Къде в Бургас? Тема 63

• 35 976
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Тези на Ботева са производители. Не са китайски.

# 601
Благодаря ви,още утре ще отида да ги огледам !

# 602
  • Бургас
Точно. Имаме входна врата на почти 20 години и е като нова. И от 5 години интериорни също без забележка.

# 603
Значи, сега погледнах- УПТ Елит са още. Нещо съм се заблудила с Врати Бургас, и аз не знам защо... Ето локация
УПТ ЕЛИТ 07 магазин - офис
088 685 5555
Не, не са  тези срещу стадиона. Там наистина са китайски боклуци.

https://g.co/kgs/VRqyqDD

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 17:52 от Venytoto

# 604
  • Бургас
Дали някой е засичал по турските магазини или магазините за паралелен внос такава пяна балсам за коса Пантен в малка разфасовка. Струват около левче. Преди си купувах от един магазин зад Била в Славейков, но вече го затвориха.
Ако случайно някой знае дали този магазин е преместен някъде да пише къде е.
Скрит текст:

# 605
  • Бургас
Така е, 20-годишна е моята, доволна съм много.

# 606
  • Бургас
Търся шивачка в комплексите Зорница,  Изгрев....Трябва ми за подгъв на панталон....

# 607
  • Fairbanks, Alaska
В Изгрев до училище "Йордан Йовков", от страната на високите блокове. След 17 часа е отворено. Едно малко магазинче, точно до автосервиза.

# 608
"Ателие-Моделие" в  ж.к. "Изгрев", бл.135, вх.Б, партер.
088 588 1562
Момичето извършва подобни услуги, но проверете по телефона за работното време.

# 609
В Изгрев- леля Донка в кооперацията между Спиди и Пощата- от вътрешната страна. След студиото за татуировки и преди салона за красота и втората употреба. Само ремонти прави, но не става за вчера. Чака се.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 04:18 от Venytoto

# 610
Ако не ви е далеч - Наталия, високата кооперация вдясно от х-л Аква. Работи бързо и добре, но последния път за скъсяване на палто ми взе 35 лв., много ми беше, определено.

# 611
  • Бургас
Здравейет!Моля да ми кажете къде могат да занеса килим за пране.Килима е с коприна и трябва да е фирма която с това се занимава,за да не го съсипят.

# 612
Здравейте,да знаете към днешна дата,къде преглежда Доктор Млъзев(Невролог)?

# 613
В Зорница съм ползвала една шивачка до частното училище (бивша част от детската градина), в едни малки постройки малко след кафето и автосервиза, но определно не става от днес за утре, жената е доста заета и даже понякога слага табела, че не приема в момента.

# 614
Здравейте,  нужна ми е  препоръка за фризьор в Лазур , с не клюкарски маниер и на нормални цени . Всеки месец за боядисване ходя.

Общи условия

Активация на акаунт