Къде в Бургас? Тема 63

• 36 030
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте интересувам се къде в Бургас има центрове за премахване на кокоши тръни и мазоли с азот или лазер.
Д-р Капкова във военна болница ги премахва с течен азот.

# 481
  • Бургас
Аз писах гориха, но в същност беше с течен азот и дали не обратното, да е била много ниска температурата, защото излизаше пара. Но усещането беше все едно те горят и може би затова му казват горене.

# 482
  • у нас
Гале, точно с течен азот се гори и излиза пара, защото се съхранява при около - 200°,ако не се лъжа.

# 483
Гале, точно с течен азот се гори и излиза пара, защото се съхранява при около - 200°,ако не се лъжа.
Да,замръзява до изгаряне. А на въпроса колко пъти,колкото се налага,докато лекарят каже.Със сигурност жилото трябва да излезе,след него остава дупка и тя трябва да зарастне.В моя случай беше още в началото,дори не се виждаше какво ми боде,просто усещах,че ми боде. Горива ми го 2 пъти.Повече не се е появявал.До колкото ми казаха тогава,лечението на издадени вече кокоши тръни продължава месеци през интервали.Капкова го прави по здравна каса.

# 484
Някой питаше за Полски извор скоро. Днес най-после отидох на гости на моите хора и... абе не е моето. Селото си е типично село, повечето къщи са стари и занемарени, пътя не е особено хубав. Само накрая на селото, където всъщност е и тяхната къща, има няколко по-хубави и нови къщи. На връщане ползвах и тъй наречения "автобус", който беше микробусче. За цялото пътуване бяхме само 3-ма пътници. Вътре в микробуса - тъмно, хич не спира по спирките, единствено на спирката преди автогарата имаше слизащи и спря. Пътя беше около 40 мин.
 На мен лично селото ми се видя доста депресиращо място за живеене и определено не бих отишла да живея там, но аз и не съм от хората, които искат да са далече от града. Иначе има два магазина от селски тип и някакъв ресторант. Кокошки обикалят свободно, но други животни, като изключим кучета и котки, не видях. Всъщност тяхната къща е хубава, но не ми се видя много просторна, пак си бяха малки стаите като в апартамент, а и могат да си надничат в прозорците с комшиите от двете страни.

# 485
На темата за козметичните центрове. Търся лекар, или най-добрият център за премахване на папиломи по врата.
Можете ли да препоръчате такива?

Извинявам се за намесата. Папиломите също могат да бъдат индикация за висок инсулин. Може да го проверите, защото ще продължат да излизат, независимо с какво ги отстраните.

Здравейте. Моля за препоръки от кой доставчик на интернет и телевизия сте доволни. Дълго време използвах Ком нет,но смятам вече да ги сменя, поради това,че често ми забива интернета, оттам и тв. И ако някой използва тв бокс за гледане на телевизия, ще се радвам да сподели дали върви безпроблемно и от кой модел сте доволни.

Аз съм доволна от комнет. По-скоро вижте модема дали поддържа скоростта, за която плащате. Или увеличете скоростта. Или и двете. Защото ако не установите какъв е проблема, той ще продължи да съществува и с новия доставчик.

# 486
За премахване на папиломи с две ръце препоръчвам Маргарита Гайдамакина, на "Рилска" и е студиото.

# 487
Търся лятна занималня в центъра.Ако имате лични впечатления ще са ми от полза.

# 488
  • Бургас
Някой може ли да ми даде координати на добър масажист/ка в Славейков. Ако е и кинезитерапевт/рехабилитаор още по-добре. Мерси.

# 489
  • Бургас
Някой може ли да ми даде координати на добър масажист/ка в Славейков. Ако е и кинезитерапевт/рехабилитаор още по-добре. Мерси.
И аз със същото питане, но без ограничение за местоположение, стига да е в града.

# 490
Патиланци е занималнята. Лятото водят децата в морската, на басейн и на плаж. Преди имаше един ден в седмицата, в който ги водеха и на пикник. Има опция да го вземат и докарат до дома, което е допълнителна екстра срещу доплащане.

# 491
GreenApple абсолютно сте прав/а. Имам висок инсулин от около 7-8 години и се боря с него. Бях успяла да постигна много добри нива с диета, метформин и спорт, но каруцата се катурна и в момента отново съм 80 килограма от 54 нормални (вече не ме е и срам дори, правя каквото мога).
И наистина папиломите пораснаха, потъмняха и мисля и че се увеличиха като брой напоследък.
Много полезна информация и благодаря за включването! ✌️

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 21:14 от Lale_Lili

# 492
Здравейте, някой може ли да препоръча шивач за булчинска рокля? 💐

# 493
Имам следното питане- дали има някакви частни фирми които приготвят храна (кетеринг) и да ги носят по училищата? Поръчвам от e-stol, но не харесва моята дъщеря храната. Нямам толкова време да и готвя, а и предпочитам топла храна ако има опция. Ще съм благодарна да споделите опита си.

# 494
  • Пловдив
Имам следното питане- дали има някакви частни фирми които приготвят храна (кетеринг) и да ги носят по училищата? Поръчвам от e-stol, но не харесва моята дъщеря храната. Нямам толкова време да и готвя, а и предпочитам топла храна ако има опция. Ще съм благодарна да споделите опита си.

Може би първо трябва да се говори с ръководството на училището дали изобщо е допустимо да се доставя храна от фирми, с които няма сключени договори.

Общи условия

Активация на акаунт