Отговори
# 690
Афито! 👑

# 691
А дали Сейран първа не е открила портрета си и да е викнала кака"Нали искаше да предекорираш,заповядай", и да я остави да открие и тя ,което Ферит крие от нея.Няма да се отървем лесно от Дияр,Ферит не се решава и това е.

# 692
А дали Сейран първа не е открила портрета си и да е викнала кака"Нали искаше да предекорираш,заповядай", и да я остави да открие и тя ,което Ферит крие от нея.Няма да се отървем лесно от Дияр,Ферит не се решава и това е.

Защо не изчакаме епизода и тогава да се ядосваме, сега преди епизода или преди втория фраг няма смисъл само да се нервираме

# 693
  • Яко в Матрицата...

— Преди всичко ще бъдеш смел, Ферит. Като мен. Ти се храниш от любовта на хората, които те ценят. Но понякога най-доброто, което можеш да направиш за тях, е да приемеш това, че те не обичат.
— Не се създава нещо ново, без да се разруши старото, Сейран. Заради собственото си щастие, наруши малко нашето спокойствие.
— Докато този пръстен е на пръста ти, ти не съществуваш за мен.
— Ако беше до Ферит, Сейран и дума нямаше да може да ти каже. Имам нещо наум…
— Не можеш да гледаш така две жени едновременно.
— Никога не съм гледал друга така, както теб, Сейран.
— Дияр, не искам да те уморявам…
— Дойде тук, за да ми кажеш, че се разделяме ли?
— Животът е много дълго приключение. Този дълъг път се изминава само с правилния човек, с жената, в която си влюбен.

# 694
Мацки, нямате настигане Heart Eyes. Фрага ми хареса.
Мисля, че каката е със същите дрехи от края на предния епизод.

Защо не изчакаме епизода и тогава да се ядосваме, сега преди епизода или преди втория фраг няма смисъл само да се нервираме

# 695
Рениии🌹🤍 за превода. Харесва ми фрага,но за мен кака не аут още. Има още да си тъпче гордостта

# 696
Ферит зяпа след кака, сякаш всеки момент ще й извика, че грешно го е разбрала Head Band
Браво на моето Сейранче Heart Eyes Да мисли Феро, топката в него Sunglasses

Рени, благодаря за превода!

П.С. Фрага не ми хареса. Пак много кака ви, пак ще я пъхат във всяка сцена на Сейфер, че и повече, като гледам Head Band

# 697
Reni, благодаря и аз за превода!🌹 Вървим в правилната посока, макар да си мислих, че ще е по-бързо. Искам да видя какво ще ни покажат във втория фраг.

# 698
Благодаря и аз за превода, Рени!
Феро защо тогава пробва да спира Сейран, че и да я прегръща пред всички. Не мога да го разбера. Ок, обича Сейран, ама не я иска/засега/, по обясними причини, тогава защо я спира. Да я пуска и да се взема с кака си. Изнервих се.

# 699
# 700
Само аз може би няма да се присъединя, към мнението че фрага е хубав. Съжалявам но хайде да приключи тази драма м/у две жени.
Каза на деде живота ми излиза през вратата направи нещо, а още се почудваме и помайваме, дали да се жени. Сори но ми излиза пара от ушите, като на емотикона.😃
Не го ли взе вече това решение Феро, ако имаш нужда от помощ тук един куп жени, ще те упътим в правилната посока 😜
Свалянето на картината е ТОП, ще гледам с интерес вълната от събития, които ще се породят от това Wink
Рени, голяма благодарност за превода Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 22:35 от K_I_V_

# 701
Рени,благодаря за превода!!
Албена,благодаря за фрага.

Ама тая как много тиха,бе
Да беше викнала малко

# 702
Ферит зяпа след кака, сякаш всеки момент ще й извика, че грешно го е разбрала Head Band
Браво на моето Сейранче Heart Eyes Да мисли Феро, топката в него Sunglasses

Рени, благодаря за превода!

П.С. Фрага не ми хареса. Пак много кака ви, пак ще я пъхат във всяка сцена на Сейфер, че и повече, като гледам Head Band
Подкрепям те, Еве...Сцената с каката хич няма да е за раздяла 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤕🤕🤕 И каката няма да види портрет.. Не и в тази сцена
Искам 2 фраг...
Рени❤️ за превода

# 703
И аз така мисля, Диче. Кака няма да види картината, но то е все тая вече. Жената ще се прави на умряла лисица, белли. На калъп да ги хване, ще отрича Grinning

# 704
Reni,благодаря. Heart
И на мен фрага не ми хареса.Може би искат да представят твърдо осъзнато решение на Ферит,което явно ще отнеме време,ама ни дойде до гуша.Кака сама каза,че не иска да се превръща в жена каквато не е,но явно точно това ще направи.Интересно какъв съвет и даде баба и и дали няма подозренията ми ,че ще се премести при него да се окажат верни.Ферит ,ако я остави ще изпитва терзания,може би съжаление и няма да може със свободен ум и сърце да се втурне към Сейран.Затова трябва са се случат събития,които да му покажат скритата страна на Дияр.А ,за да стане това,тя трябва да е около него.
Харесва ми начина,по който Сейран се заявява и границите,които поставя.

Общи условия

Активация на акаунт