Априлче 2025г./тема 3/

• 30 078
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Нашата спалня е доста малка и такава кошара би била перфектна. Само че аз искам и да има повивалник, за да може през нощта да ми е удобно да сменям памперси. Та се чудех за тези сгъваемите, които имат повивалник отгоре или да взема такава Next to me + някое малко скринче за повиване, не знам къде ще се побере просто.

# 361
Кошарката е хубаво да обърнете внимание да бъде с антирефлуск матраче.
А количката е като да купиш кола- трябва да се пробва.😁 за мен най-важното е да е лекичка и да има добра возия .
Ние мислим януари-февруари да започнем с по-големите покупки /тогава пак има много намаления/ и със сигурност първо ще идем до някой голям магазин да ги видим и пробваме на живо нещата.
Иначе гледах и си харесах гнездо на cotton hug или jukki, като по-бюджетен вариант.
Лили и при нас е същото положение. Мислим да вземем next to me + дървено легло със скринче и повивалник на него.

# 362
Има едни подобни на това https://kidso.bg/vana-sas-stojka-i-povivalnik-bubble-land-zhalt-74340.html, само че без вана. Трябва да се поразровя и да ги намеря, те са с по-малки размери

Нашата спалня е доста малка и такава кошара би била перфектна. Само че аз искам и да има повивалник, за да може през нощта да ми е удобно да сменям памперси. Та се чудех за тези сгъваемите, които имат повивалник отгоре или да взема такава Next to me + някое малко скринче за повиване, не знам къде ще се побере просто.

# 363
Ние тази количка, на която се спряхме я нямаше никъде във физически магазин в София, но имам приятелка с тази количка и останах очарована. На Cam e. Единствения минус е малкия багажник, но трябваше да направя компромис с нещо.
Ние дървена кошара също ще вземем с повивалник, но за детската стая, та още сме в чуденка за спалнята

mmm_2024 ще се радвам ако намериш, да пратиш, не се бях сетила за тази опция. Аз ще се разровя също все пак. Мерси Simple Smile

Кошарката е хубаво да обърнете внимание да бъде с антирефлуск матраче.
А количката е като да купиш кола- трябва да се пробва.😁 за мен най-важното е да е лекичка и да има добра возия .
Ние мислим януари-февруари да започнем с по-големите покупки /тогава пак има много намаления/ и със сигурност първо ще идем до някой голям магазин да ги видим и пробваме на живо нещата.
Иначе гледах и си харесах гнездо на cotton hug или jukki, като по-бюджетен вариант.
Лили и при нас е същото положение. Мислим да вземем next to me + дървено легло със скринче и повивалник на него.

# 364
mmm_2024, зависи в коя част на града си за съжаление 🥺 За щастие, при мен въздухът е чист....за сега 🤗❤️ Няма Кроношпан, няма и завод 😁 Аз съм високо на баира до селото(Меден рудник), хаха. Все едно наистина съм на село. ☺️ Не им блазе на съгражданите в Славейков и Долно Езерово за съжаление 🥺

Пипи и ние смятаме така да действаме 🤗
Мислех си за гнездо, но разко ме отказаха, като най-добрият вариант е просто кошарата next to me да я местиш от стая в стая. Функцията под ъгъл е супер и няма нужда от допълнителен матрак. Обясниха ми, че след захранването ще спре и рефлукса.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 10:57 от Kactus

# 365
Lilyivanova това успях да намеря:

https://www.ikea.bg/products/gulliver-masa-za-povivane/20307037/
https://www.vivre.bg/p-6163324/masa-za-povivane-zelena-zhelyazo? … type=40&ch_id=994
https://www.ozone.bg/product/childhome-evolux-povivalnik-s-kolel … a-palen-komplekt/

mmm_2024 ще се радвам ако намериш, да пратиш, не се бях сетила за тази опция. Аз ще се разровя също все пак. Мерси Simple Smile

# 366
Живот и здраве, моята приятелка ще ми даде количка. Бутала съм нейните деца в нея и съм й свикнала Simple Smile Отделно ще съберем кошарки и т.н. пак от нея, тя ги пази за мен ♥️
Бебето ще е при нас в началото, така че стая ще се прави по-нататък. Като цяло не мисля да купувам нищо предварително.

Момичета само аз ли съм неуравновесена, та всеки път, като тръгна на преглед, всичко ми е свито? Sad

# 367
Joss Stone, при мен тази тревожност понамаля след като започнах да усещам ежедневно бебчето.
А и понякога ходя всяка седмица (най-много през 2) отделно ако нещо ме притесни веднага си пишешм във вайбър с АГ-то (той в момента ми е най-близкия приятел😅) виж ако ходих веднъж месечно със сигурност щеше да ина притеснение.

# 368
То и аз ходя със свито сърчице, но всяка вечер се успокоявам, когато го усетя 🩵 Иначе сега ми е най-дългият период без преглед 🤣 Цели 3 седмици.....вече мина една и остават още две 😶

# 369
И ние имаме обещана количка от приятели, която е с кош за кола. Ако не ми е удобна ще мислим дали ще купуваме друга.

За легло и аз си мислих за тези next to me, които са до 6м. Спалнята ни е малка като помещение и няма как да поберем голямо легло и да се минава. Но ще видим на живо и другите легла и ще мерим.

На едно от събитията бяха дали това, като списък с препоръки за основни неща за покупки:
Скрит текст:
Не знам дали ще се водим по него, но пак е някаква посока.

При мен гаденето пак продължава, а утре влизам в 18та седмица по календар …. Снощи бебока пак беше застанал в странна поза и корема ми имаше издутина. После се премести. Аз имам седмица до следващият преглед.

Кактусче, потвърдиха ли, че е момче?

# 370
Момичета, може да разбирате повече. Повишеното СУЕ може ли да е свързано с приема на Аспирин ?

# 371
Не мисля, но по-високо СУЕ е характерно за бременност

# 372
Днеска пусках изследвания, та ми излезна 58 при граница 25. Миналия месец нямаше проблем със Суе-то.

# 373
Пусни пак на друго място.
В четв пусках в бодимед - 52, в петък в Геника - 30 и нещо. Въобще не вярвам на лаборатории вече Sad

# 374
Ще пусна утре отново в друга лаборатория, мерси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт