Отговори
# 645
К_I_V, и аз си мислех същото, но много готино ми се видя и реших, че надали ще са толкова щедри сценаристите, те не обичат щастлива Сейран.

# 646
  • София
Леле, клиповете на АфРам не са за всеки, дано не ги гледат злобарите

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

И червени конци против уроки бих добавила

# 647
Заслужават почивка и пътуване и двамата, за прекрасни спомени и най-вече щастливи времена.
Но този път много моля само двама да ги изпратят някъде, стига вече са вземали цялата рода с тях! Wink

# 648
Продължават да излизат клипчета 🥰🥰🧿🧿🧿...Мерт и втори шамар отнесе...Бий ме, обичам те...🤣🤣🤣 Влязох да почета тук, да се успокоя, че не съм само аз луда, че се радвам така на любовта на тия деца 🧿🧿❤️❤️🧄🧄...Толкова са чисти, непринудени и влюбени нашите Афрамчета ❤️❤️❤️
40 пъти Машаллах 🧿🧿🧿🧿
П. П. Мистери😁 брой го за червен конец🧣🧣🧣🧣🧣

# 649
Bell,това с изяждането на пръстена ме разсмя до сълзи:laughing:
Завършва емотиконите пак с фойерверки наш Емруллах
Този път му вярвам.

# 650
В Х писаха че феновете видели Дияр да плаче. Може и да е върнал пръстена Ферото.

Това е единствения шанс да се разделят, защото кака достойнство няма и няма да си тръгне доброволно.

# 651
Вал, друго щях да напиша, ама не става тук ! 😂

# 652
Да,да,Bell,сещам се какво имаш предвид:satisfied:
А,дано......

# 653
След прегръдката Дияр се качва в стаята да беснее и сваля картината и вижда Сейро и полудява още повече и  връща пръстена.
Край.

# 654
След прегръдката Дияр се качва в стаята да беснее и сваля картината и вижда Сейро и полудява още повече и  връща пръстена.
Край.

Е, това искам да стане. Диар да побеснее и да се убеди, че тя е била само за забавление.
А, пръстена може да и остане за спомен.

# 655
Милна,пак си ни донесла собствено творчество сабах,сабах
Страхотно,давай,много е яко

# 656
# 657
Феро ще получи шамар, Сейран ще си види портрета и тейзето ще изяде годежния пръстен!
Само това искам. А АфРам ми стоплиха душата. ❤️‍🔥🤍🌹🐑🧿

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 18:54 от Iv32

# 658
Леле, леле, леле... Добре, че са Афрам, защото ако чакаме СейФер, ще се пенсионираме. Признала съм ги тези фенове! Могат да дават уроци на де що има тайни агенти по света. От тях могат да се учат и ЦРУ, и Мосад, и МИ6. Катерят се, падат, стават, летят, на един крак стоят, без крак могат... Впечатлена съм!
Милна, започвам да се пристрастявам към бързата ти поезия. Аз съм от тези, дето мислят, че тя има място в литературата. Спокойно можеш да станеш част от "поетическата революция" и да върнеш хиляди (бях решила да пиша милиони, но малко скромност няма да ни е излишна Wink ) към четенето на поезия. Ако решиш да събереш всичко в едно томче, озаглавено "Рибарчето в нас"(примерно), свиркай. Познавам точните хора. Simple Smile
Сикорски, вземи ме с теб! Искам да бъда шпионин!
Любима моя Катя, удоволствие е да те чете човек. За теб няма късно. Ти винаги си актуална.Ако сега решиш да се върнеш на първи епизод, пак ще те прочета с удоволствие. И този твой баланс... е, как да не ти завиди човек?! Напомняш ми на Швейцария в едни бурни времена. Wink Прекрасна прегръдка, наистина, но какво идва след нея е въпросът на деня? Имахме и един прекрасен въпрос, последван от един още по- прекрасен отговор, в една много прекрасна интимна и задушевна атмосфера, ама... После наш Феро се направи на ни лук ял, ни лук мирисал. Даже изискваше същото и от Сейран, ама тя е пич, та не му се получи груповата амнезия. Въобще много е плашещо рачешкото му поведение (пак се връщам към любимото ми животинско царство, когато говоря за Ферит) с една крачка напред, после две назад. Не знам, не знам... Понеже този сезон съм си затрила някъде розовите очила, аз няма да се изненадам, ако след тази прегръдка, изприпка пак при кака и започне да я убеждава, че прегръдката не е това, което всички видяха. Разбира се, сега искам да гледам преди всичко как Сейран ще отиграе топката, защото тя пак е в нейното поле.
Дано да имаме фраг!

# 659
https://x.com/i/status/1855002369312145862
И какъв беше точно този жест над каката? Тя ли ще я отпрати или Сейран с нейна помощ.

Общи условия

Активация на акаунт