Отговори
# 585
# 586
И сега какво?Да не вземе кака да реши да се мести в ялъто да живее,Да държи на къс каиш нашия.Ако решат да го направят ми се иска Синан да се докопа до Сейран докато Феро гушка кака си на долния етаж.Да го видя тогава как ще си прости.Сори ,ама съм много гневна на тая и на Феро.Да решава окончателно,че взе да дотежава това протакване.

# 587
Нашата красива! 🤍

# 588
И сега какво?Да не вземе кака да реши да се мести в ялъто да живее,Да държи на къс каиш нашия.Ако решат да го направят ми се иска Синан да се докопа до Сейран докато Феро гушка кака си на долния етаж.Да го видя тогава как ще си прости.Сори ,ама съм много гневна на тая и на Феро.Да решава окончателно,че взе да дотежава това протакване.

Да се надяваме не, дядо и нали каза че няма да я даде докато Сейран е там, така че не мисля че дядо и ще позволи тя да остане там, докато Сейран също е там

# 589
На Гюл клипчето е супер! С високо качество! ✌🏻

https://x.com/gull_401/status/1856302412199235938?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 590
Все пак нещо е накарало Сейран да остане. Под давление на  майка си тя беше склонила да играе ва банк. Едва ли е само клауза в договора, забраняваща й да рисува онлайн от Антеп. Кой знае дали Ферит нещо не й е казал все пак, докато я прегръщаше обгръщащо или обратното накрая. А нали сцените не се заснемат последователно, тоест може да а продължение на финалната сцена, защото едва ли каката се е изпарила с 200, докато Ферит прегръщаше Сейран.

# 591
Това сега ли се случва? 👀👀👀

# 592
Това сега ли се случва? 👀👀👀

Вардят кака да не влезе.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 593
Сега  се случвало! Ще счупят естакадата и ние като отидем от къде ще гледаме? 😂😂😂

# 594
Направо вътре в конака влизаме, Белл пахахахах,ей това са феновеее.

# 595
Милна, сефте чувам за клаузата, забраняваща й да рисува онлайн от Антеп JoyJoyJoy

Много топла снимчица, обожавам Афито бе Heart Eyes

# 596
Емрулах пак мълчи ,като г.з.
Може поне да се компенсира за вчера,като публикува емотоконки нещо,да каже ще има ли,няма ли..

# 597
# 598
❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄🧄🧄
Ще ги изям, бееее... Пиленцата ми те 🥰🥰🥰

# 599

Общи условия

Активация на акаунт