Къде в Бургас? Тема 63

• 36 040
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
Паздерова дали заличава белег от секцио с лазер?

# 511
  • Бургас
Виждали ли сте някъде да продават картички от квилинг?

# 512
  • Бургас
Здравейте! Малко извън темата. От известно време звънят по телефона и предлагат услугата-изследване с квантов анализатор в Бургас -безплатно! Идват не знам от къде?!Самото изследване  ,ако се прави от знаещ човек и специалист е много полезно и е добре да се направи. Само ,че тази безплатна услуга ми се струва съмнителна. Някой да си е правил и даде отзиви? Доколкото знам в петък  ще  се извършва  през деня от 10-14 ч. Имало и някаква беседа.

# 513
Къде продават арабски питки от тези, с които правят дюнерите? Нямам предвид този лаваш.....
В хлебарницата на ул Калоян до м-н Болеро,посока Борисовата градина.Имат всякакви размери.

За тази хлебарница ли става въпрос?
https://www.google.com/maps/@42.4937781,27.4638179,3a,75y,51.89h … MDSoASAFQAw%3D%3D
Миналата седмица пратих там мъжа ми, но не работили - към 13-14ч. в делничен ден беше. Рано ли затварят или е друга хлебарницата?

# 514
  • у нас
Къде продават арабски питки от тези, с които правят дюнерите? Нямам предвид този лаваш.....
В хлебарницата на ул Калоян до м-н Болеро,посока Борисовата градина.Имат всякакви размери.

За тази хлебарница ли става въпрос?
https://www.google.com/maps/@42.4937781,27.4638179,3a,75y,51.89h … MDSoASAFQAw%3D%3D
Миналата седмица пратих там мъжа ми, но не работили - към 13-14ч. в делничен ден беше. Рано ли затварят или е друга хлебарницата?
За същата. Имат почивка от 14 до 16 ч. Но понякога и в този интервал работят. Почиват само неделя. Хлябът е винаги пресен и свършва бързо.

# 515
Благодаря, освен пак да се пробваме. Отдавна не бях чувала за магазин за хранителни стоки с обедна почивка.
Между другото, като стана въпрос за хлебарници, скоро намерихме в офиса забравен хляб от Коледа, производство на Джейелпи - без грам мухъл, в отворен найлонов пакет и в много влажно помещение. Не знам от какво ги правят хлябовете, но мъжът ми вече не иска да купува хляб оттам.
Къде другаде останаха в града хлебарници за ръчен хляб, който да правят на място?

# 516
  • Бургас
Може да ме анатемосате, но харесвам Лидълския хляб от пекарната.
Мухлясва на третия ден, ако не го държа в хладилник.

# 517
  • у нас
Къде другаде останаха в града хлебарници за ръчен хляб, който да правят на място?
В Тезгях правят.

# 518
И на Лидл, и на Била са много вкусни хлябовете от пекарната, спор няма, ама съдържанието им е от поне 20 съставки. Направо да се изумиш колко химия може да се сложи в един хляб.
В ТОХ-а учениците правят ли хляб, както едно време?

# 519
Здравейте, момичета, можете ли да ми препоръчате тапицер в града ни? Искам да претапицирам седалките на диван, тапицерията е изкуствена кожа и се лющи, а дивана е на две години и ни е много удобен.

# 520
Няколко пъти взимам хляб от спелта с квас и ни харесва (коричката е малко жилава,но е вкусен) от пекарна, която е на ъгъла на Богориди и Цар Симеон (след заведението за хранене). Имат ръжен, лимец и други.

Maybe you Има тапицер на Сливница, след Калоян. Но не мога да дам отзив. Искаха на място да им носим дивана и се отказахме.

Последна редакция: чт, 20 мар 2025, 17:04 от g.hristova

# 521
  • Бургас
Не съм доволна от тях. Носих столове за оправяне, нищо не оправиха, а пари взеха. Както си бяха издънени (обясниха ми, че някакви колани се късали, трябвало да се зашият, помолих ги да сложат допълнителен материал да укрепят, за да не стоят така издънени, уж обещаха), така си и останаха.

# 522
  • Бургас
Здравейте! Малко извън темата. От известно време звънят по телефона и предлагат услугата-изследване с квантов анализатор в Бургас -безплатно! Идват не знам от къде?!Самото изследване  ,ако се прави от знаещ човек и специалист е много полезно и е добре да се направи. Само ,че тази безплатна услуга ми се струва съмнителна. Някой да си е правил и даде отзиви? Доколкото знам в петък  ще  се извършва  през деня от 10-14 ч. Имало и някаква беседа.

Относно това подчертоното. Пълна лъжа и измама са тези биоскенери.

# 523
  • Бургас
Не съм съгласна! Правила съм си преди години при д-р ЯЛЪМОВА.

# 524
Не съм съгласна! Правила съм си преди години при д-р ЯЛЪМОВА.
И какво? Моля да дадете повече информация

Общи условия

Активация на акаунт