Къде в Бургас? Тема 63

• 35 993
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Здравейте!
Къде продават каноли?

# 586
Благодаря много! Открих тебеширена боя в магазина в Бр. Миладинови. Много е хубав, направо да си изкараш следобеда в него!:)

# 587
Здравейте!
Къде продават каноли?
Тук

# 588
  • Бургас
Каноли има в  мол Плаза - кафе Costa

# 589
Здравейте!
Къде продават каноли?

"Маркето" и пицария "Пронто".

# 590
  • Бургас
Благодаря на всички! Хубав ден!

# 591
  • Бургас
в Маркето това, дето го продават за каноли, хич няма вкус на каноли, някакъв измислен зелен крем е

# 592
Здравейте! На подлеза на ул. Ботева, преди Банка ДСК има художник. Някой ползвал ли е услугите му за портерт по снимка? Може и друг да препоръчате

# 593
Привет момичета.Може ли да ми препоръчате фирмап за интериорни и входни врати?

# 594
В белия блок на Ботева срещу у- ще " Иван Вазов". Преди бяха УПТ Елит, сега май са Vrati Burgas или нещо такова. Ние слагахме от тях преди доста години. Сега не знам какви са им монтажниците, но доколкото знам- шефът им не прави компромис с качеството. Като цени също бяха добре.
За вилата поръчахме в Айтос- в началото на града вдясно- DMS май бяха. Пълни боклуци!

# 595
Момичета, кажете къде да си купя кофа за миене на пода, която след 6-тото ползване няма да се счупи? Вече от кварталния магазин не желая да купувам, трета се чупи, аман!

# 596
Кофата ми е от Хоуммакс. Здрава е засега.

# 597
  • Бургас
"Врати Бургас" ако са същите като тези срещу бившия стадион Черноморец, бягайте далеч. Китайски боклуци.

# 598
  • Бургас
В белия блок на Ботева срещу у- ще " Иван Вазов". Преди бяха УПТ Елит, сега май са Vrati Burgas или нещо такова. Ние слагахме от тях преди доста години. Сега не знам какви са им монтажниците, но доколкото знам- шефът им не прави компромис с качеството. Като цени също бяха добре.

Потвърждавам за качеството. Само със сроковете имат проблем.

# 599
Хммм  имат еднакви имена..дали не са същите Thinking

Общи условия

Активация на акаунт