Къде в Бургас? Тема 63

• 36 122
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, да дам отзив за Сулака и тяхната кайма. Знам че питах преди време, но чак преди 2 дни успях да се добера до там. Взех кайма смес с подправки и телешка с подправки. Нямаха чисти, и бързах, та не можах да чакам да ми смелят. Определено съм доволна. От каймата на Йоги и Лидл имам толкова неприятни киселини, съжалявам че ще споделя, но с дни се уригвам на гадно, с дни!, и с неприятен после вкус, страшна драма беше. Не съм правила кюфтета от есента, нито съм готвила нищо с кайма заради това. Сега поне имам надежда че е останало място с истинска и качествена кайма. Купих я от обекта им в Зорница.

# 391
  • Бургас
Аз купувам месо от Калчево и ми го мелят на място на кайма.

# 392
Момичета, търся читав сервиз за ремонт на телефони. И ако може цените им да са в рамките на разумното, че в сервиза на Самсунг ми поискаха 190 лв. за смяна на буксичката за зареждане на таблет...

# 393
Е, ти за тези пари нов ще си купиш!:)
Аз съм доволна от сервиза на Шейново, специално за таблет. Не съм сигурна кой е номера, но е в кооперацията точно зад градинката до училище Иван Вазов.Мисля, че дюнери продаваха близо до него.

# 394
Здравейте! От коя оптика сте доволни/ще препоръчате за изработка на диоптрични очила- рамки и стъкла? Благодаря предварително!

# 395
  • Бургас
Сервиз за телефони - в Славейков, срещу Лидл, бл. 65(мисля беше) Тошко е майстора.

За оптика съм доволна от Гранд в Мол Галерия.

# 396
Здравейте! От коя оптика сте доволни/ще препоръчате за изработка на диоптрични очила- рамки и стъкла? Благодаря предварително!
До Била в Изгрев,малко по-нагоре.Правят всякакви видове диоптрични,имат и апаратура.

# 397
ОптикАрт под Операта

# 398
  • Бургас
Ирис, на Ботева

# 399
  • Бургас
Знаете ли дали работи ледената пързалка?

# 400
# 401
Последно като ходихме на ледената пързалка имаше брутална опашка. Не е за хора с ограничено време.

# 402
  • Бургас
Аз колкото и пъти да съм минала през деня, не работи. След определен час ли е? В училище са им раздали талони, които важат от 11-16:30, нещо такова беше.

# 403
  • Бургас
Вчера към 17 ч. минах и работеше.

# 404
  • Бургас
Ако е студено времето работи.
Моя малкия миналата седмица решиха да ходят (с тези безплатни билети от училище) но времето беше топло и леда не ставаше за пързаляне и не пускаха никой.

Общи условия

Активация на акаунт