Къде в Бургас? Тема 63

• 36 040
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Ако става въпрос за някакви фирми, които да дублират столовото хранене по училищата - такива няма.
Всяко дете/родител обаче може да поръча храна от всеки ресторант или бързо хранене, които правят доставки, като даде адрес на училището и час на доставка.
В училищата при по-големите ученици това е масова практика - поръчват за голямото междучасие пици, скари и какво ли не, като обикновено няколко деца или даже цели класове си поделят поръчката и доставката.

# 496
  • Бургас
В някои училища това е забранено, само да вметна.

# 497
  • Бургас
Преди три години отписах децата от стола,след като голямата ми дъщеря се оплака от стола,храната и отношението на лелките ,които разливат храната. От тогава си носят храна от вкъщи. За щастие голямата вече е само до обяд,но малкото още е по цял ден. Купих от Икея термоси за храна и за обяд слагам това,което съм готвила вечерта. Можеше да си го спестя,но ...няма да я запиша на стола, колкото и затормозяващо е да е цялото мероприятие

# 498
Има защо децата да не харесват храната от стола. В нашето училище масово се носи храна на обяд и се оставя на една масичка във фоайето с името на детето. Децата си познават чантичките и си я взимат. Доста са с термоси от Декатлон, които държат храната топла от сутринта до обяд. Аз всеки ден я нося, но имам възможност. Родителите, които са цял ден на работа я изпращат от сутринта.
Само да вметна, че в класа имаме майка, която работи в училищен стол и НЕ разрешава на детето си да се храни от там.
По въпроса на дамата- може да проучите дали има място във фоайето, откъдето детето да може да си я взима и да поръчвате от който и да е ресторант. Най- добре говорете с охраната на училището.

# 499
Търся препоръки за лекар-хомеопат за предпочитане в Меден рудник или другаде в града, който да лекува с шуслерови соли и алтернативни медикаменти и при нужда с антибиотик.
Благодаря !

# 500
Къде продават арабски питки от тези, с които правят дюнерите? Нямам предвид този лаваш, който го има навсякъде по хранителните стоки и е с по няколко месеца трайност.
Преди имаше в някои фурни за хляб, но сега вече и фурни не останаха.

# 501
  • Бургас
В Кауфланд съм виждала, в Метро май също.

# 502
  • Бургас
Има ли някой в Бургас, който изработва и продава тихи книжки/меки книжки?
Трябва ми за подарък за рожден ден на дете на 1 година.

# 503
Има ли някой в Бургас, който изработва и продава тихи книжки/меки книжки?
Трябва ми за подарък за рожден ден на дете на 1 година.
Не знам дали в Бургас изработват, но тази дама е много любезна:
https://www.facebook.com/share/19xnhnp7u9/

# 504
  • Бургас
Къде продават арабски питки от тези, с които правят дюнерите? Нямам предвид този лаваш.....
В хлебарницата на ул Калоян до м-н Болеро,посока Борисовата градина.Имат всякакви размери.

# 505
  • Бургас
Търся препоръки за лекар-хомеопат за предпочитане в Меден рудник или другаде в града, който да лекува с шуслерови соли и алтернативни медикаменти и при нужда с антибиотик.
Благодаря !

Ако е истински хомеопат няма да ви изпише антибиотик при нужда, а ще ви изпрати на нормален лекар той да ви го изпише.
Аз хода при Корнел в Славейков.

# 506
А отзиви за студио за радиочестотен лифтинг с INDIBA EDNA PRO MAX за лице ?

# 507
  • гр.Бургас
Паздерова има лазер.
Не съм фен на течния азот.
По повод на д-р Паздерова , дали знаете премахва ли чери хемангиомчетя и ако да с лазер ли ?

# 508
  • Бургас
Не знам, но можете да я питате директно. Имат и Фб страница и отговарят сравнително бързо.

# 509
Благодаря !

Ако е истински хомеопат няма да ви изпише антибиотик при нужда, а ще ви изпрати на нормален лекар той да ви го изпише.
Аз хода при Корнел в Славейков.
И аз съм водила голямата при Корнел,доволна съм.Чуваме се по тел след няколко дни ако няма промяна и сменя шс

Общи условия

Активация на акаунт