Априлче 2025г./тема 3/

• 26 113
  • 753
  •   1
Отговори
# 750
Zaria, не мога да ти бъда полезна с мнение за изследванията, но мога да ти напомня, че кръвното налягане/пулса/КЗ са стойности които варират през целият ден.
Много често само при мисълта за мерене на кръвно то се вдига- така че пробвай да си максимално спокойна, колкото и да е трудно. 🥹

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 20:07 от Pipiilotaa

# 751
  • Смолян
Здравейте, момичета 🤗 Трябва да запиша час за трета ФМ(28-30г.с.), но не ни се пътува до София. Много се колебая за доктор Мануелян в Бургас, но не знам колко е компетентна в действителност, иначе има много добра апаратура и сертификат. Другият ни вариант е доктор Борис Стоилов в Пловдив, знам че той е сертифициран по фетална медицина. Някой има ли отзиви? Гледа ли всичко подробно, допуска ли се бащата, има ли къде да се паркира? Ще съм благодарна за отзиви и за двамата. 🤗
ПП много съм доволна от доктор Чучумишев, но да пътуваме 800км в един ден си натежава.
Аз направих вече две при Стоилов, предстои при трета и съм доволна, но от самото начало знам, че е как да кажа "обран" в изказа си. Обяснява какво вижда, описва всяко едно нещо на екрана. Отговори ми на всички въпроси, но ги бях говорила и с моето АГ, защото знам, че е дръпнат и не обичал глупави, каквото и да значи това въпроси.
Сега на втората ми отговори на въпроси за които няма нужната информация, защо точно при мен се случва.
Обясни ми, защо да продължа с определени добавки, които ми даде по време на първата.
Реших, че ще раждам при него, ако раждам в Пловдив и ще се следя регулярно след 28 седмица имоти него.
За шийката:
Не съм съгласна.
На ФМ Стоилов я измери 34.3 , напълно затворена, без фуния, но на магарето. Това беше на 20.12, в сряда АГ я измери легнала и пак спокойна и щастлива  44.4 и каза, че е убеден, че даже е и повече от това, но ще запише толкова.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 19:43 от rali_sm

# 752
Това казах Рали, че шийката се мери трудно и за това дават такива отклонения, защото е мускулна тъкан. Но със сигурност не се удължава. Simple Smile

# 753
Заповядайте в новата темичка 🤗❤️
https://www.bg-mamma.com/?topic=1714144.msg48954137#msg48954137

Общи условия

Активация на акаунт