Къде в Бургас? Тема 63

• 36 206
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Какъв е тоя джип, дето гори 60лв в посока да си купя такъв.

# 331
WV, шофьора е добър. Тоест моята "приятелка".
Именно ме е страх да не се окаже някой луд.
Писах точно в групите, там ми дадоха няколко оферти, най-ниската и най-често повтаряща се е 450, другите по 600. Първия който ми писа беше толкова отявлено откачен, че още съм разтресена от този разговор. Страшно е...

# 332
  • Бургас
Ако има човек на адреса вСофия, мога да ти дам контакт на човек, с който работя. Всеки вторник е в София и товари от различни адреси, а в четвъртък или петък е в Бургас.Не взима на км, а на според обема и кг. Но, ако ти специално ще ходиш до София за да отключиш -пак ще стане същото като цена

# 333
Да, ключовете са в мен. Няма кой да предаде багажа. И аз трябва да бъда там.
Благодаря ви за препоръките. За щастие се оказа че има хора предлагащи услуги. Скъпо ще излезе, но няма как. Нямам избор.

# 334
А не може ли хазяина да им отключи? Или ти не си ги опаковала и тепърва ще ги приготвяш? Защо не пробваш има фейсбук групи по квартали в София, може някой студент да се прибира към Бургас с кола и да ти свърши работата по-евтино? Така може примерно да отидеш с влака до София, да натоварите, да се върнеш с него с колата и да платиш само едната посока.

# 335
Да, трябва да опаковам аз. Няма кой да отключи. И аз си мислех за нещо по бюджетно, но знам ли дали този човек от София ще с докаже сериозен? Ами ако отида, цял ден опаковам, приготвя се и той не дойде? По групите често докладват такива хора. Всичко се случва. Ще помисля още дали няма някакъв друг вариант. Иначе този би бил най-евтин наистина.

# 336
  • Бургас
А едно по едно да се пренасят нещата с обикновена кола? На задната седалка и в багажника много кашони биха се събрали. Ако някой пътува празен, би ги взел.

# 337
Навремето имаше възможност за пращане на багаж с автобусите. Дали не може да си платиш екстра багаж и да натовариш още нещо в багажното... Колко всъщност като обем е този багаж и като вид - дрехи, мебели...
Вариант е да пробваш споделено пътуване, да се съберете двама пътника, да не си сама и да си натовариш багажа направо в колата. Да пътуваш заедно с багажа си един вид. Но е вярно, че крие риск.
Аз съм ползвала една фирма в Бургас, има офис в София, но предполагам, че ще вземат доста пари и не смея да я препоръчам.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 15:27 от prolet_inchen

# 338
Здравейте, някой може ли да препоръча къде могат да се изкарат счетоводни курсове- начален и по- разширен.Ако има възможност за индивидуално обучение още по- добре.

# 339
Добри идеи ми давате. Благодаря ви! ❤️

# 340
Здравейте, къде в града има майстор дърводелец, който може да ми изреже това пънче наполовина, то се вижда от къде?

# 341
  • Бургас
Търся майстор на перални?

# 342
  • Бургас

Аз съм ползвала услугите на ВН сервиз. Доволна съм. В сайта се записваш и някой се обажда да потвърди. Момчето беше много възпитано и интелигентно. Обясни ми някои работи. Но при мен се наложи само смяна на термостат и не беше нужно да се кара на сервиз.

# 343
  • у нас

Аз съм ползвала услугите на ВН сервиз. Доволна съм. В сайта се записваш и някой се обажда да потвърди. Момчето беше много възпитано и интелигентно. Обясни ми някои работи. Но при мен се наложи само смяна на термостат и не беше нужно да се кара на сервиз.
Казаха, че е в отпуск до края на месеца.

# 344
  • Бургас
Карз, тук често се споменава името на Добри/н/, но така и не съм му записала телефона.
Виж си в гаранционната карта кой е оторизираният сервиз в града за твоята пералня и им звънни. Така са идвали няколко пъти за нашата, плащам си, разбира се, защото не е в гаранция, но поне си познават марката/модела. Това е номер на сервиза, който аз ползвам 0888333088.

Общи условия

Активация на акаунт