Къде в Бургас? Тема 63

• 36 117
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Мерси, момичета! Каката тръгна, чакам обаждане дали да отивам и аз с брат ѝ.

# 406
Къде има изгодни памперси и мокри кърпи 😊

# 407
Не намерих тема за Айтос и ще питам тук. Имало магазин за боси обувки там. Моля, ако някой е от там или знае да ми даде координати.

# 408
  • у нас
Не намерих тема за Айтос и ще питам тук. Имало магазин за боси обувки там. Моля, ако някой е от там или знае да ми даде координати.
На пръв прочит си казах, това е само в центъра на Айтос и Гугъл го потвърди. То няма и къде другаде да е. Има телефон, обадете се да питате, дали е актуална информацията.
Скрит текст:
[/spoiler[

# 409
Благодаря Ви.

# 410
  • Бургас
Ха, какви са тези боси обувки!? Отивам да търся инфо, че ми стана интересно!

# 411
  • у нас
Ха, какви са тези боси обувки!? Отивам да търся инфо, че ми стана интересно!
То и аз не бях чувала, ама като ги гледам и големите марки продават такива, но там са под друго име.

# 412
  • Бургас
Дали в града ни (още по-добре ако е в Славейков или Изгрев) има школа или учител, където дават уроци по пиано на възрастни. Под възрастни имам предвид пълнолетни хора, не че са в старческа възраст.

# 413
  • Бургас
Учителката по пиано в читалище "Фар" дава уроци и на възрастни:
+359 88 686 2927 - г-жа Карагьозова.

# 414
  • София
Здравейте, баща ми трябва да го приемат в Университетската болница в Бургас за около 3 дни, живее в съседно населено място и ще отиде с автомобил, имате ли някаква представа къде може да се паркира.
Проверих за паркинга отпред и е платен, но неможе за повече от 24 часа, виждам на картата, че отдясно също има някакъв паркинг, но не мога да се ориентирам дали е към болницата или отделен.

# 415
Има паркинг,обикновено там спират,но не мога да помогна-не знам платен ли е..Мисля,че е зона ,но някой по -запознат може да каже.

# 416
В краен случай и ако няма двигателни затруднения може да потърси място по-надолу на паркингите между високите блокове 40, 39, медицински център 4 Лайф и магазин Анет. Това е срещу строежа на новата болница.

# 417
  • Бургас

В ляво е платен паркинг, в дясно е безплатната зона.

# 418
  • София
Благодаря ще предам, за съжаление трудно ходи и е добре да е възможно по-близо.

# 419
  • Бургас
Здравейте! Д-р Стоичкова работи ли по ЗК? Може ли нейни координати и/или на друг добър детски пулмолог, ако се сещате? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт