Къде в Бургас? Тема 63

• 36 056
  • 756
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Аз ползвам на Виваком. Работя от в къщи, така че ползвам постоянно и много интернет. Не ми е забивал до сега.
Телевизията ми е ЕОН. Освен на телевизора гледам тв и на телефон/таблет. Превъртам една седмица назад, а също има и безплатни каталози с филми/сериали.

# 466
Аз ползвам на А1, но моето е пакет телевизия, телефон и интернет. Като цяло от техният интернет съм много доволна. телевизя не гледам кой знае колко, но не ми е забивала никога.

# 467
Здравейте интересувам се къде в Бургас има центрове за премахване на кокоши тръни и мазоли с азот или лазер.

# 468
  • у нас
Здравейте интересувам се къде в Бургас има центрове за премахване на кокоши тръни и мазоли с азот или лазер.
В Кожното в Трета поликлиника работят с течен азот. Нямат лазер. Не знам какво имате предвид център, като място или като козметичен/бюти център?

# 469
  • Бургас
Паздерова има лазер.
Не съм фен на течния азот.

# 470
  • у нас
Паздерова има лазер.
Тинтина, доволна ли си от Паздерова? Къде се намира центърът?

# 471
По темата за интернета. Преди месеци направих обстойно изследване. Важна е скоростта която е необходима за този Бокс. Аз гледам ТВ от апп. Нужна ми е 15 Мб скорост за нормално гледане. Ако договора който сключвате е за ниска скорост и с новия оператор ще имате същия проблем както с Ком Нет.
Проверете колко ви е необходимо като скорост първо, и после си сключете договор, който знаете че ще ви свърши работа. Често най-ниските тарифи дават супер бавен интернет, който за сърфиране е окей, но не и за гледане ТВ. Също така много важно нещо. Четете дребния шрифт, като ви предлага 25 МВ интернет, отдолу пише че скоростта не е постоянно такава, което значи че през повечето време е примерно 20 или под 20.  
И за финал ще ви споделя че аз след толкова търсене, четене и консултации, включително и тук, не си направих, договор, не си взех нито рутер, нито бисквитка. Ами си свързвам телефона и черпя интернет от мобилният ми план за да гледам телевизия. И работи! Всички тук плащаме по 50 лева за неограничени минути, интернет и тн. А отделно плащаме и 30 лева за домашен интернет, като с една проста настройка можем да премахнем единия разход, който не е малко перо. Разбира се вие ако имате деца, мъж и прочие, които искат да им е лесно и не ви опция както при мен, ще търсите домашен доставчик, но за сами хора, смятам че това е решението. Интернета не ми забива, не ми прекъсва, нямам никакви проблеми. Само си следя батерията на телефона, а и си го ползвам докато гледам телевизия, не се отразява на трафика и предаването по никакъв начин.

# 472
Здравейте. Моля за препоръки от кой доставчик на интернет и телевизия сте доволни. Дълго време използвах Ком нет,но смятам вече да ги сменя, поради това,че често ми забива интернета, оттам и тв. И ако някой използва тв бокс за гледане на телевизия, ще се радвам да сподели дали върви безпроблемно и от кой модел сте доволни.

Щом се интересувате от тв бокс, предполагам не сте със смарт телевизор.
Ние сме с интернет и ЕОН телевизия към Виваком. Докато бяхме с несмарт телевизор и тв бокс (рутера и бокса ги дават безплатно от Виваком),  много забиваше телевизията, въпреки че рутерът и боксът бяха в една стая, буквално един срещу друг, с wi-fi връзка. Като се свържат с кабел, няма такъв проблем, но при нас не беше удобно да се пуска кабел. Откакто си купихме смарт телевизор и махнахме тв бокса, вече спря да забива телевизията. Иначе интернетът върви с добра скорост, няма проблеми с него, според мен устройствата, които дават служебно от Виваком, не са много читави и те създават проблеми.
Ако искате да купите отделен бокс, трябва много сериозно проучване. Повечето евтини модели не вършат никаква работа - не са сертифицирани за каналите с висока резолюция и ги предават с по-ниска, не поддържат всички приложения и т.н. Последно като ги гледах поне 250-300 лв. бяха по-добрите модели и в нашия случай беше по-изгодно да се вземе направо смарт телевизор. Освен това трябва да се купи максимално нов модел, защото повечето марки не пускат никакви актуализации на операционните системи.

# 473
  • Бургас
Паздерова има лазер.
Тинтина, доволна ли си от Паздерова? Къде се намира центърът?

На "Македония", до ПМГ, зад бившето кафе "Калина".
Ходили съм на лазерен ресърфейсинг, на лазера работи младата д-р Паздерова. Да, доволна съм от резултата. Пак смятам да ходя.
Била съм и при Драголов, няма да повторя, отвратителен печалбар.

# 474
На темата за козметичните центрове. Търся лекар, или най-добрият център за премахване на папиломи по врата.
Можете ли да препоръчате такива?

# 475
  • Бургас
Пак там. Тя ги гори с лазера. Но папиломите избуяват при намален имунитет и се разпространяват един от друг. Махала съм със сребърна вода папиломи, има и едно турско лекарство - Верутол, също е добро.
Но забелязвам, че понякога изчезват и от само себе си.

# 476
Да, аз преди месец, закачих една без да искам и тя си падна сама след седмица някъде. Няма нова на нейно място доколкото виждам.
Нисък имунитет да искаш при мен. То аз висок никога не съм имала....
Благодаря за препоръките!

# 477
А колко струва това удоволствие махане на кокоши трън с лазер? И веднъж ли се прави или се ходи няколко пъти?
Горила съм с т.азот във военна ..пада ,няма го 6 м и пак израства..сигурно 5/6 пъти вече съм го горила и верутол ползвах и бабини илачи ,пчелен клей и т.н със всеки следващ път все по голям става ..всеки път ми казват подсили си имунитета ..постоянно приемам някакви добавки детето ми е в градинска възраст и представете си какви вируси ми носи ...

# 478
  • Бургас
Чувала съм, че има "майка" на тези тръни, имат жило надълбоко. На мен навремето, след раждането ми се беше появил отдолу на стъпалото. Ходих няколко пъти да го горят доста надълбоко стигнаха, отзад на Трета Поликлиника, но името не се сещам на докторката.

# 479
  • Бургас
Аз съм си махала кокоши трън преди много години със салицил на прах, но трябво да се "разрови" и да се сложи на самото жило.

Общи условия

Активация на акаунт