Отговори
# 270
Добро утро, момичета.

Надявам се да е лъжа слухът, че Пелин е подписала договор за 14 епизода, защото това е ужасно много. Ако Шнура е направил такава простотия да й плаща неустойка и да я махат вече.

# 271
# 272
Дияр беше много нелогичен герой като цяло….Обяснявам си,че явно идеята е била,че Ферит е бил толкова слаб и съсипан,че само по-голяма и обиграна жена е можела да го спаси от състоянието му.Парадокса е,че сега не иска да види очевидните предпочитания на Ферит..Уж е спасител,но и манипулатор…Абсолютен егоист!Сега се опитва да обяснява ситуацията и на Сейран,като си мисли,че победата ще й е лесна,като при Ферит,но не познава Сейран….Очаква я не само челен удар с вродената сила и интелигентност на Сейран,но и с абсолютната дълбока любов на двамата млади..
Този епизод най-накрая сценаристите показаха добър замисъл..

# 273
  • Яко в Матрицата...
Милна ще ме убиеш Joy

Рейтингът е заслужен и много добър, предвид антирекламата тази седмица. Ако това не събуди продуцентите, нищо няма да го направи. Ще си дундуркат Пелин и Дияр, докогато са го планирали, а пък фантомът има избор да гледа или не.

Мелоди +1
Дияр не познава не само Сейран, но и Ферит.

# 274
Мастилото ❤️...

# 275
По-принцип тези лелички влюбени в млади момчета са изпечени манипулаторки! Грижат се за момчетата като майки, спят с тях като любовници и направо им объркват мозъците! Момчетата стават зависими от тях в един момент!
Така е и с нашата лелка и Феро! 🙃

# 276
Гледах епизода. Ще го направя още веднъж с буквички, че дори и на руски не го намерих със субтитри ( поне в този сайт, който е достъпен и за чужбина) и чак тогава ще направя резюме (дълго). Сега набързо само да отбележа, че не видях нищо по- различно от останалите епизоди, излъчени до момента. Това определено не е преломната серия, нито пък е моята серия. Радвам се за вас, че сте я разчели като знакова, но... И този рейтинг им е висок! Така бях яхнала метлата, докато гледах, че им пожелах рейтинг 2. Съжалявям само, че заради глупавия сценарий, изпълнен с разминавания и дупки, играта на Афра и Мерт също търпи наказание. Докато в серията имаме главен герой, който три пъти казва обичам за друга героиня пред главната, то за мен нещата са си катастрофа. Докато поддържащата женска роля задушава главната такава, очакванията за рейтинг трябва доста да се занижат. И не само е доминираща, но е представена и в много по- благоприятна светлина. Щом драгият зрител припознава Сейран като Пелин, това означава, че сценаристите не са си свършили работата. И следващия път сценаристчето Самед, или Самир, или както там се казва,  да не се сърди на въпросите на хората, а да се замисли защо му ги задават тези въпроси. Щом си толкова некадърен, че изграденият от теб образ обърква хората, чете се двояко, значи не ставаш за тази работа.
Есме ми е героят на серията. Така се прави, майко Есме! Може с години да е била жертва и да я оставяла и децата си да се превърнат в такива, но поне сега показа здрав гръбначен стълб и направи най- доброто за детето си. Може детето да е пораснало, да правиш неща против волята му,  но когато майчиният ти инстинкт ти казва спаси го, грабваш го и го спасяваш, дори от него самото. В тази серия Сейран имаше огромна нужда да й се напомни коя е. От самото начало не харесвам как развиват този образ, но в този епизод стигнаха дъното. Да й вкараш думи като "да ме беше оставил да умра" (цитирам по памет), беше моят лимит. Да, знаем, че тя не обича себе си, казвано ни е и показвано многократно (затова винаги ми е било странно как някои хора я определят като егоист), но да й причинят подобен срив, ми... висок им е рейтингът!

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 12:17 от Fi79

# 277
Добро утро!☕️ Изгледах епизода с превод. Ами хубав епизод, но много тъжен. Ферит не може да каже:Обичам те, на Сейран!
Колко да е трудно, ако я обича. Очаквам и искам Сейран да си тръгне за Антеп. Халис в качеството на какъв ще я спре точно? А Ферит да му иска помощ за всичко... и бебе като тръгне да прави, пак помощ ли ще иска? Безпомощен Ферит....
Връщам се да ви чета.

# 278
Добро утро!☕️ Изгледах епизода с превод. Ами хубав епизод, но много тъжен. Ферит не може да каже:Обичам те, на Сейран!
Колко да е трудно, ако я обича. Очаквам и искам Сейран да си тръгне за Антеп. Халис в качеството на какъв ще я спре точно?А Ферит да му иска помощ за всичко... и бебе като тръгне да прави, пак помощ ли ще иска? Безпомощен Ферит....
Връщам се да ви чета.
Това е въпрос за милиони и абсолютно същият ехтеше и в моята глава. Халис е дядо на Ферит, но на Сейран какъв е? В правото си на какъв я спира? Да угоди на поредния каприз на внука си? Хайде, няма нужда!
Нинка, и аз искам да си тръгне. Тя и да остане, нищо няма да се промени. След прегръдката, падишахът наш ще изтича при Дияр и със сълза в едното око ще й каже колко я обича, а Сейран е миналото му, за което обаче го е грижа.
Повръща ми се от Ферит!

# 279
А къде остана племеницата на Ифакат?

# 280
Добро утро,момичета!
Погледа на Сейран в последната сцена е индикация,че или ще си тръгне или ,ако по някаква причина остане,няма да заприпка около Ферит.Тя има нужда от категоричен отговор даден лично от Феро.Може и да разчете тази прегръдка,състояла се пред очите на всички,особено на Дияр,като знак за пробив,причина да продължи да се бори.За нашия какво да кажа?Хем ме е яд на него,хем го жаля.Поне разбра причината за отхвърлянето му ,явно това му е тежало най-много.Един сринат човек е много лесен за манипулация.Ферит е все още разбит,Дияр му дава измамно чувство на баланс и спокойствие, а това пристрастява.Предполагам ще възникнат ситуации,в които той ще прозре ,че е манипулиран и Дияр не е това,което си мисли,че е.И ще е по силно отколкото гя да се окаже свързана със Синан.Сблъсъкът на Сейран и Дияр не е свършил.
Ифакат-великолепна.
Есме,радвам се,че я видях да действа с твърда ръка.
Сейран-каквото и да кажа ще е малко.Огън е,но това,което аз видях в този епизод и остана малко скрито на фона на драмите е това,че тя се е превърнала в авторитет в очите на Корхан
Интересно взе да става,ама тоя пръстен да го махнат от екрана възможно най-бързо.Нека гледаме бавното и красиво възраждане от пепелта.

# 281
Колко да е трудно, ако я обича. Очаквам и искам Сейран да си тръгне за Антеп. Халис в качеството на какъв ще я спре точно?А Ферит да му иска помощ за всичко... и бебе като тръгне да прави, пак помощ ли ще иска? Безпомощен Ферит....
Връщам се да ви чета.
Това е въпрос за милиони и абсолютно същият ехтеше и в моята глава. Халис е дядо на Ферит, но на Сейран какъв е? В правото си на какъв я спира? Да угоди на поредния каприз на внука си? Хайде, няма нужда!
Нинка, и аз искам да си тръгне. Тя и да остане, нищо няма да се промени. След прегръдката, падишахът наш ще изтича при Дияр и със сълза в едното око ще й каже колко я обича, а Сейран е миналото му, за което обаче го е грижа.
Повръща ми се от Ферит!
Фи, благодаря! +1, свършиха ми лайковете...

# 282
Аа,Нинка….Да не се връща в Антеп…Какво да прави там?…Няма нужда да бяга от нищо…Защо да го прави?Сйран вече е на друго ниво…Има си договор…Млада и силна…Нека се отдаде на работата си…Който трябва ще я намери…

# 283
Мелоди, мисля че Сейран предприе друга тактика, малка манипулация. Ще си тръгне, за да се осъзнае Ферит, да я чака, иска, ще я търси, и няма да излезе от главата му. Силна Сейран.

# 284
Здравейте,
81ви епизод беше осъзнаването на Сейран,82ри е осъзнаването на Ферит, дано 83ти е осъзнаването на Сейфер. Simple Smile
Надявам се да ми простите, но за мен 81ви беше по-добре направен Simple Smile
Имаше дупчици в този епизод, особено с фитнес сцената и реално, кога Ферит е започнал да излиза с жени, това малко ми се разми на мен.
Страхотни Афра и Мерт имахме през целия епизод! Успяха да предадат всички, което изпитваха героите им.
За мен погледа на Сейран в края, беше решението и да си тръгне, аз съм за това. Как му гледаше пръстена само, когато той си подаде ръката, това и помогна да вземе решението си. Този пръстен беше главният герой в тази сцена. Ферит може да я е прегърнал и да си мисли, че я е спрял, както и тя си мислеше в края на 81ви, но истината е другаде (или поне аз така видях нещата).
Ферит трябва да направи, каже и покаже много повече, за да е задържи в тази къща и да започне с премахването на пръстена, моля! След цял епизод обяснения как няма да изостави Дияр и колко е обичал, едно "няма да те пусна", няма да спре това силно момиче, решението е взето. Ето тава много ми хареса, колкото и да обичам СейФер.
За първи път и двете майки Гюлгюн и Есме, бяха майки в истинския смисъл. Всяка правещя най-доброто за детето си и поставяйки го на първо място. Гюлгюн е обявявам за свекърва мечта, така винаги да подкрепя любовта на сина си! Есме показа, каква е голямата разлика м/у нея и Зерин и то много  отчетливо, страхотна беше!
В общи линии Шанли и Корхан искат младите да се съберат, всеки по своему направи това да се случи, най-накрая след толкова време. Simple Smile
Аби даже не искам да го анализирам, нямам думи.
Айшен миличка, колко злоба успя да събереш за този период от време, мъчно ми е за нея. Поне да катализира тази злоба в правилна посока, а тя ще се съюзява с човек правил опит за убийство...горката Шефика, как ли ще реагира като разбере, няма да и се вярва. Да се пази и от гнева на Ферит, това ще е по-страшното.
За рейтинга, трудно се връщат зрители и те го знаят, но вървят в правилната посока или поне според мен. Тези сценаристи направиха вече пробив с последните, няколко епизода, ще върнат публиката, но няма да стане изведнъж, ще трябва време. Дано продуцентите успеят да дадат това време 🙂
P.S.
Фи ще ми е интересно да прочета подробния ти разбор на серията, аз като един привърженик на Сейран, чета анализите ти с голям интерес. Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 ное 2024, 11:39 от K_I_V_

Общи условия

Активация на акаунт