай предвид,че взимат на км и ще излезе 6-700 лева. Иначе мога да дам контакт

# 321
Ужас. Това е брутална цена...
Човек нито да има кола, нито да няма.
Като се пренася багаж е страшна работа...

# 322
  • Бургас
По-изгодно е в София да натовариш багажа на бус на куриерска фирма, да си го пратиш в Бургас и да го посрещнеш.

# 323
  • Бургас
Може да пратите нещата по Еконт или Спиди.

# 324
Лале майка ми така си освободи квартирата почти целия багаж си изпрати по еконт включително и саксии с цветя ..

# 325
То проблема е че не мога да влача. Трябва ми човек да ми помогне и с носенето. Багажа за един мъж няма да е никакъв проблем, но аз не ще се озоря, а направо ще хвърля топа. С куриер няма да стане, защото до врата е доста скъпо. Така си пратих миналата зима първата част от багажа. За 3 пратки ми взеха над 100 лева. От врата до врата ги бях поръчала за да не занимавам никого. И сега една приятелка беше обещала да ми помогне, но днес се отметна. Мъжът й не си давал колата. Много добре знам че той просто се прави на важен, защото реално е калпаво келеме на 45 години, който лежи по цял ден и само иска пари от майка си и баща си,  ако те не дадат кара жена му да иска от нейните родители. Бях ги помолила не за да ми излезне безплатно, защото аз ще си платя, а защото мислех че са ми близки и човек пита първо близките си, преди да търси да наеме транспорт. Колата има е 20 годишен джип, който не е чистен откакто е купен и вътре можеш да хванеш 30 болести. Ама не си дава колата човека, нещо ще й стане, все едно не сме я ползвали и преди. И после мрънкат защо хората не ги били уважавали. Ми то да те уважават, трябва и ти да уважаваш, да си държиш на думата, а не да се правиш на важен и да се надуваш на човек изпаднал в нужда. Защото аз ням да си нося багажа тук, защото искам, а защото ми вдигнаха наема в София и вече не мога да го плащам. Ама това е вече друг въпрос.
Извинявайте кисела съм, тежко ми е като изпадна в някакви такива ситуации и си нямам никого. Извинявайте за офтопика.

# 326
Не се сърдете, ама само горивото за Бургас - София е към 300 лв. Още толкова приблизително струват другите разходи по колата. Така че няма как да ви вземат по-малко.

# 327
  • Бургас
Разбирам те. И аз съм била сама в подобно положение. Че и с дете.
Помисли за вариант да продадеш каквото можеш в София - в olx например и да вземеш минимум багаж.

# 328
Ходили сме вече със същата кола до София и обратно. Горивото беше 120 лева за целия път. Не е въпроса в парите, а в това че търсиш близък човек да ти помогне в труден момент. Знам че трябва да платя за услугата, за горивото. Въпроса е че къде да търся непознати хора, още един стрес. Какви ще се  окажат, ще свършат ли работа, разбираш се за едно, после могат да ти искат друго. Още един стрес наред с другия който имаш. И съм и сама.
Тинтина, те нещата не са при мен за да продам, аз съм си в Бургас. Но ще продам тук каквото имам за да финансирам местенето. Най-евтината оферта която получих е 450 лева. Това е положението 🤷

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 22:10 от Lale_Lili

# 329
  • Бургас
Уви, така е. За съжаление. Виж по групите за споделено пътуване във Фб, виж "Шофьори Бургас", често непознати се отзовават. Още повече ако не е много тежко и обемисто. Ама си ги проучи хората, да не се натъкнеш на някой луд и по-лошо да стане ...

Общи условия

Активация на акаунт