Заедно сме от 7 години, а сме женени от 3. Миналата година се появи и нашият син. До преди месец и половина всичко вървеше прекрасно - той беше адски романтичен, нежен, грижовен, но явно приказките, че нищо хубаво не трае вечно не са случайни.
Съпругът ми пътува и отсъства поне 6 месеца от дома. До сега винаги съм го чакала с голямо нетърпение. Сега обаче нещата не се случват така. Сама съм с детето в къщи и не мога да разчитам на помощ от никъде, затова и често съм доста изнервена, когато ми се обажда по телефона от чужбина. Преди месец, явно е решил, че трябва да ми даде урок и започна да се държи много хладно. Първоначално се стреснах и изпаднах в депресия. Оправям се сама с детето, с къщата и с всички други задължения и няма кой една мила дума да ми каже вечер, а той решил да ме наказва. Както и да е, разбрахме се, но не за дълго. Неговите родители постоянно ми тровят живота и аз често съм споделяла с него, че това ми тежи. Реакцията му е винаги от сорта - ти не разбираш, те имат добри намерения, аз ги познавам по-добре. При последния проблем, който направиха, отново се завъртя същата схема, но на мен ми прекипя - ако не помагат поне да не ми пречат сега, когато съм сама с детето. Пак се скарахме и той ми каза, че ако не се разбирам с родителите му не трябва да сме заедно!!!

И така от 1 месец усещам промяна в чувствата си. Просто нещо се скъса ... Сега не знам какво да правя, защото смятах любовта ни за най-голямото си богатство... Той ще се върне към края на март, но аз не съм сигурна дали искам да сме заедно