Къде в Бургас? Тема 63

• 34 755
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Да, по принцип и аз така си го представям, да си купя колата и да намеря инструктор, с който да караме с нея. Но ми се искаше да има някакъв опит с електрички все пак.
Иначе ми казаха, че може да си купя зарядно или как му се казва там и да си го монтираш в гаража например.

Можеш, но най-добре на обикновен контакт да зареждаш бавно, ако имаш ток в гаража. Това щади батерията. Зарядните са за трифазен ток и от тях няма смисъл, ако нямаш такъв ток. Има група във Фб за електричките, много полезна информация има.

# 691
  • Бургас
Имате ли впечатления от училище "Кирил и Методий" за прием след 7 клас?

# 692
Има ли химическо чистене в Изгрев?

Мисля, че в стария МОЛ има, само за там се сещам.

# 693
А от сушилни дали разбира?

Разбира, нашата я поправи за отрицателно време, при положение, че друг майстор не беше дал големи надежди.

# 694
Здравейте, някой знае ли удобен транспорт от Бургас до летище Варна за 6 човека ?

# 695

В мола ще има, видях табелите, но не знам дали вече е отворило.

Някой ходил ли е в болницата, за да проверява час на раждане? Къде точно трябва да отида?
За човек 82ра ще питам и даже се чудя дали имат архив от тази година.

# 696
Имате ли впечатления от училище "Кирил и Методий" за прием след 7 клас?

Да, само че последните ми впечатления са от преди почти пет години. Ако те устройват не толкова пресни впечатления - питай.

# 697
  • Бургас

В мола ще има, видях табелите, но не знам дали вече е отворило.

Някой ходил ли е в болницата, за да проверява час на раждане? Къде точно трябва да отида?

056 894-724 - архив УМБАЛ Бургас. Звъни и питай има ли за тази година, да не се разкарваш излишно. Има едни години, от които архивът липсва.

# 698

056 894-724 - архив УМБАЛ Бургас. Звъни и питай има ли за тази година, да не се разкарваш излишно. Има едни години, от които архивът липсва.

Благодаря, веднага звъннах.
Пиша тук, може да е полезно и на друг - имат частичен архив, на късмет е дали ще се пази нужния. Попълва се молба, плаща се 12 лв и звънят, когато е готова справката.

# 699
Аз час в Есграон съм проверявала,на гърба на общината.Преди 2 год..сигурно е актуално

# 700
  • Бургас
Някои след 80г. ги няма там.

# 701
  • Бургас
Здравейте, някой знае ли удобен транспорт от Бургас до летище Варна за 6 човека ?
Попитайте из транспортните фирми за трансфери - Ай ДС, Динита, ДМС

# 702
Аз час в Есграон съм проверявала,на гърба на общината.Преди 2 год..сигурно е актуално

Там нямат информация за въпросната година. След 81-ва до към 88-а година, съобщенията не са съдържали графа “час на раждане”.

# 703
  • Бургас
Зарибихте ме за този час на раждане, къде точно се ходи в болницата да се дава молба, може ли и за друг човек от семейството или само лично

# 704
  • Бургас
В деловодството на първия етаж във високата сграда, на която пише "Терапевтичен корпус". 1 ет. вдясно, първата врата.
За друг човек не може, освен ако не ти е дете, ама тогава сигурно помниш часа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт