Къде в Бургас? Тема 63

• 36 036
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Не съм съгласна! Правила съм си преди години при д-р ЯЛЪМОВА.

И? Какво ви откриха и как ви лекуваха?

# 526
Здравейте, момичета, можете ли да ми препоръчате тапицер в града ни? Искам да претапицирам седалките на диван, тапицерията е изкуствена кожа и се лющи, а дивана е на две години и ни е много удобен.
Погледнете във Фейсбук Тапицер Бургас Ямбол . Преди 2 години ги ползвах , доволна съм . На място идват за оглед , казват цена и бързо работят .

# 527
Виждам голяма табела "Тапицер" до Кауфланд в Изгрев. Ако тапицера е Ицо, който имаше ателие там още преди да съществува Кауфланд- много е добър. Но, доколкото знам- той беше автотапицер, а и не знам дали е същия. Ако имате път натам, може да питате.

# 528
  • Бургас
Относно изследването с квантов анализатор-аз лично съм доволна. Това беше преди около 10 години и не знам дали в момента д-р Ялъмова се занимава. Работя в тази област и  имам необходимите познания. Не мисля да изпадам в подробности какво са ми открили, защото слава богу нямах и сериозен здравословен проблем. Това  обаче, което получих като информация  ме удовлетвори напълно и даде логични обяснения на оплакванията ми. Освен ,че ме осведомиха за състоянието на коремни и др. органи, получаваш  резултати за  стойностите на витамините и минералите в организма. Разбира се, няма пълна гаранция за достоверността ,но това се случва и в традиционната медицина и в кл. лаборатории. Затова всеки сам за себе си решава къде да отиде и какво да направи за себе си. Просто изказвам мнение. Мисля, че има значение апаратурата и кой стои зад нея?

# 529
Каква е цената на кортовете за тенис за час примерно  и кога могат да се ползват ?

# 530
Здравейте!
Моля да споделите, откъде купувате прясно месо- свинско, пилешко - но наистина прясно, не транжирано отдавна, да не е донесено и стояло незнайно колко дни на витрина 😏

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 15:39 от i_nenova

# 531
  • Бургас
Прясно свинско - от Калчево, магазинът им е на Гладстон и Сан Стефано. Чудесно е месото.
Пилешко българско не купувам, досега не съм намерила читаво и немиришещо. Купувам  само румънско.

# 532
Прясно свинско - от Калчево, магазинът им е на Гладстон и Сан Стефано. Чудесно е месото.
Пилешко българско не купувам, досега не съм намерила читаво и немиришещо. Купувам  само румънско.
Благодаря!
А пилешко - румънско- откъде купувате?

# 533
  • Бургас
Какво се има предвид под това да не е транжирано. Искате цяло животно ли да закупите?

# 534
  • Бургас
Купувам от Меском на Кирил и Методий

# 535
  • Бургас
А пилешко - румънско- откъде купувате?

Най-много ми харесва марката Fragedo, от "Метро", понякога пускат и в "Кауфланд" - даже тази седмица в брошурата пише, че ще има бутчета. От Лидл също съм взимала румънско пилешко, от друга марка, също е добро.

# 536
Какво се има предвид под това да не е транжирано. Искате цяло животно ли да закупите?
Извинете, не съм дописала. Поправих.

# 537
Здравейте! Ще попитам и в тази тема, ако имате добри впечатления от някъде. Моля, за препоръка къде в Бургас да направя скенер на цяло тяло? От болницата, в която се лекувах ми го искат (досега там съм го правила - гр.София),но сега тук ще го правя. Благодаря предварително!

# 538
Някой да има опит с лечение и грижи за раково болни последен стадий в Бургас? Ще на консултация в Дева Мария. Нали имат нова онкология уж. Оттам насетне какво обаче... Много въпроси имам. Ако има някой, минал през това със свой роднина, може ли да ми пише на лично.

# 539
Преди време тук имаше пост за място където  пълннят бутилки за машина Gazeero,за да не се пращат и чака?Някой може ли да ми припомни

Общи условия

Активация на акаунт