Отговори
# 255
От Благодарност се държи добре Ферит към Фалшиво разбиращата Дияр.  Сейран я постави на мястото й , когато й каза ,че  стерилизирането на стаята, ще почака. Много добре се издаде на Сейран, че ще Защити любовната територия, ако се преминат границите. Сейран направи добър ход с тръгването си, и без това разбра от нея ,че за Ферит е мистерия . В следващият епизод очаквам мръсните игрички на Синан и Дияр, което още повече ще сплоти нашите любимци.

# 256
Пак да сложа тези две тигрици Heart Eyes

Аз пак да кажа, че не искам Дияр да се оказва замесена със Синан. Нека покаже добре скритата си същност, това ми е достатъчно. Ужасна е просто Scream Направила е Ферит напълно безволев и послушен. Чак ми става жал за него, когато ги изправят един срещу друг. Искам Ферит да я "види".

# 257
Пак да сложа тези две тигрици Heart Eyes

Аз пак да кажа, че не искам Дияр да се оказва замесена със Синан. Нека покаже добре скритата си същност, това ми е достатъчно. Ужасна е просто Scream Направила е Ферит напълно безволев и послушен. Чак ми става жал за него, когато ги изправят един срещу друг. Искам Ферит да я "види".
Еве +1 от мен относно Дияр! Като гледах епизода, не мисля, че има общо със Синан! 🤷‍♀️ Но започна да се пропуква.. Започна да излиза наяве същността й...Сейран я видя. Трябва и Ферит да види и разбере каква е всъщност тя!

# 258
А какъв поглед само извади Сейран на масата срещу Ферит! Направо го закова! Досега очите й всякакви състояния са предавали, но такова нещо видях за първи път. Няма тайни за Афра в играта с очи. А кака започна все повече да се изнервя.

И аплодисменти за преводите на Сабина. Не само защото е на изключително ниво в синхронния превод, а защото явно се стреми да го прави още по-добре. Репликите във финалната сцена на предходния епизод я беше превела като  - Ще станеш ли отново моя Сейран, както преди? И отговорът - Ще стана, Ферит! Сега при повторението на тази сцена в началото на снощния епизод се коригира и го преведе като - Ще бъдеш ли отново с мен Сейран, както преди? И отговорът - Ще бъда, Ферит! Нюанси, ще каже някой, но те имат значение и говорят много за качеството на превода и на преводачката. Браво на нея!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 09:19 от Милна

# 259
Добро утро, мацки!🫶
Рейтингът! 🥲

# 260
Рейтингът е ясен
Пакил не се харесва Ролята и също Нерешителен Ферит И постоянното показване на пръстена Еми няма как да стане
Язък само за хубавите Афра и Мерт Раздадоха се на макс

# 261
Рейтингът е ясен
Пакил не се харесва Ролята и също Нерешителен Ферит И постоянното показване на пръстена Еми няма как да стане
Язък само за хубавите Афра и Мерт Раздадоха се на макс

+1 Hands Plus1
Докато показват такъв нерешителен Ферит, докато си седи с пръстена, докато показват Сейран "разделяща двама влюбени", докато мушкат кака във всяка сцена, това ще виждат в събота сабах.

# 262
  • София
Не е паднал много, но хем нямаше повторения, хем във фраговете и озета не спряха да навират кака и изборът между две жени. Ако не беше краят на втория фраг щеше да е по-зле.
И аз вече не искам Дияр да играе със Синан. Не беше ли целта да върнат темата за Султан? Какво чакат още?
А навирането на този пръстен определено е най-големият проблем.

# 263
Хареса ми епизода, но вече трябва да разкарат Дияр.

# 264
Мистери, да са мислили преди това, а не след.
Иначе епизода не заслужава такъв рейтинг, много си беше хубав Heart

# 265
Добро утро Flowers Hibiscus Аз очаквах дори по лош рейтинг.Дияр е постоянно около Ферит,влиза,излиза в ялъто,когато си реши,като собственичка.Пръстена на Ферит,боде очите на хората.Другото което е,не приключилото положение с Синан.За бога,едва ли туркините им харесва,омъжена жена да се моли за любов от бившия и мъж.Не приключат ли с Дияр и Синан в 83 епизод,каквото и да правят после,хората няма да се върнат.

# 266
Грешно започна този сезон Не се предава ясно , не се обяснява Хората не са психоаналитици Гледат направо  Неадекватни / непознати са всички герои

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 09:46 от KrasiAnna

# 267
От Ураз Blush

Първият трейлър беше много важен, защото краят на епизода (81) беше много интригуващ за всички, но какво направи Емрулах с трейлъра на „аз обичам кака“? Той трябва да смени ментора си или да получава помощ от някого, когато е зациклил някъде 🤷‍♀️

# 268
Да дадат още 1 път как Ферит обича кака си и рейтингът не може и телепортацията на Халис в двора да го спаси Grinning

# 269
В сезон 2 бутаха рибата до последно и съсипаха всичко....Дано сега разберат знаците, които им дава фандома! Просто никой не иска каката във всяка втора сцена!🤢🤦‍♀️😡 Мисля, че ще следват и пишат каквото вече са решили...Дано в 83 видим края на каката....

Общи условия

Активация на акаунт