Къде в Бургас? Тема 63

• 34 764
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • у нас
Някой има ли спомен за магазина/склад за чанти и раници на Фердинандова?  Да знаете къде се премести и има ли подобен магазин/склад за чанти в района? Трябват ми 2 броя раници за ръчен багаж за самолет.
Магазинът се премести на ул. Пробуда 79-83.

# 646
  • Бургас
Благодаря ти, Sinara!

# 647
Здравейте, вадила съм мъдрец в стоматологията преди доста години и съм забравила процедурата - трябва ли направление от стоматолог за хирург и все още ли се ходи на място и се чака когато ти дойде реда?

# 648
Да трябва направление ,след това си заплащате процедурата на входа и чакате като ви дойде ред ...ако имате предпочитания за хирург може би трябва да попитате там ...

# 649
Не бих отишла аз в Стоматологията, лош опит имам от там.

# 650
Има ли изобщо стоматолози хирурзи в Бургас? Всички пращат при Буланов. В стоматологията преди беше голямо чакане и мизерия.

# 651
Аз преди няколко годни ходих на частно в една от новите кооперации срещу "Хепи" в Лазур. Човекът се хвана за главата като му разказах какво искаха да ми правят в Стоматологията.

# 652
  • у нас
Аз преди няколко годни ходих на частно в една от новите кооперации срещу "Хепи" в Лазур. Човекът се хвана за главата като му разказах какво искаха да ми правят в Стоматологията.
Някакви координати, име?

# 653
  • Бургас
Да нас е кабинетът на д-р Ивайло Радев. Чела съм добри отзиви. Аз също трябва да вадя горен, но се ослушвам още.

# 654
Здравейте, магазин за пердета и корнизи да препоръчате Simple Smile
Срещу мол Галерия, фирма Уиндор - дори взимат размери и ги монтират.

# 655
Има ли изобщо стоматолози хирурзи в Бургас? Всички пращат при Буланов. В стоматологията преди беше голямо чакане и мизерия.
Д-р Зигов е хирург и работи на нормални цени. Два много проблемни мъдреци ми извади с операции и си свърши работата идеално. Операцията е 300 лв., а обикновеното вадене на мъдрец е 85 лв по спомен. Издава касови бележки за всичко. Намира се в Изгрев, бл.197 точно срещу жандармерията.

Ако срещу Хепи в Лазур става дума за "Бодент", там цените са страшни, както и във всяка клиника.

# 656
Аз съм ходила в Бодент, и малкия съм водила. Доволна съм, но не е ставало дума за мъдрец или сложна процедура. Нямам опит там. За цените не мога да кажа, на нас ни взеха нормална цена, предвид и че беше неделя. Но е възможно вече за други услуги да е другояче.

# 657
  • Бургас
Да трябва направление ,след това си заплащате процедурата на входа и чакате като ви дойде ред ...ако имате предпочитания за хирург може би трябва да попитате там ...
Не зная сега как е, но преди няколко години нито направление са искали, нито се заплащаше предварително. Отивате и чакате. Макар че не ви съветвам. Там е голяма мизерия и ви подкарват на конвейр. Влиза първия, бият му упойка, излиза. Влиза втория и така още няколко. След това влиза пак първия, на кайто упойката вече е хванала и му вадят зъба набързо. Не зная после дали ги шият. Аз като видях какво е (бях по-назад в опашката) направо си тръгнах. Ако имате финансова възможност идете на частно. Аз имам впечатления само от Радев, за другите не мога да кажа. Доволна съм. Скъпо е, но е качествено.

# 658
И аз препоръчвам Зигов. Карауланов също е добър, но е страшна скъпотия

# 659
Някакви координати, име?

Не съм сигурна за името, мисля че Бодент беше, но не мога да кажа със сигурност. Не са ми вадили мъдрец, извадиха ми кътник, под който имаше киста и правеше абцеси. Докторът действаше бързо и нищо не усетих. Като цени не помня как беше. Но тези в Стоматологията искаха освен този кърник да ми извадят и двата мъдреца, които растат под останалите зъби + още един кътник, който според тях бил мъртъв и всичко това с пълна упойка. Този зъболекар се хвана за главата и каза, че такива мъдреци не се пипат ако не създават проблеми, защото шансът да бъде засегнат лицев нерв е много голям. След като ми извади зъба не съм имала повече проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт