По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 953
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и аз съм мама на феврусрки слънца.  Казвам се  Татяна и съм мама на Наталия и Кристиян родени са на 03.02.05година в 7.30 сутринта. Крис имаше мерки 2100кг и 48см а Нати  2200кг и 49 см.   

# 166
  • София
Добре дошла Татяна   bouquet
А колко са големи близнаците сега? Ще се радвам да споделиш, как се гледат близнаци, на мен лично ми изглежда като фантастика, аз с моя на моменти се побърквам, а а ако са 2 хич не ми се мисли   Thinking  ooooh!  Tired
Я кажете, някой ходил ли е на изложбата на Леонардо да Винчи? Ние правихме 2 опита уикенда, но имаше такава опашка, че изобщо не си представих, как ще чакаме с Влади 1 час, само за да влезнем и така не успяхме да я посетим...

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 10:26 от Ivanichka

# 167
tanq82_, добре дошла при нас Simple Smile
Много ми харесва идеята за близнаци, при това разнополови, но наистина сигурно е много тежко. Аз също като Иваничка се отчайвам с моя дивак - по улиците тича като хаотична частичка и вече едвам я достигам с огромния си корем ........
Ivanichka, не съм ходила, имах желание, но все не ми оставаше време, а ти съвсем ме обезнадежди.....

Да се оплача или да се похваля, но от балета на 15-ти март насам нямам нито една контракция - бебчо си рита, но няма никакво намерение да излиза. Вчера цял ден го разхождахме с тати, Руми и куп наши приятели из Южния парк, но и от това нямаше никаква реакция - дори една контракцийка не получих........

Приятен ден ви пожелавам и се разходете, времето е прекрасно.... аз току-що прибрах Руми да поспи и после пак ще излезем, че у дома е по-непоносимо палава отколкото вън Simple Smile

# 168
  • София
Гале днес като оставих Светльо в яслата ви видях с Март и Тодор слизахте от колата,но неможах да спра:)

# 169
мами ще ходите ли някъде по празниците за Велик ден? а козунаци отде ще си вземете?

# 170
мами ще ходите ли някъде по празниците за Велик ден? а козунаци отде ще си вземете?

Ние плануваме спа хотел Астрея в Хисар за Великден, а козуначета от фурната на пазара Иван Вазов, чудни са
  chef 

# 171
  • София
имаме машина за печена ня хлеб,такива козунаци меси че се избиваме докато го изядем:0 ИНаче май ще сме си в София,Клеми миналата година ли бяхме с вас на Великден или по миналата,помня че беше весело:)

# 172
  • София
 Shocked Малеее, не помня такова нещо?  newsm78

# 173
  • София
сега ще ти припомня,видяхме се в градинката при вас,запалихме свещ,пообиколихме и после ви дойдохме на гости да пием бира:)НИкол спеше в другата стая а Хрис отиде да кара баща си,имаше и още някакъв човек,но него съм го забравила:)))))

# 174
  • София
 Joy
Малее, верно бе! Голям съм идиот! Laughing Миналата година, бях даже бременна, ама още не знаех. Може пак да го направим.

# 175
  • София
имате ли църква наблизо и ще гостувате в наща-Боянската:)

# 176
  • София
Имаме, ама ако светльо иска да спи с никол може да дойдем. Simple Smile

# 177
То по тази малка уличка много коли има вече Simple Smile.  Следващия път може да може да се спре.
Ние за Великден ще сме на Велинград при свекито.

# 178
  • София
То по тази малка уличка много коли има вече Simple Smile.  Следващия път може да може да се спре.
Ние за Великден ще сме на Велинград при свекито.

а вие какво правите на тази малка уличка:)

# 179
Pola какви са цените в този хотел по празниците за велик ден? аз исках в Велинград ама 800 за 3 нощувки само с закуска решехме че не си струва и ще ходим при едни наши приятели в Хвойна /засега така мислим/ в Родопите - там е много тихо, красиво и приятно място, а и те имат госпожица с 2-3 месеца по малко от нашата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт