Къде в Бургас? Тема 63

• 36 239
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Аз преди живеех точно до БЧК. За Дъното са ви обяснили вече, но и малките магазинчета не бяха лоши. От всяко ги купувах различни неща, защото разбира се зареждаха различни стоки, но може да се намери работещ вариант и за вас. Само трябва да се разходите няколко пъти и да си харесате от тях. И плод и зеленчука бяха окей. Краснодар ви е близо също.

# 301
  • у нас
Лудл и Била са й по-близки от Краснодар.

# 302
Може, аз бях в долния край и на мен също ми бяха близки и най-често там пазарувах.
И да кажа още нещо за новия Лидл. Ще има там и ДМ. Сега снимах щандовете, вижда се логото. Магазина с лице към Демокрация ще бъде ДМ. Отворили са и Пепко. Входа за него е откъм Демокрация и училището. Също са отворили и ветеринарна аптека - "Нечовешки магазин".

# 303
  • Бургас
НЕчовешкият магазин не е само аптека. Това е един от най-големите магазини с всякакви артикули за домашни любимци. Огромно разнообразие на много добри цени.

# 304
Отскочих  в Лидл преди да затвори Grinning
Отвън има няколко места за паркиране,  но са в обхват синя зона . Входа е откъм блока ( Народен юмрук ) . Не разбрах откъде се захожда за подземният паркинг, но видях асансьора , водещ до там . 2 каси има и две за самообслужване . Чист, подреден и не огромен, компактен . Хареса ми . Над него Кик и Пепко табели , но не знам дали работят. Явно Първият да .

Входът за подземния паркинг е откъм Демокрация - т.е. влизайки от Демокрация минавате покрай входа на паркинга. После завивате надясно покрай сградата - там има още няколко места, но май са синя зона. Входът на магазина се пада на следващия десен завой /там също има паркоместа - или поне имаше паркирали коли в събота/. Обясних го сложно, дано някой е разбрал Simple Smile. Аз тръгнах да влизам в подземния паркинг, но ме стресна табелата "вход за подземния гараж" и реших, че само гараж за живущите. После в магазина чух за безплатните паркоместа. Иначе в събота по обяд беше добре зареден, въпреки многото клиенти. Направи ми впечатление обаче, че голяма част от персонала на другия нов Лидл в Изгрев сега е в Лазур. А в Изгрев обслужването беше супер зле. Дано в Лазур не е така.

# 305
Да допълня за Нечовешкия магазин, дават отстъпки за количества, трупат ти се на виртуална карта. Имат много хубави немски продукти за кучета специално, голямо разнообразие от храни и играчките им са качествени. Аз като цяло съм доволна.

# 306
Мими като се спуснеш от кръстовището на ботева ,надолу към БЧК ..има едно ресторантче за храна за вкъщи (китайска храна),точно срещу него има пункт за детска кухня (държавната)или общинска нз как се водят ..нз дали успях са те ориентирам..

# 307
  • у нас
Мими като се спуснеш от кръстовището на ботева ,надолу към БЧК ..има едно ресторантче за храна за вкъщи (китайска храна),точно срещу него има пункт за детска кухня (държавната)или общинска нз как се водят ..нз дали успях са те ориентирам..
Момичето не търси детска кухня.

# 308
Така пише на табелата на сградата. После на прозорците е разлепено "Нечовешки магазин". За тези магазини не съм наясно, но съм била счетоводител на ветеринарна аптека, правила съм ревизии и знам какво е това. Само споделих какво пише на сградата, а иначе спокойно могат да са две отделни фирми и помещения.

# 309
Sinara, прочела съм грешно ...Благодаря за корекцията...

# 310
  • у нас
Sinara, прочела съм грешно ...Благодаря за корекцията...
За нищо. Аз даже се върнах да прочета дали аз не съм разбрала погрешно въпроса. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 311
  • Бургас
Правилно ли съм разбрала - Лидл,Пепко,Кик и ДМ в една сграда???
Яко харчене на пари ще пада там, който се реши да отиде, точно на това място! Simple Smile

# 312
# 313
  • у нас
Karzz, а на Трапезица до Билата в една сграда са Jysk, Sinsay, KiK и ДМ. А малко по-надолу е Лидл.

# 314
  • Бургас
Правилно ли съм разбрала - Лидл,Пепко,Кик и ДМ в една сграда???
Яко харчене на пари ще пада там, който се реши да отиде, точно на това място! Simple Smile

Къде?
Върнах се нагоре, но не можах да разбера къде е.

Общи условия

Активация на акаунт