Отговори
# 240
Рени, при прегръдката, вярно Есме гледаше Дияр и не беше особено щастлива.
Дали не очакваше конфронтация от нея и Сейран, отново да страда.

Много ми хареса намесата на Мемо. Обича сия "красивата Сейран".

# 241
Е,това си е ваше мнение…
Аз мисля обратно и го видях..
И Есме и Гюлгюн много добре знаят кой обича Сейран и коя Ферит🤷♀

# 242
  • Яко в Матрицата...
Няма да споря, който каквото иска да си превежда и да си мисли 🤣

# 243
Прекрасна Афра

# 244
  • Яко в Матрицата...
Добро утро 😊

Надявам се, че Сейран няма да остане, въпреки деде. Направи, каквото можа. Сега топката е в полето на Ферит.

# 245
Добро утро Kissing Heart
Няма и да остане Сейран. Това ми казаха очите й снощи, леката й въздишка на разочарование.
Както писа една мацка, прегръдката беше за събиране от страна на Ферит и прощална за Сейран.

# 246
Само не разбирам защо сравняват Сейран с Пельо. Първо Ферит и Дияр не са женени, второ в крайна сметка Ферит не обича Дияр. Разлика от земята до небето има в ситуациите.

# 247
Добро утро,момичета
Рени,съгласна..Flowers Hibiscus
Днес съм съгласна с всички Ваши мнения
Ще Ви черпя баничка с кафе

Благодаря Ви,че снощи бяхме заедно,момичета
Благодаря за всички коментари и мнения
Моите Сейфер се върнаха...
Не тези,които гледахме,ядосвахме и не харесвахме
Нашите,моите
Върнах се и аз  в сериала,както си бях  обещала
Искам Сейран да не с съгласи,докато Ферит не и каже,че я обича и я иска обратно в живота си
Да потвърди с думи действията си
Искам Сейран да разбере,че трябва да се доверява на Ферит,а не на всички останали
Искам и тя да каже на глас ,че го обича
Няма да стане лесно,това е ясно
Но,,,ще стане
За серията снощи-
Радвам се,че излязох права,че Ферит е чакал Сейран и е разбрал,че няма надежда,както той сам каза,когато тя е заминала със Синан
Това дава право на този мъж да е сърдит,обиден,засегнат и още и още,въпреки любовта му
Толкова се кефя на тази Сейран
Ето,това момиче исках да гледам и точно затова призовавах във всичките сезони до сега
Ще трябва да се пребори Сейран с вроденото чувство на отговорност на Ферит
Това е предизвикателството пред нея
А за него предстои дълъг път на освобождаване от яда и обидата,в името на любовта
Хареса ми Гюлгюн,Есме,Халис,Мемо...всички на тяхна страна,макар и всеки по собствен начин да даде своя съвет
Хубаво е,че имат съветници
Всеки от нас се допитва до някого,на когото вярва в трудните си момент
Изненадана съм от  от Кязъм,толкова подчиняващ си на Есме,та чак е нереално
За Диар,каквото  и да кажа,ще е малко
Вярно,че е влюбена жена,вярно,че Ферит не и дава категоричен отговор,но толкова да е заблудена и да иска да вярва в нещо,което не съществува,че чак е гротескно
Сега,както казах пред няколко страници-театърът свърши-време е за финалната сцена в техните отношения
Може да отнеме 3-4 епизода,може да се случи нещо в тези серии,но началото на края е поставено
А Синан да се взимат с Айше
Много си допадат
Само гледащите трите сезона като нас може да повишат рейтингите
И се надявам да е така
Афра и Мерт го заслужават,както и целият актьорски състав

# 248
Теро, няма база за сравнение. Много ми е интересно как ще го извъртят сега. Очевидно е, че няма да заминат за Антеп, но докато този пръстен е на ръката на Ферит, не очаквам Сейран да продължи борбата си. Не очаквам и кака ви да се откаже. Ферит върна ли си настройките, или ще продължава да снове на двата стана?
Нямам търпение за трейлъра. Дано днес от сетовете разберем какво се случва.

# 249
  • Яко в Матрицата...
Как да не обича Дияр, я как й се подмазва, само да не го остави, че после с какво ще се оправдава, че  не може да реши иска или не иска Сейран 🤣 Хем разбирам, че Ферит има право да е бесен, хем ме е яд на него, че пак е в положението да избира между две жени.

# 250
  • София
И аз мисля, че Ферит много добре знае какво иска вече. Но Сейран ще си тръгне и нещо друго ще я спре според мен. Кака сега ще направи последна атака, тя вече няма много възможности.
Пакил не е в Турция, та няма да снима поне два дни със сигурност. Да видим Афра и Мерт. Колекцията трябва да излезе скоро, аз това чакам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 251
  • Пловдив
Добро утро,  дами:blush:
Много, ама много ми хареса епизода снощи, затова ще се гледа поне още веднъж с превод.
Отново ни показаха брилянтна игра Афра и Мерт.
Много интелигентен ход направи Сейран с ялъто, чак аз се изкефик.
Аз също към на мнение, че Сейран няма да остане в ялъто, поне за мен погледа и ми показваше това.
А, и тази халка на Ферит ми боде очите и ще му повярвам чак когато я свали.

# 252
Добро утро, дами! 🌞🍀🌷
Аз още не съм слязла от черешата!🥳🥳🥳
Снощи избелиха реалността с разговора на Сейфер в хана!
Много искам още в градината, Ферит да сложи точката/удивителната на изречението, което написа Сейран! ❤️❤️❤️
Като си събера мислите ще пиша пак!
Изгледах епизода втори път, сега чакам субтитри!😁🫣🙃
Уникални Мерт и Афра! ❤️❤️🧿🧿

# 253
# 254
Добро утро.И на мен снощния епизод ми хареса(задължително ще се гледа пак),определено е най-добрия засега.Но пак според мен има няколо недомислици.Ферит уж е чакал Сейран да се оправи и така излиза,че сцената от фитнеса и запознанството с  Дияр е била докато жена му се лекува в болницата.Там той се появява с една девойка,флиртува с Дияр….някак никак не е поведение на мъж,чиято любов се бори за живота си.Не ми хареса и че пак деде трябваше да му свърши работата.Странна ми е и ситуацията с косата на Сейран.Накак си май още се надявам за кома.

Общи условия

Активация на акаунт