Къде в Пловдив??? - 107

• 27 469
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
В момента спрени ли са прегледите при ЛЛ? Ако си с Т може ли да идеш?

# 691
  • Пловдив

Спрени са профилактичните прегледи и консултациите.
То няма логика да си болен и да не можеш да отидеш на лекар.

# 692
  • Пловдив
Спрени за женските и детските консултации, имунизациите. Във всички други случаи ЛЛ приемат. Дори вчера слушах изказване на председателя на общопрактикуващите лекари, в което настояват за т.нар."зелени коридори", за да не се нарушават имунизационните календари на децата.

# 693
  • Пловдив
Дано ги измислят тези зелени коридори, че след к0в!да всички се побъркаха. Човек ще реши, че едно време грипове и висока заболеваемост зимно време не е имало.
Да не говорим и тогава ЖК не може, но платен преглед при същия АГ специалист може 🤦🏽‍♀️🤐

# 694
  • до най-прекрасния мъж
То файда, като има зелен коридор при един доктор, а кашлящите пациенти на другия до него са на два метра разстояние в същия затворен коридор без грам въздух.
Преди няколко дни, още преди да се обявят мерките, ходих за бележка на детето в ден за консултация на здрави бебета. Здрава съм, здраво е и детето ми. Радвам се, че сложих маска и не взех детето със себе си. Беше пълно с кашлящи и брихащи пациенти, както на нашата педиатърка, така и на още няколко. Е?!?
Вчера отиваме по спешност с ММ на преглед в болницата. Чинно си носим маските, защото той е с грипоподобни симптоми (оказа се Грип), а аз да се пазя. Е, познайте колко хора имаше с маски! 0! Да, нито един. Кашлят, дерат се пред рентгена, никой една маска за 20 ст не сложил. Каквито и мерки да измислят, файда, като съзнанието го няма. А имаше хора с други проблеми - навяхвания, счупвания, които за капак сигурно ще се сдобият и с нещо респираторно.
Приемат, би следвало само болни пациенти, без консултации на здрави бременни и бебета.

# 695
  • Plovdiv, Bulgaria
Къде могат да ми влеят банки против повръщане и за оводняване без да лежа в болницата? Цяла нощ повръщах и разтройство имам, сега ми е отпаднало, бях на лл, но от нейните лекарства няма ефект, повръщам ги. С три деца съм и бебе, което кърмя, няма как да остана.

# 696
  • Пловдив
blue.angel, файдата при мен би била, че няма да се отлагат ваксините на детето ми, докато е здраво.
Иначе обективно погледнато не е правилно да взимаме бележки, без да прегледат детето /не ви укорявам, всички го правим/.

# 697
Къде могат да ми влеят банки против повръщане и за оводняване без да лежа в болницата? Цяла нощ повръщах и разтройство имам, сега ми е отпаднало, бях на лл, но от нейните лекарства няма ефект, повръщам ги. С три деца съм и бебе, което кърмя, няма как да остана.
Преди няколко години имах нужда от поставяне на система. Повиках БМП за проблем, казах, че ми минава със система  и ми сложиха. Сега не зная дали е така.
Лежащи на кушетката със система съм виждала в БМП на ВМИ на ул. Васил Априлов и в БМП на ДКЦ 1.

# 698
  • Тра-ла-ла
На мен в такв случай ми е помагало смучене на много малко танин на прах. Също така има дъвчаш пробиотик Рекомфорт. Тези двете организмът няма да ги върне, защото се взимат без вода. Изпитано е.

Танинът има аптечен еквивалент - Танинал. Предполагам може да се дъвче.

# 699
  • Пловдив
Ако не е късно- в Пълмед винаги водя дъщеря ми за система. Веднага я вдигат на крака след много тежки повръщания.

# 700
  • Пловдив
Ако не е късно- в Пълмед винаги водя дъщеря ми за система. Веднага я вдигат на крака след много тежки повръщания.
Там поставят и инжекция, без да се налага да оставаш за вливки чрез система. На мига.

# 701
  • до най-прекрасния мъж
blue.angel, файдата при мен би била, че няма да се отлагат ваксините на детето ми, докато е здраво.
Иначе обективно погледнато не е правилно да взимаме бележки, без да прегледат детето /не ви укорявам, всички го правим/.
Не, не, не съм се изразила правилно. Бележката беше за документите за детски. Мисълта ми беше, че избрах ден, в който би следвало пред кабинета да са здрави хора със здрави бебета. Тоест, ако бях отишла с детето в ден за консултации, се предполага, че ще останем здрави, като отидем за бележка.
Иначе, да, би следвало детето да е наистина здраво, за да се върне в градина/училище и аз държа много на това, даже прекалявам. С оглед на това, че в нашата група ходят болни деца с бележка, че са здрави, напълно не одобрявам.
А за коридорите - да, на вратата на нашата педиатърка изрично пише с големи букви - дни само за консултация на здрави деца, но уви...за три години постоянно попадам на някой кашлящ с "остатъчна" кашлица и "незаразен" и после треперя за моето дете.

# 702
  • Plovdiv, Bulgaria
Там поставят и инжекция, без да се налага да оставаш за вливки чрез система. На мига.
Току що си тръгнах от там. Определено съм по-добре.

# 703
В кое отделение отидохте? Често 'закачам" стомашночревните вируси на децата, иска ми се да знам какви варианти имам.

# 704
В кое отделение отидохте? Често 'закачам" стомашночревните вируси на децата, иска ми се да знам какви варианти имам.
Предполагам в спешното.

Общи условия

Активация на акаунт