Отговори
# 720
Заради рогцата 😂😂😂 най-вероятно! 🤘
Това хубаво животно защо, BELL, го осквернявате с кака. По-добре ще стоят жаба, маймуна, змия

# 721
Ферит  е силно привлечен от Сейран.Тя повиши Енергията си, започна да иска и да изисква , показва характер, бори се за него, показва Зрялост. Така че,  ще направи правилните крачки за любовта , дори ще пожертва спокойната Дияр, която пък веднага отстъпи.....отива да мисли стратегия, вероятно ще се върже със Синан, за общо сладко отмъщение.

# 722
На първо гледане най ми харесаха Сейран и деде. Защо Ферит се влюби в нея, защото тя му поставяше граници и защитаваше позицията си, може да е крайно, но тук няма средно положение- или/или, това е.
А Пелин нима се отказа от Ферит, що "мръсотии" направи, че каката ли няма да стъпче гордостта си и да действа.
Жалко, че Ферит се лута още, няма да стане от раз при него. В следващия епизод (не в този) очаквам непълно включване от падишаха.

# 723
Фенове на Афито организират дарителска кампания по случай рождения ѝ ден!

# 724
BELL, ама малки и нежни ми изглеждат тез рогца или това е за заблуда, а са яката наострени. Като гледам как нищо не може да я откаже от Ферит (като рибата Пелин), май са като ками, ще прободе нашето момче смъртоностно, но дано да не е в сърцето. Какво ли ще сътвори като отмъщение?

# 725
А на мен ми хареса това:
— Дияр, не искам да те уморявам… Smiley
То е в отговор на нейното: "Уморих се да те гоня, Ферит... Или аз ще се уморя да те гоня, или ти ще се умориш да бягаш."
Май проблемът на Дияр не е вече Ферит, а Сейран. Чисто по женски.
Май вече Дияр разбра, че безоблачното и весело време в смях и закачки свърши.
Той Ферит, в предишните епизоди и каза, че тя не познава стария Ферит. Струва ми се,
че не той ще се умори да бяга, а тя ще се умори да го гони и то доста неуспешно.
Гоненето няма да бъде по случайни флиртове, а по нещо голямо и незабравено във времето,
любовта на живота му, Сейран. Тук няма да има никакъв успех, защото ИГРАТА ЩЕ СВЪРШИ!

# 726
За кака и картината.Предролагам след прегръдката е решила да се направи на разбираща/умряла лисица разбирайте/.Нали отиде в имението с намерение да пренарежда.Декораторите са дошли и тя се е заела.Може би докато Сейран е при Халис.Което означава,че отново се прави на разсеяна,но започва да губи почва.В такъв случай Сейран ще я намери картината след нея,връщам си думите назад.

# 727
Най-лошото е, че все едно Ферит зорлем го карат да се раздели с кака си Imp
Голям лъжец този Емрулах, ейййй Head Band

# 728
Дали пък няма да обвини Сейран, че е сложила тази картина нарочно в стаята на Ферит.
От нея всичко се очаква, да злепостави момичето пред Ферит.

# 729
Дали пък няма да обвини Сейран, че е сложила тази картина нарочно в стаята на Ферит.
От нея всичко се очаква, да злепостави момичето пред Ферит.
Ами нека опита,той щото Ферит хич не знае кой е сложил тая картина там.Тъкмо ще се възхити на Дияр отново.

# 730
Ренку, благодаря 💗

Ох, тая с тая тъпа физиономия 🤦
Много ме дразни ей👿
Ферит много нерешителен😵‍💫

# 731
Рени , Благодаря
Няма да прогнозирам , но усещането ми още от края на епизода и сега е , че Ферит е отпуснат , едвам говори  и като със забавени реакции . Когато Сейран е при него и той  спи , сякаш сънува кошмари . Като болен ми изглежда Докато Сейран е напориста и има енергия
Ненужно толкова пак сложиха кака , че и бабата
После , спад на рейтинга В изминалата седмица всички водещи сериали вдигнаха рейтинга , само УС - не Но , който има сериал да му мисли Grinning
Но каквото и да говорим се въртим в един и същи  омагьосан кръг

# 732
  • София
Нова тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1708043

Рени, благодаря за превода на фрага, на мен ми хареса Simple Smile

# 733
При свалянето на картината пред кака картината я няма, затова няма реакция от нея. Тя предекорира след прегръдката (със същите дрехи е). Толкова нагъл човек не очаквах. Ферит и в очите да й каже "Обичам Сейран, а не теб" пак ще се усмихне, ще го целуне и ще каже "Грешиш, ти ме обичаш". Но кога Сейран гледа картината и тя ли я е махнала? Сигурно това е станало преди прегръдката, но ни го дават сега.
Ферит в очите й казва обичам теб. В очите на Сейран също казва обичам Дияр. Драма има, ама не е при кака.

Общи условия

Активация на акаунт