Къде в София - тема 6

• 28 641
  • 485
  •   2
Отговори
# 480
  • Sofia
Здравейте, търся такъв глюкомер, но навсякъде ми дава, че е изчерпан Глюкомер Free Style Optium Neo. Някой знае ли аптека в която ги имат?

# 481
Здравейте, трябва ми малка зелена свещ, някой знае ли къде в София може да се намери?

# 482
Здравейте! Търся магазин за платове в София, по възможност в център или в близост до големите молове, тъй като не сме от града. Та, решила съм да си направя покривки, хангали и тишлайфери. Едноцветни. Бихте ли могли да съдействате с добре зареден магазин ?

# 483
  • софия
cacadu
Имат абсолютно всичко. На сайта са посочени адресите. На Ботевградско шосе е само домашен текстил, т.е. по-малко неща в сравнение с другите 2 места. Не съм разглеждала какво има качено като продукти, за да можете да се ориентираш дали има точно това, което си намислила.

# 484
  • Melmak
Здравейте, търся такъв глюкомер, но навсякъде ми дава, че е изчерпан Глюкомер Free Style Optium Neo. Някой знае ли аптека в която ги имат?
може би момичетата от темата за гестационен диабет ще ти дадат информация.

# 485
  • София
Изчерпан е явно навсякъде, тук го дава в две аптеки че го има, ама на самите сайтове липсва https://aptechko.bg/search/medicine?name=FreeStyle+Optium+Neo

Вижте друга марка, те всички вършат еднаква работа, аз мисля че accucheck ползвах или подобен.

Общи условия

Активация на акаунт