Къде в Бургас? Тема 63

• 34 724
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, имали тема с актуална информация за училища за първи клас ?

# 706
Часът на раждане за наталната карта ли ви трябва ?

# 707
Има ли от къде в района на краставица / нова поща да купя сутиен с подгръдна 110+ днес?

# 708
Момичета, ще се радвам ако можете да споделите впечатления от началното образование в у- ще В. Априлов?

# 709
  • Бургас
Аз съм доволна. Даже много. Ако нещо конкретно искаш да знаеш, пиши.

# 710
За качеството на учебния процес се поинтересувайте кои класни поемат първи клас тази година. За там винаги е бил наплив и винаги класовете са били пълни на максимум. В занималня с максимален брой ученици трудно се обхващат всички деца, за да им се обърне внимание. Иначе децата са извеждани навън да играят, порталната врата е отворена и моето дете на времето беше излязло и дори не бяха разбрали. Срещу училището има магазин с всякакви "боклуци", който незнайно как оцелява деситилетия.

# 711
Благодаря ви! Детето не е в първи клас, в трети ще бъде, досега учеше в София. Точно заради занималнята се колебая малко. Открихме една частна занималня, препоръчана от близки, но пак от близки чувам, че не се гледало с добро око на това, ,защото някои от учителките си имали частни занимални.

# 712
Здравейте, нужен ми е тапицер,който работи в дома на клиента. Ако,някой има координати, може ли?

# 713
  • Бургас
Благодаря ви! Детето не е в първи клас, в трети ще бъде, досега учеше в София. Точно заради занималнята се колебая малко. Открихме една частна занималня, препоръчана от близки, но пак от близки чувам, че не се гледало с добро око на това, ,защото някои от учителките си имали частни занимални.

На занималнята разчитахме само в първи и втори клас. В трети спря да ходи. Учеше си уроците сама вкъщи. Не ми е известно някой от учителите на "В. Априлов" да има частна занималня.
И за мен магазинът с боклуците отпред е минус, но пък някои госпожи удържат положението да не ги пускат навън. Трудно ще се получи с трети и четвърти клас, трябва много да се говори вкъщи по темата.

# 714
  • Бургас
Кой магазин? Където пресичат бягайки на червено през Сан Стефано ли? Под фитнеса?

# 715
  • Бургас
Не, точно срещу оградата на училището има два, "Батката" му викат на единия, на ъгъла, пълен е с всевъзможни боклуци за по 20-30-50 стотинки - близалки, бонбони, "цигари" и всякакви гадости с неясен произход. Другото е нещо като кафе. За тях не се пресича.
Този, който визираш, е "Пепеляната", там също ходят, както и до "Т-маркет", "Браво", "Лидл", дюнерите на Новата поща... Имахме специална родителска среща по темата с лудото пресичане и бягането в голямото междучасие до различни магазини, ама големите трудно можеш да ги спреш.

# 716
  • Бургас
До всяко училище има магазин за боклуци или магазин за хранителни стоки, където продават такива.
А в нашето бивше училище дори в стола продаваха сладолед пролетта.

# 717
Никой няма как да ви задължи да си запишете детето на занималня. След 2 клас някъде групите са и сборни от два класа (понякога 3+4) и е просто гледачница за децата.

# 718
  • Бургас
Много пъти съм се чудила, какво толкова продават от другата страна на Сан Стефано, че бягат като луди на червено. Дано не стане някоя беля.

# 719
  • Бургас
До всяко училище има магазин за боклуци или магазин за хранителни стоки, където продават такива.
А в нашето бивше училище дори в стола продаваха сладолед пролетта.

За стола на "Васил Априлов" също имам какво да кажа.
Цените на солетите са два пъти по-високи, отколкото в нормалните магазини.
Както и на другите неща.

Общи условия

Активация на акаунт