Къде в Бургас? Тема 63

• 36 075
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Най-добрата в Бургас, която подготвя по Химия е г-жа Галя Маринова, до по миналата година преподаваше в Английската гимназия и беше класен ръководител на сина ми Simple Smile! Прекрасна Дама, Човек и Преподавател Purple Heart! Щастлива съм, че точно тя му беше класна Simple Smile!

# 436
Госпожа Тодорка Вълкова. Преподава в Математическата гимназия и дава уроци в школата Образователни технологии.

# 437
Здравейте, въпросът ми не е много по темата, но за Бургас тя е най-активна. Имате ли впечатления от село Полски извор, като питането ми е за постоянно живеене? Инфраструктура, население, проблем ли близостта до сметището и нефтозавода...?

# 438
Най-добрата ми приятелка и мъжът й се преместиха там миналото лято. Още не съм ходила на гости, защото стигането до там за нешофьор е приключение. Има ГТ 4 пъти на ден. Иначе те са доволни поне за сега, но и двамата работят от къщи и детето им още няма две годинки. Не знам как ще е като тръгне на градина или училище.

# 439
  • Бургас
Мъка ще е.
А като стане на възраст 5-6-7- клас и започне да излиза и да ходи на гости при приятели, а преди това - когато има извънкласни дейности,  ще е още по-голяма мъка.
Единият родител трябва да стане шофьор на детето.

# 440
Ако по принцип планирате да имате деца вижте и коя ясла, детска градина и училище се падат на това село. Кандидатстването до първи клас вкл. е по местоживеене.
Аз лично не мога да си го представя упражнението без транспорт и с дете.
Като оставим децата, там преди им спираше тока често. Сега не знам как е. От Нефтозавода нямат обгазяване, или поне не повече от останалия Бургас. за боклуците не мога да кажа.

# 441
Някъде да има налични шейни?

# 442
Дървени не съм виждала. В Джъмбо има едни надуваеми като пояс и едни пластмасови като седалка с дръжка.

# 443
  • Бургас
Практикер

# 444
Здравейте, може ли да препоръчате къде може да запишем един мъник на пеене?

# 445
  • у нас
Здравейте, може ли да препоръчате къде може да запишем един мъник на пеене?
В Младежкия дом.

# 446
Здравейте,  издирвам котешки езичета. Ако видите в някой магазин , пишете .Simple Smile

# 447
В младежки дом е хора на Милка Стоева мисля. В читалище Фар има индивидуални уроци.

# 448
Здравейте! За изследване на костна плътност, къде е за предпочитане да се направи - в ДКЦ 2 или д-р Стайков? Препоръчаха ми Стайков,но не мога да се свържа с тях. А сега виждам в дкц-то промоция за изследване за 2ма през месец март. Ако някой има реални впечатления...Благодаря!

# 449
Здравейте, търся сервиз за домашен кафеавтомат Крупс в Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт