По градинки и пързалки ФЕВРУАРСКИТЕ деца посрещат пролетта!

• 11 915
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Сглобих едно шарено влакче от буквички, ако искате за заглавната страничка на следващата ни темичка, но нека, който я прави, да го вземе от тук като цитата, че аз сигурно ще съм по болници до тогава, знам ли   ............. Simple Smile))

Или пък великденски, но не намерих великденски цифрички Simple Smile))

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 22:51 от Style

# 256
Сглобих едно шарено влакче от буквички, ако искате за заглавната страничка на следващата ни темичка, но нека, който я прави, да го вземе от тук като цитата, че аз сигурно ще съм по болници до тогава, знам ли   ............. Simple Smile))

Или пък великденски, но не намерих великденски цифрички Simple Smile))

Страхотно е!

# 257
супер е и клипа и буквите  Heart Eyes

# 258
  • София
някой ще ходи ли към зоoлогическата градина днес?

# 259
Какво затишие е тук, за разлика от априлските 2007, където не се смогва да се изчете, но нали ни е ред Simple Smile))
Както забелязвате, моя ред не е дошъл - утре ми е термина и явно ще се преносва....
В неделя имах силни болки и за първи път пуснах мъжа ми сам с малката по парковете, така и не стигнахме до зоологическата градина. Днес съм добре, отново без болки, разхождахме се с Руми, тя наистина е подивяла - само тичам след нея и не знам какво ще правя след някой и друг ден, когато и количка ще тътря с нас........
Стига съм ви занимавала, ще лягам вече.

Приятна седмица ви пожелавам и дано скоро се видим. Доколкото разбрах от петък времето вече ще се оправи трайно Simple Smile

# 260
style нали знаеш че контракциите започват изведнъж Simple Smile може точно утре да родиш  Peace пожелавам ти най хубавото бебе и да сложиш снимки като настъпи събитието Simple Smile
Ема започна изведнъж много да говори, да прави изречения и изобщо да казва всяка дума която чуе. Порасна ми зверчето време е за друго  Embarassed
ние още се чудим какво да правим по Великден, но ако сме тук ще ходим в Зоопарка та може да си организираме среща в слънчевите дни  Hug

# 261
  • София
ие в Неделя изкарахме цял ден в зоологическата гради,беше страхотно!
Светльо страшно много хареса животните,мечката влизаше и се къпеше във водата и едвам се откъснахме от нея,за да продължим да се разхождаме
Казвайте кога ще ходим организирано атам с децата:)

# 262
Style леко, безпроблемно раждане!!! всичко ще е наред Whistling Praynig Hug някой веднага да ни уведоми за събитието!!! Mr. Green

# 263
  • Canada
Стайл, пожелавам ти леко и безпроблемно раждане! Hug

Клип4е-то на Руми в пясъка е страхотно...може би ще скандализираш някои всезнаещи баби, но не и майки на малки деца като нас.

Йоанка е същата, с разликата, 4е много яде пясък и всяко намерено боклу4е трябва да бъде опитано Shocked

Моми4ета, тази година пак ще се пробвам да меся козунаци Thinking
 Ако ми беше казал някой, 4е някога ще се нау4а да меся, щях да му се изсмея...ама неволята на какво ли не у4и.
Лека седмица ви желая! Hug

# 264
аз не се наемам да меся  Naughty нестига че по цяла нощ неспим зарад Ема, ако трябва и заради козунаците ще съм  Crazy Направо поръчахме от 100 грама сладки и в четвъртък си ги взимаме. Дано са хубави че пак са им вдигнали цените  newsm78

# 265
Style и от мен леко и безпроблемно раждане и едно живо и здраво бебенце   bouquet

# 266
  • София
аз не се наемам да меся  Naughty нестига че по цяла нощ неспим зарад Ема, ако трябва и заради козунаците ще съм  Crazy Направо поръчахме от 100 грама сладки и в четвъртък си ги взимаме. Дано са хубави че пак са им вдигнали цените  newsm78
Анайс и азминалата годинаи сках дапоръчам от там и то по твоя препоръка,но нещо не се наканих да ходя до там
Ти как и откъде ги поръчваш,им али начин по интернет?или само на място?

# 267
само на място...

# 268
Благодаря ви от сърце за милите пожелания Simple Smile
Дай Боже този път да е по-леко раждането, пък макар и доста закъсняло. Може пък да чака бебенцето на Joana, че да не му е скучно самичко на моето Simple Smile)).
Иначе съм добре, дори прекалено за преносваща. Ходих пак на ехограф - ОК е всичко, няма контракции, не е слезнало - от сега проявява характер овнето Simple Smile))

А козунаци днес майка ми намеси при това у дома и цялата къща замириса страхотно. Излезнаха 4 тави, 2 от които заминаха за семейството на брат ми, а нашите две вече ги нападнахме, понеже не сме от религиозните, не боядисваме яйца, а козунаците просто са вкусни Simple Smile. Иначе съм вярваща, но в само в Бога и в никакви традиции, но това си е моят избор Simple Smile

Пожелавам ви много много весели празници, но може и пак да мина, не ме отписвайте Simple Smile)))

# 269
Благодаря ви от сърце за милите пожелания Simple Smile
Дай Боже този път да е по-леко раждането, пък макар и доста закъсняло. Може пък да чака бебенцето на Joana, че да не му е скучно самичко на моето Simple Smile)).
Иначе съм добре, дори прекалено за преносваща.

Мале ти направо ме обнадежди  ooooh! Тъй се надявам поне с второто да не преносвам ама ....

Общи условия

Активация на акаунт