Отговори
# 15
Страхотна нова тема! Най се страхувам, че прегръдката е за сбогуване, студена и далечна е, в края на серията ми изглежда. Погледа на Ферит е много сериозен, а не щастлив. Затова не вярвам на написаното от Емрулах. Той каза същото и за 81 еп, а какво излезе - Ферит иска сватба с кака. Сега пак припява същото. Когато чуя много хубава серия, за мен означава, че няма СейФер, а нещо лошо (сватба с кака). Сценаристите този сезон мразят Сейран.

# 16
https://x.com/i/status/1854626988050337818

Тук от страх ли, от лоялност и целомъдрие към леля му ли избяга Ферит.
Друго си е на диванчето с къдравелката на годините на майка Гюлгюн.

# 17
Относно прегръдката - Ани, аз си мисля, че тази сцена е преди разговора между Ферит и Халис, който видяхме във фрага. Споменават, че сестрите ще се изправят една срещу друга. Поради тази причина си мисля, че прегръдката може да е след като Сейран е отказала на Суна и Абидин да им даде имението и в тази сцена тя го казва на Ферит. Малко преди да си тръгне.

# 18
Пак половината епизод ще ни занимават със Суна, Абидин и драмите на Суна да докопа имението.

# 19
Тази история с Аби имаше потенциал, но поне до момента не стига до мен. (Но си признавам, че освен СейФер много ми липсва и взаимодействието между Ферит и Абидин.) Искането на имението няма да коментирам... . Най-странното е, че и играта на Берил доста ми се губи този сезон.

# 20
Ми нормално,то такава наглост като на Суна няма никъде..
Тва е човек без собствено мнение,на където духа вятъра там е и тя..
Пак се върна към фабричните си настройки срещу Сейран ..
То се вижда,че не и пука за Сейран,видя се когато говореха по телефона.
Сигурно единствения път в който и е пукало за сестра и е било ,когато беше болна.
Каква завист, каква злоба,какво чудо..
Кофти роля са и дали..
Лошото е ,че в реалния живот също има точно такива ,които завиждат на братята си ,на сестрите си..
Суна със сигурност си мисли,че Сейран и е откраднала живота..
И то не и е за пари според мен даже,с Кая ги имаше.
Лично мое мнение,че на нея и е за прословутата фамилия Корхан..
Омъжи се за Кая,влезе в семейството и пак не стана Корхан и рязко и мина мерака..
Еее ,тцтц.

# 21
Страхотна нова тема! Най се страхувам, че прегръдката е за сбогуване, студена и далечна е, в края на серията ми изглежда. Погледа на Ферит е много сериозен, а не щастлив. Затова не вярвам на написаното от Емрулах. Той каза същото и за 81 еп, а какво излезе - Ферит иска сватба с кака. Сега пак припява същото. Когато чуя много хубава серия, за мен означава, че няма СейФер, а нещо лошо (сватба с кака). Сценаристите този сезон мразят Сейран.

Снимката изглежда точно като човек,който не иска тя да тръгва, но нямат друг избор.

# 22
Избор имат, колко му е Ферит да каже: Обичам те, не тръгвай! Но кака е по-важна, не по-обичана.

# 23
Благодаря за новата тема, Мистери! 🌹

# 24
Избор имат, колко му е Ферит да каже: Обичам те, не тръгвай! Но кака е по-важна, не по-обичана.
Може би ще и го каже,но не пред кака..
Ферит не е толкова смел.
Въпреки,че я прегръща пред нея,не знам..
Объркана съм,ще видим утре кво ще става..

# 25
Мистери както винаги си на поста.Благодаря!Момичета много ме дразни тази халка на пръста на Ферит,че чак искам да му отрежа пръста,както ми се искаше да отрежа пръста на Сейран,когато се подвизаваше с оня пръстен,дето напомняше на Ферит,че е Кантарджъ.Сега ми се иска да строша главата на Ферит ,че още ми се мотае с тая лелка,както ми се искаше да строша главата на Сейран,че ми се правеше на супер щастлива със Синан сякаш е ударила джакпота от тотото.Не знам кой какви травми е имал от детството и как трябва да ги “лекува“ ама мисля,че първо трябва да строша главите на сценаристите.Сериозно си бяха решили да ги разделят и всеки да си вървеше по пътя с кака и Синанчо и може би да ги съберат в края на сезона,но феновете рязко се оттеглиха,рейтинга падна до санитарния минимум и при наличието на нови конкурентни сериали,се започна скоростното писане и ходримейдани за спасяване от предсрочен финал.Така логиката отиде по дяволите.И тъй като сценаристите се отказаха от първоначалните си недомислици нямат идея какво ново да напишат и се започна „великото уродливо преписване„ от двата сезона.Няма логика в героите,върнаха ги не в първи клас,а в детската градина.Направо си ги вкараха две педи под земята както и сериала.Едва ли правят някакви такива анализи на образите каквито правят феновете.Днес Ферит е много влюбен в Сейран ама утре като не им е изгодно на сценаристите ще бяга след леля.Днес Сейран е много влюбена във Ферит ама утре ако им е изгодно на сценаристите може и да съжали за Синан.Така,че е излишно да спорим.Героите ще се държат така както им е изгодно на сценаристите и хич никакви травми от детството няма да важат.Между другото,Халис щял да каже на Сейран,че е подписала договор за сътрудничество и не може да си тръгне.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 00:48 от mimi 65

# 26
Имаме поздрави от Лондон от Мерт! 😎

Хайде лондончани, на работа! 😜

# 27
Благодаря за новата тема, Мистери! Heart
Благодаря за усилията, които полагаш, за да ни приютяваш. Като се има пред вид, че вече на фраг пишем тема, наистина ти се отворя много работа  покрай нас. Simple Smile
Още не съм отговорила на анкетата, дори не съм я отворила, така че не знам какви опции има. Знам обаче какво Сейран няма да направи (поне доколкото е запазен първоначалният образ). Няма да каже на Ферит, че го е потърсила след излекуването си, защото това ще означава, че трябва да му каже, че го е видяла как е продължил напред. А Сейран е орлица във връзката й с Ферит, т.е. тя го щади, покровителства, брани, пази и закриля. За мен е
малко вероятно да го накара да се почувства неудобно и конфузно ( не знам защо си мисля, че Ферит би се засрамил), още повече, че тя изпитва и вина към него към този момент.
Много бих искала този път сценаристите да ме опровергаят.

# 28
Добро утро!!
Петък,петък.....тази вечер сме заедно с нашите любими.   
Хубав ден на всички и до довечера, Сейферки:heart:

# 29
Добро утро.Благодаря за новата тема,Мистери Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт