Отговори
# 225
За мен това си беше признание:

Сейран:

Ако някой ти каже, че може да изтрие цялата болка, всички страдания, претърпяни в тази връзка, би ли го направил?

Ферит:

Никога!Всяка капка сълза и цялата болка си заслужават и ако трябва, ще ги преживея отново!

# 226
  • Яко в Матрицата...
Не успях да гледам цялата серия, но прегледах някои моменти. Да внеса уточнение за ялъто - Сейран приписа собсвеността на Суна/Аби, но правото на ползване е нейно. Те ще вземат наема, но няма да могат да изгонят Корханови, защото Сейран няма да позволи. Разговорът между Сейро и тейзето в ялъто беше мноого добър. Тейзето каза, че с всички сили ще защитава това, което е нейно, а Сейро: "Щом чувстваш нужда да защитаваш нещо, значи то не е твое" Joy И накрая Есме добре обработи Сейран, но имаше логика и Сейран ѝ го призна.

Да кажа и нещо за Пелин - добре ѝ се получиха някои сцени, особено накрая. Да не сме все негативни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Ето такива епизоди искам да гледам  !  Невероятни са ни гугутките !  А тази Айшен засили Синан чак  в Антеп да чака на пусия Сейран. Да видим само кога и за кого ще гръмне пушката.

# 228
  • София
Цитат
И накрая Есме добре обработи Сейран, но имаше логика и Сейран ѝ го призна.
Рени, какво ѝ каза?

# 229
  • Яко в Матрицата...
Цитат
И накрая Есме добре обработи Сейран, но имаше логика и Сейран ѝ го призна.
Рени, какво ѝ каза?
Че ще пита пред всички Ферит коя избира и че ако Феро избере тейзето, на Сейран няма да й остане гордост.

# 230
Не успях да гледам цялата серия, но прегледах някои моменти. Да внеса уточнение за ялъто - Сейран приписа собсвеността на Суна/Аби, но правото на ползване е нейно. Те ще вземат наема, но няма да могат да изгонят Корханови, защото Сейран няма да позволи. Разговорът между Сейро и тейзето в ялъто беше мноого добър. Тейзето каза, че с всички сили ще защитава това, което е нейно, а Сейро: "Щом чувстваш нужда да защитаваш нещо, значи то не е твое" Joy И накрая Есме добре обработи Сейран, но имаше логика и Сейран ѝ го призна.

Да кажа и нещо за Пелин - добре ѝ се получиха някои сцени, особено накрая. Да не сме все негативни Stuck Out Tongue Winking Eye
Рени, този разговор малко, ама малко ми прилича на разговора с Пело в парка, когато прочете съобщението
вместо Ферит и пристигна да се кара на Сейран.

# 231
  • Яко в Матрицата...
Катерина, същият е разговорът 🤣 И двете си го търсеха, получиха си го. Сейран няма да се остави на такива като тях.

# 232
Много бях скептично настроена за епизода,но евала . Страхотен беше. Дори наистина трябва да се гледа повторно, този път 80% беше СейФер... много ми хареса .

# 233
Есме,като истинска майка подбутна нещата и предизвика действия….Имаше хубави моменти в този епизод.Най-накрая настройките се завръщат.
Скрит текст:
Афра и Мерт играха прекрасно…
Дияр беше доста нелепа на моменти..Само дето не му дръпна ухото на Ферит.
Какво всъщност каза Есме на Сейран докато излизаха от къщата?

Аз гледам руската озвучиха и не мога да направя буквален превод,но като цяло я убеди,че ако тръгне Ферит ще е принуден да направи избор….без да й го казва буквално.

# 234
  • Яко в Матрицата...
Докато не видя Феро да сваля пръстена и да го връща на Дияр, няма да спра да го хокам. “Направи нещо, дядо!” Ти малък ли си? В прав текст ти се каза какво трябва да направиш, ама не…

Мелоди, не знам какво са превели рускините, но смисълът на разговора изобщо не е такъв.

# 235
Момичета, извинете, нямам ЛАЙКОВЕ и всичките коментари си заслужават адмирации.
Епизода си заслужава коментарите. Всички персонажи бяха изключителни.
Най добре изигра картите си мама Есме/за ужас на Диар/. Тя най добре виждаше страданията
на дъщеря си и и помогна по най добрия начин. Но това , за да стане знаеше и за чувствата на Ферит.
Тя отлична виждаше, как взаимно двамата страдат и направи невъзможното.
Майката е най добрят приятел.

Допълвам се и слагам думите от разговора, който е публикувала Сикорски, защото много ми харесват:

За мен това си беше признание:

Сейран:

Ако някой ти каже, че може да изтрие цялата болка, всички страдания, претърпяни в тази връзка, би ли го направил?

Ферит:

Никога!Всяка капка сълза и цялата болка си заслужават и ако трябва, ще ги преживея отново!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 00:28 от Катерина49

# 236

Мелоди, не знам какво са превели рускините, но смисълът на разговора изобщо не е такъв.

Много добре озвучава Сабина, другата не превежда всичко….Да,сега като го преведе това беше буквално,но като цяло Есме го изигра  с намек,че Ферит ще трябва да направи избор…..На Есме също не й се ходи в Антеб според мен.

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 00:40 от Melody19

# 237
  • Яко в Матрицата...
Аз друго видях, ама щом така ви се иска… нека Есме да е действала с мисъл за СейФер 🤷

# 238
Аз друго видях, ама щом така ви се иска… нека Есме да е действала с мисъл за СейФер 🤷

Нека,нека🧿

# 239
И аз споделям мнението на Рени. Есме го направи, за да отдалечи Сейран от Ферит и да не му стане втора жена, да не се опозорят. И това й каза, или да тръгва или да питат Ферит,  коя избира и да остане без капка гордост, след като избере Дияр. Няма нищо общо с мисъл за СейФер.

Общи условия

Активация на акаунт