AVON - обсъждане на продукти - тема 30

• 11 081
  • 213
  •   1
Отговори
# 195
Еха, това е богатство...

# 196
  • Бургас
Да, но ще отиде на боклука. Само ми запълва шкафа!

# 197
Липсва ми лейди ками, която правеше преглед на каталозите и показваше поръчките си. Правеше ревюта, изказваше мнения...

# 198
  • София
Липсва ми лейди ками, която правеше преглед на каталозите и показваше поръчките си. Правеше ревюта, изказваше мнения...

И на мен ми липсват нейните ревюта, но разбирам колко време отнема направата на видео.
Приятели сме в ФБ, но не сме се чували отдавна.

# 199
има ли друга дама, която да прави прегледи на каталози ? Въпреки , че надали ще замести темперамента й. Дори и да поръчвах рядко, я гледах и слушах с интерес.

# 200
  • Пловдив

Някой да има достоверна(проверена!) информация този продукт с какво е заменен?

# 201
  • Стара Загора
Много ми допадаше и на мен тази база, и винаги си я поръчвах.
Дано има заместител. А защо въобще я спряха?!

# 202
Сигурно ще има заместител,защото януари или февруари ще пускат нови.

# 203
  • Пловдив
Оф!
Ама защо и цвят му вмъкват!?
Сигурно ще го тествам,ама само развалят харесвани продукти значи!!!
Frowning1

# 204
Еми щото хората ще купят. Ще тестват както ти каза, защото са доволни от чистия продукт и това си е пари за тях.

# 205
  • Пловдив
Ами, ще тествам веднъж! Ако не е същото (или по-добро Wink ) - няма повече да купувам!
Не мисля, че това им е целта - веднъж да съберат едни пари, а не да печелят дълговременни фенове на продуктите си.
От тази сутрин - оплакване на клиентка, че са "развалили" Far away - онзи първият, старият, дето беше в бутилка с пискюлче. Мислях, че само шишето на серията е сменено и го препоръчах на момичето, нищо, че в 12 каталог е на 36.99 лв. Ами, не! Съвсем друг аромат. Отвори го и го тества пред мен.

# 206
Ами, ще тествам веднъж! Ако не е същото (или по-добро Wink ) - няма повече да купувам!
Не мисля, че това им е целта - веднъж да съберат едни пари, а не да печелят дълговременни фенове на продуктите си.
От тази сутрин - оплакване на клиентка, че са "развалили" Far away - онзи първият, старият, дето беше в бутилка с пискюлче. Мислях, че само шишето на серията е сменено и го препоръчах на момичето, нищо, че в 12 каталог е на 36.99 лв. Ами, не! Съвсем друг аромат. Отвори го и го тества пред мен.
Само да спомена нещо специално за Far away - преди много време си бях купила този с пискюлчето и ми беше на свършване, поръчах нов (пак старата опаковка), но миришеше напълно различно и някак изкуствено. Оставих го да отлеши около месец и пак си се върна истинския аромат.
Аз вече нищо не си харесвам от каталога и пропускам n на брой кампания - вскичите продукти , които харесвах уж са подобрени ама не ми харесват подобренията. За бяла козметика си открих по-хубава марка, пък и леко по-евтина и си я поръчвам от мейкъп .

# 207
  • Пловдив
Storm76,
Ще предам твоя опит с парфюма.
Благодаря,че сподели!
Heart

# 208

Ето продуктите от моята мистериозна торбичка,с годност 23-24 година,знам,че имат 3 години годност от дата на производство и ще ги ползвам така или иначе.Продуктите са дублират от предишния път,когато пускаха такава торбичка,само молива е нов и различен продукт.
Тези очила са много хубави за работа с компютър.Днес ги получих и пробвах.

# 209
  • Пловдив
В България Ейвън все още не предлагат "мистериозни торбички".
Това вид абонамент срещу твърда сума ежемесечно ли е или си я поръчваш с код от всеки каталог,само ако и когато искаш?

Общи условия

Активация на акаунт